Blogista

Kiva kun löysit blogiini!

Rouva Kameleontti on vuonna 2013 perustettu pääasiassa kosmetiikka-aiheinen blogi, jossa poiketaan välillä aiheen vierestä ihmettelemässä muunmuassa matkustelua ja kirjoittajan elämää. Blogi tunnettiin aikaisemmin nimellä Neiti Kameleontti, mutta kirjoittajan rouviintumisen myötä blogin nimi muuttui.

Minä, blogin kirjoittaja, olen kolmekymppinen vaimo ja äiti, joka ottaa kosmetiikan ohella tosissaan matkustelun, hyvän ruoan ja mielen hyvinvoinnin. Olen parhaillaan hoitovapaalla kotona pienen Silja-tytön kanssa. Blogi on minulle rakas harrastus, jonka kautta jaan innostustani kosmetiikasta, vauva-arjesta ja muista elämän ihmeellisyyksistä. Toivottavasti viihdyt!

Ihotyyppini on normaali/kuivumiseen taipuva. Ihonhoidossa panostan erityisesti ikääntymisen merkkien ehkäisemiseen. Hiukseni ovat pitkät, hyväkuntoiset ja käsittelemättömät. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa päivä päivältä enemmän.

-Päivi

Palautteet ja yhteistyöehdotukset voi lähettää sähköpostilla: rouvakameleontti (at) gmail.com tai ottamalla minuun yhteyttä some-kanavieni kautta.