Hullujen päivien saalis

Päätin tehdä minisyyslomani kunniaksi pikaisen ostospostauksen Stockmannin Hullujen päivien saaliistani. Tänä syksynä tein hiukan tavallista vähemmän hankintoja, mutta jotakin (ainakin Clarinsin dödöä!) varmaan tarttuu vielä mukaan.

Lumenen kulmavaha on edullista (n. 6e) ja toimivaa, joten ostin sitä yhden tuubillisen ihan tarpeeseen. Mitenkään superedullinen tämä tarjous ei ole, vaan näitä löytyy esim. Cittarista viidellä eurolla. Lumenen CC-voide taas on yksi parhaita koskaan kokeilemiani meikkipohjatuotteita ja minulla pitää olla tätä aina jemmoissa. Näihin oli tullut uusia sävyjä ja olisin halunnut ostaa tummemman sävyn kokeiluun, mutta Medium oli myyty loppuun. Tämä maksoi kympin, eli ei juuri mitään.

Nivean Invisible-dödön ostin blogia varten, sillä aion tehdä vertailupostauksen muutamasta tahraamattomana mainostetusta deodorantista. Kahden euron uhraus. Kiehl’s Ultra Facial Cream oli turha ostos, koska en olisi tarvinnut sitä, mutta se on toisaalta ostoksistani ainoa tuote, joka herättää minussa suurempaa testausintoa. Tämä purkkiversio on minulle uusi tuote ja olen kuullut siitä huimasti kehuja esim. YouTubessa. Uteliaisuus voitti! 28ml on hyvä kokeilukoko, joka maksoi n. 13e.

Lumenen hyaluronitiiviste eli Valo Glow Boost Essence oli hyvässä tarjouksessa (n. 15e), joten nappasin sitä varastoon yhden pullon. En tunnu kyllästyvän tähän ikinä, ja olenkin käyttänyt tätä jo varmaan kolme pullollista. L’Oréalin Rare Flowers-puhdistusliinat (3e) vaikuttivat yhden testikappaleen perusteella hyvin tavanomaisilta, joskin melko karheilta liinoilta. Olen ollut viime aikoina iltaisin niin laiska ja käyttänyt toisaalta niin paljon meikkiä, että olen turvautunut puhdistusliinoihin. Käytän toki niiden jälkeen vielä kolmea eri puhdistustuotetta, joten se on minulle vain ylimääräinen, kuvitteellista helpotusta tuova vaihe puhdistukseen. Kuulostaapa järkevältä…

Aika tylsät ostokset oikeastaan, mutta tämän vuoden Hullarit jättivät minut aavistuksen kylmäksi. Pistäydyn varmaankin vielä parina päivänä paikan päällä, mutta mielessäni ei ole Clarinsin dödön lisäksi mitään erityisiä tarpeita tai toiveita. Aaverahkaa voisin kyllä ostaa lisää!

Löysittekö te jotain Hulluilta päiviltä? 🙂 Ihanaa viikonloppua! ❤

8 thoughts on “Hullujen päivien saalis

  1. Sitähän pystyttiin pysymään ihan kohtuudessa! 😀
    En ole käynyt yli 10 vuoteen Hulluilla Päivillä, ei hermo kestä sitä ryysistä. 🙂

    Tykkää

Jätä kommentti