Elokuun 2019 loppuneet

*Postaus sisältää pr-näytteenä saadun tuotteen.

Elokuussa loppui jälleen paljon luonnonkosmetiikkaa, mutta toki muutama muukin tuote. Tyhjentyneiden kasasta jäi poikkeuksellisen hyvä fiilis, sillä suurin osa tuotteista oli tosi mieleisiä.

Kappas kun loppuikin monta tuotetta samalta merkiltä ja jopa samasta sarjasta!

Juice Beauty Green Apple Age Defy Serum on ihana, ihoa huomattavasti napakoittava seerumi, jota olen käyttänyt ennenkin pullollisen. Ostaisin tätä lisää, ellei hinta tulisi esteeksi. Hamstrasin tätä joskus alepöydästä useita pullollisia, mutta halusin jakaa seerumin riemua niin monen ihmisen kanssa, että itselleni jäi lopulta vain kaksi pulloa.

Juice Beauty Green Apple Brightening SPF 15 Moisturizer oli hieman epämiellyttävän tuoksuinen kasvovoide, jonka suojakerroin jätti ihon himmeän kalpeaksi. En ostaisi tätä lisää.

Juice Beauty Green Apple Brightening Gel Cleanser oli ihana kakkosvaiheen geeliputsari, jota haluaisin joskus lisää. Hamstrasin tätä keväällä pari pulloa alesta, mutta molemmat on nyt surukseni käytetty loppuun. Tuoksultaan piristävän sitruksinen ja hapan putsari oli pesevää, mutta se ei silti tuntunut kuivattavan ihoani liikaa.

Juice Beauty Resurfacing Micro-Exfoliant oli supertehokas kasvokuorinta, jota käytän parhaillaan toista tuubillista. Tuote tuoksuu ihan rehellisen pahalle, mutta se jättää ihon niin pehmeän siloiseksi, että uhmaan käyttöepämukavuutta ja rutistelen nykyisenkin tuubin loppuun.

Patyka Antioxidant Smoothing Cream oli hyvän tuoksuinen kasvovoide, jolta jäin odottamaan enemmän tehoja. En ole ehkä yleisesti ottaen niin varauksettoman ihastunut Patykaan kuin aluksi kuvittelin ja tästäkin voiteesta jäi hieman mitäänsanomaton fiilis.

Butterfly London Brightening Anti-Oxidant Serum oli aivan ihastuttava seerumi, jota käyttäisin ehdottomasti mielelläni lisääkin. Seerumi tuoksui kirpeän hedelmäiselle ja tuntui iholla mahtavalta. Pullon pipetti oli hiukan temppuileva, mutta muuten tämä oli täyden kympin tuote.

Sunday Riley Juno Antioxidant Superfood Face Oil on todella hypetetty tuote, jota minäkin halusin päästä kokeilemaan. Öljy oli ehdottomasti hyvää, mutta en keksinyt miksi tämä erottuisi niin paljon muista öljyistä, että maksaisin tästä pienestä pullosta uudelleen useiden kymmenien eurojen hintaa. Pakkaus oli upea ilmestys kylpyhuoneessa, mutta muuten jäin kaipaamaan enemmän vau-efektiä.

Ihastun harvoin hiustuotteisiin erityisemmin ja ostan uusia muotoilutuotteita ehkä kerran vuodessa, jos silloinkaan. *Moroccanoil Dry Texture Spray oli kuitenkin sellainen tuote, jota haluan ostaa joskus lisää. Tämä ihanan tuoksuinen ja muhkeaa tuuheutta ja nostetta tukkaan tuova suihke sopi kaltaiselleni hätäiselle tukanlaittajalle. Ajattelin säästösyistä ostaa tälle seuraajaksi Biozellin rakennesuihkeen ja kokeilla onko edullisemmasta vastineesta mihinkään.

Attitude Super Leaves Natural Conditioner oli hyvin mitäänsanomaton hoitoaine, jota en osta uudelleen.

Lavera Gloss & Bounce Conditioner tuoksui taivaalliselle, mutta se ei ollut riittävän hoitava pitkälle tukalleni. Sarjan shampoosta pidän kovasti.

Evolve Superfood Shine Shampoon paras ominaisuus oli mahtava tuoksu, mutta oli tämä muutenkin ihan kelvollista. Sarjan hoitoaineella oli sama ongelma kuin Laveralla, eli se ei ollut tukalleni tarpeeksi hoitavaa.

Lavera Exotic Body Wash on yksi pitkäaikaisia Lavera-suosikkejani. Ihastuttavan pehmeä vaniljaisen kookoksinen tuoksu piristää ja samaan aikaan rauhoittaa mieltä.

The Body Shop Cactus Blossom Shower Gel oli ensinuuhkaisulta mielestäni ihanaa, mutta kyllästyin siihen jo ehkä viidennellä käyttökerralla. Nyt käyttelen hampaat irvessä jalkapohjiin saman tuoksuista vartalovoita.

Neal’s Yard Remedies Rose & Geranium Body Polish oli yksi ihastuttavimpia käyttämiäni vartalokuorintoja. Se teki ihosta pehmeän ja kosteutetun samalla kun hienostuneen ruusuinen tuoksu rauhoitti mieltä.

The Body Shopin vartalovoit ovat pitkäaikaisia suosikkejani, joista en luovu. Tätä Body Butter Sheaa olen tainnut käyttää jo melkein 20 vuoden ajan! Tuoksu on muuttunut vuosien saatossa huonommaksi, mutta koostumus on edelleen ihastuttavan runsas ja ravitseva. Ostan lisää aina.

Garnier UV Water SPF 30 oli kätevä suihkutettava aurinkosuoja, joka tuoksui todella miellyttävälle. Ellen karttaisi nykyään kemiallisia aurinkosuojia, voisin käyttää tätä lisää. Nykyään ostan kuitenkin vain luonnonkosmetiikan vaihtoehtoja.

Avril Gentle Nail Polish Remover oli todellinen huti, sillä sen pakkaus vuosi ja hajosi jo alkumetreillä. Itse tuote oli yllättävänkin tehokasta, vaikka myönnän aluksi kyseenalaistaneeni vahvasti luonnonkosmetiikan kynsilakanpoistajan tehoja.

Kivvi Bergamot And Litsea Cubeba Body Marmalade oli ihanan öljyinen ja ravitseva vartalomarmeladi, jonka kanssa jäin hiukan nuolemaan näppejäni, se nimittäin kelpasi myös miehelle. Hän käytti sitä ilmeisen tyytyväisenä jalkapohjiinsa. Kivvillä on muitakin vartalomarmeladeja ja aion kyllä tehdä tarkempaa tuttavuutta niiden kanssa vielä joskus.

Natura Siberica Oblepikha Foot Cream oli aivan ihana jalkavoide, jossa yhdistyivät edullinen hinta, loistava koostumus ja happaman makea tyrnin tuoksu. Ostan luultavasti lisää.

Bee Lovely Hand Cream oli ensikosketukseni Neal’s Yard Remediesiin ja se sai minut ihastumaan merkkiin kovasti! Tämä käsivoide oli aivan täydellistä tuoksua ja runsasta, mutta silti hyvin imeytyvää koostumusta myöden. Hinta hieman kirpaisee, mutta aion ehdottomasti ostaa tätä lisää.

Mádara Repairing Lulti-Layer Hand Cream on tehokas, joskin tuoksultaan hieman tylsän oloinen käsivoide. Hamstrasin tätä joskus alennusmyynneistä ja käyttelen nyt toista samanlaista tuubia loppuun.

Weleda Skin Food on nykyään sekä minun että mieheni luottotuote, joten sitä kuluu meillä vikkelään. Voide on runsasta ja raikkaan sitruksisen tuoksuista ja sitä voi käyttää käsille, jaloille ja koko vartalolle kuiviin kohtiin.

Olen ollut edelleen heinäkuun puolivälistä tähän päivään kosmetiikan ostolakossa, mutta nyt näpyttelin suurehkon tilauksen Feel Uniquelle. En kuitenkaan tilannut mitään niistä tuotekategorioista, joissa minulla on pahasti ylitarjontaa. Näitä ovat muunmuassa vartalovoiteet, suihkugeelit, ykkösvaiheen kasvoputsarit sekä kasvovoiteet. Voipi olla, että blogissa näkyy siis lähiaikoina jokunen uusikin tuote.

Herättikö jokin loppuneista erityistä kiinnostusta?

4 thoughts on “Elokuun 2019 loppuneet

Jätä kommentti