Huhtikuun ja toukokuun loppuneet 2021

Postaus sisältää °mainoslinkkejä sekä *pr-näytteenä saadun tuotteen.

Uhkailin teitä maaliskuussa loppuneiden tuplapostauksella ja täältä peseekin nyt huhti -ja toukokuun loppuneet samaan päivitykseen ahdettuna. En yleensä tykkää julkaista kahta loppuneiden esittelyä peräkkäin, mutta työn alla oleva kuulumispostaukseni on vielä sen verran vaiheessa, että en jää nyt odottelemaan sen valmistumista. Päivitystauko on ollut jo muutenkin riittävän pitkä.

Skincity Correcting Second Concentrate Nightly Face Serum oli lähes täydellinen seerumi, kuten kaikki kokeilemani Skincityn oman sarjan seerumit. Tuote oli muistaakseni vähäeleisen tuoksuton ja koostumukseltaan yksinkertaisen toimiva ja ihoni piti tästä valtavasti. Haluan ehdottomasti kokeilla joskus kaikkia °sarjan seerumeita.

Skincity First Concentrate Daily Face Serum oli koostumukseltaan ihastuttavan ohutta, helposti imeytyvää ja väriltään jännän ruskeaa. Pidin tästäkin kovasti ja haluaisin jo päästä hankkimaan uuden. Seerumeja on kuitenkin vielä jemmoissa jäljellä, joten uuden seerumin hankintaan on vielä aikaa. Vahva suositus °Skincityn seerumeille!

Skincity Luminous Licorice Toner oli paksuhko, kosteuttava kasvovesi, josta pidin todella paljon. Haluan tätäkin joskus lisää!

Klairs Supple Preparation Facial Toner oli kiinnostava tuttavuus, josta en lopulta päätynyt pitämään yhtä paljon kuin Skincityn kasvovedestä. Käytin tämän kuitenkin mielelläni loppuun.

Dr. Ceuracle Royalvita Propolis 33 Ampoule oli erikoinen, öljymäinen seerumi, josta en päätynyt pitämään erityisemmin. En osaa eritellä tarkemmin miksi, mutta käyttäessäni tätä lähinnä odotin tämän loppuvan.

Verso Super Facial Serum oli koostumukseltaan ylellisen täyteläinen seerumi, josta pidin kovasti. Minulla on näitä vielä jemmoissa, mutta saavat odottaa talvea ja pimeämpää säätä. Kesällä ihoni pitäköön lomaa retinolista.

Paula’s Choice Barrier Repair Moisturizer oli retinolia sisältävä voide, jota käytin iltaisin yövoiteena. Olen tottumaton retinolin käyttäjä ja käytin tämän kanssa samaan aikaan retinolia sisältävää seerumia ja silmänympärystuotetta sillä seurauksella, että ihoni on nyt aivan täynnä maksaläiskiä. Retinolia käyttäessä pitää aina huolehtia auringolta suojautumisesta ja ilmeisesti en ole tehnyt sitä riittävän hyvin. Päätin pitää loppukesän taukoa retinolituotteista. Itse tuotteessa ei ollut mitään vikaa.

Hynt Beauty Broad Spectrum SPF25 Sunscreen oli luonnonkosmetiikan ylellinen ja ökyhintainen aurinkosuoja, josta en keksi mitään huonoa sanottavaa. Voide jätti ihon miellyttävän tuntuiseksi ja meikki levittyi sen päälle täydellisesti. Tuoksu oli miellyttävän hienostunut.

Elemis Pro-Collagen Marine Cream Anti-Wrinkle Day Cream ja Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream oli ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva kaksikko, josta ihoni piti kovasti. Kumpikin voide tuntui kosteuttavalta ja ravitsevalta ja saatoin ehkä jopa päästä hiukan jyvälle siitä, miksi näiden hinnat hipovat satasta. Ainoa asia, joka häiritsi minua, oli näiden liian voimakas ja hyökkäävä tuoksu. En olisi itse ostanut näitä, mutta nämä tulivat aikoinaan Look Fantasticin joulukalenterista.

Emma Hardie Moisture Boost Vit+C Cream oli minusta aiemmin jotenkin tylsä tuote, mutta käytettyäni tätä uuden tuubin pidinkin tästä kovasti. C-vitamiini sopii aina takuuvarmasti iholleni, ja tällä erää pidin myös itse tuotteen koostumuksesta.

Make P:rem Brightening Hole Mask oli erittäin miellyttävä ja tehokas kangasnaamio, mutta voisiko tuo brändin nimi olla enää yhtään rasittavampi kirjoittaa ja vaikeampi muistaa?

MAC Wipes-puhdistusliinat olivat minusta aikoinaan aivan mahdottoman ihana tuote, koska ne tuoksuivat MACilta ja koko brändin yllä leijui maaginen tähtisumu. Nyt vuosia ostohetkeä myöhemmin nämä vaikuttivat lähinnä karheilta ja ylihintaisilta liinoilta, joiden kuivuneet jämät käytin vessan siivoamiseen. Auts!

Zuii Flora Blush sävyssä Mango oli helppo ja kaunis arkipuna, jota jäin jopa hiukan kaipaamaan. Poskipuna on korona-aikana ollut huulipunan ja ripsivärin ohella lähes ainoa käyttämäni meikkituote.

Leahlani Bless Beauty Balm oli omituinen monitoimibalmi, jota yritin käyttää loppuun huulivoiteena kuitenkaan koskaan siinä onnistumatta. Pyörittyään laukun pohjalla pari vuotta oli roskis tälle valitettavasti ainoa oikea paikka.

*Janssen Cosmetics Goodnight Lip Mask oli yllättävän ihana tuote, jota jäin ehdottomasti kaipaamaan. Huulet olivat aamuisin aina pehmoiset ja kosteutetut tämän jäljiltä ja mieto vaniljan tuoksu oli ihastuttava. Olen kirjoittanut tuotteesta enemmän täällä.

Jane Iredale Pommist Hydration Spray oli tuote, jota himoitsin vuosia ennen kuin vihdoin ostin sen. Siksi onkin hiukan hassua todeta, että tämä olikin lopulta pettymys. Suihke tuntuu iholle liian parfymoidulta ja sellaiselta, ettei minun tekisi mieli suihkuttaa tällaista iholleni. En myöskään pidä tämän kovasti hehkutetusta tuoksusta. Muut kokeilemani Jane Iredalen suihkeet ovat olleet paljon enemmän mieleeni. Olenko ainoa, joka ei pidä tästä suihkeesta?

Mádara Re:Gene Optic Lift Eye Serum on edelleen paras kokeilemani silmänympärysseerumi. Tuote kosteuttaa ja heleyttää ihoa loistavasti ja on kaikin puolin muutenkin ihana tuote. Minulla on onneksi näitä vielä yksi jemmoissa.

Thisworks Deep Sleep Body Cocoon oli aivan uskomattoman hyvän, voimakkaan yrttisen tuoksuinen vartalovoide, jota käytin iltaisin varsin säästeliäästi käsivarsiin, jotta sain tuotteen kestämään mahdollisimman pitkään. Voide imeytyi nopeasti, kosteutti hyvin ja tuoksu oli hyvin mieltä rauhoittava. Haluan tätä joskus lisää!

Decléor Comforting Body Milk oli makuuni aavistuksen liian juoksevaa ja tuoksu alkoi tökkiä nopeasti. Tämä olisi sopinut ehkä paremmin kesällä käytettäväksi.

Mádara Firming Antioxidant Body Oil oli raskausaikana hankittu vartaloöljy, jonka jämät käytin vihdoin pois. Tykkäsin tästä paljon ja voisin ostaa uudestaankin.

Kivvi Orange & Vanilla Body Marmalade oli myös raskausajan hankintoja ja tästä pidin vielä enemmän kuin kaikista kokeilemistani öljyistä. Vartalomarmeladit muuttuvat käsien lämmössä öljymäiseksi, mutta näitä on miellyttävämpi käyttää ja levittää kuin öljyjä. Näissä on myös miellyttävän mieto tuoksu.

L’Occitane Shea Butter Foot Cream on vakiokamaa loppuneissa. Ostan tätä kerran vuodessa hyvästä tarjouksesta ja käytän hartaudella. Rauhoittava tuoksu ja kiitettävä kosteutusteho saavat palaamaan tämän astetta ylellisemmän jalkavoiteen pariin kerta toisensa jälkeen.

The Body Shop Hemp Hand Protector on erinomaisen pätevä käsivoide, jota päädyin onneksi viime vuonna ostamaan pitkästä aikaa. Tässä on loistavat kosteutustehot ja lempeän hyvä tuoksu. Ostan uudelleen.

Skincity Rich Repair Hand Cream on tunkkaisen hajuinen, mutta erittäin ravitseva ja pehmittävä käsivoide erityisesti yökäyttöön. Suosittelen korppukätisille!

Lavera Soft Purify Body Wash on yksi suosikkejani Laveralta. Raikas tuoksu ja kauniin merellisen värinen tuote piristävät mieltä. Laveran suihkugeelit ovat hellävaraisia ja hinta-laatusuhteeltaan hyviä.

Lavera Hydro Feeling 2in1 Hair & Body Wash on koostumukseltaan yhtä mukava kuin edellinenkin Lavera, mutta tuoksu jää pahasti kakkoseksi.

Neutral Anti-Perspirant Roll-On oli tylsä, mutta edullinen ja toimiva antiperspirantti, josta ei jäänyt erityisiä mielikuvia.

XZ Muumi Shampoota loppui oikein kaksin kappalein. Tykkään XZ:n shampoiden hyvin vaahtoavista ja hellävaraisista koostumuksista ja markettituotteista valittaessa päädyn usein näihin. Nyt kolmatta pulloa tätä samaa shampoota käytellessä alkaa esanssinen banaanin tuoksu tulla korvista ulos. Varmaan lienee selvää, että olen hamstrannut näitä, kun halvalla sai…

Batiste Dark Hair Dry Shampoo on tällä hetkellä suosikkini kuivashampoiden joukosta. Tämä raikastaa hiukset, tuo tuuheutta, eikä jätä hiuksiin harmaita läikkiä.

Evolve Nourishing Hair Elixir oli tuote, jonka käytin velvollisuudentuntoisesti loppuun, mutta jonka en huomannut tekevän pitkille hiuksilleni mitään erityistä. Tuotteen tuoksu oli mahtava!

Kesäkuun lopussa olenkin luvannut kuvata yhtenä läjänä kaiken jäljellä olevan kosmetiikkani! Olen ollut vuoden alusta lähtien kosmetiikan ostolakossa niin, että olen ostanut kosmetiikkaa vain todelliseen tarpeeseen. Esimerkiksi tässä postauksessa nähdyt shampoot ja suihkugeelit olen ostanut tänä vuonna, mutta saanut nyt jo nekin tosiaan loppumaan. Paljon on vähentynyt, mutta paljon on myös edelleen jäljellä. Hiukan pelottaa, että onko kosmetiikkavuori huvennut konkreettisesti lopultakaan paljon, kun korona-aikana en ole käyttänyt lähes lainkaan hajuvesiä, kynsilakkoja tai meikkejä…

Ihanaa kesää, tyypit! 🙂 Kertokaa, jos loppuneissa oli tuttuja suosikkeja tai inhokkeja!

1 thoughts on “Huhtikuun ja toukokuun loppuneet 2021

Jätä kommentti