Yllättävän vaikea haaste

Sain jokin aikaa sitten blogihaasteen Keyword: Love-blogin suloiselta Jonnalta. Haasteen tarkoituksena on kertoa mitkä brändit ja merkit ovat mieleisimpiä kunkin hyödykkeen (tai turhakkeen) kohdalla. Täytyy sanoa, että tämä oli minulle erityisen vaikea haaste, sillä en ole merkkiuskollinen kuin ainoastaan joidenkin meikkituotteiden kohdalla. Voittekin päätellä vastauksistani, että tuhlaileva elämäntyylini rajoittuu lähes ainoastaan kosmetiikkaan.

Kengät Minulle on tärkeää, että kengät ovat laadukkaat, mutta muuten ei ole mitään väliä. Inhoan syvästi kenkien ostamista, joten ostan mielelläni sellaisen parin, joka kestää kovaa kulutusta seuraavat pari vuotta.
Tennarit Converset, mutta piheyksissäni en ole pystynyt niitä ostamaan. Randomeilla tennareilla siis mennään.


Farkut Ei mitään väliä merkillä, kunhan ovat istuvat.
T-Paita Sama kuin edellisessä.
Alusvaatteet Ei väliä.
Laukku Merkillä ei ole minulle merkitystä, kunhan se on aitoa nahkaa ja kestävä. Lumi on ihana merkki, mutta hinta…
Lompakko Ei väliä. Tällä hetkellä käytössäni on ikivanha Guessin lompakko.
Aurinkolasit Jotkut halvat.
Korut Vain tunnearvolla on merkitystä. Lempikoruni ovat lahjaksi saatuja, tai jopa minulle itse tehtyjä, kuten osa kuvan koruista. Rakkaimmat koruni puuttuvat tästä, ja ne ovat edesmenneen isäni minun syntymäni johdosta äidilleni ostama risti-riipus, sekä äidin ja isän vihkisormukset.

TV En omista, koska asuntooni ei mahdu. Olen kyllä harkinnut sellaisen ostamista, sillä jokin taustahäly olisi välillä mukava. En seuraa TV:stä kuin Siltaa ja salaa Vain elämää, joten aika turha kapine se silti minulle olisi.
Kännykkä Samsung.
MP3 iPod.
Tietokone HP on ollut tosi kestävä.


Meikit MAC.
Kasvovoide Mahdotonta sanoa vain yhtä. Tällä hetkellä tykkään paljon Neutrogenan greipin tuoksuisesta voiteesta meikin alla. Myös Cliniquen voiteista olen tykännyt paljon, ja niitä on pari erilaista nytkin käytössä Neutrogenan ohella.
Deodorantti Clarins ja Nivea.
Hammastahna Ei väliä.
Shampoo/Hoitoaine Tigi ja Fudge.
Saippua Lush (Sultana Of Soap). Vähiin käy…

Tuoksu Thierry Muglerin tuoksut. Ällöttävän ihanan makeita.

Mineraalivesi Halvin.
Viini En juo.
Drinkki Merkeistä en osaa sanoa mitään, mutta juomana alkoholiton mojito, kunhan se ei ole ostettu Dynamosta, yöks.
Leipä Joku Fazerin vaalea ja epäterveellinen.
Ruoka Lähes kaikki paitsi sisäelimet ja äyriäiset. Ja pikkelssi.
Jäätelö Ingmanin sacherkakulle maistuva jätski!
Karkit Karkkikadun irttarit. Yhtä merkkiä en osaa mainita.

Sänky En jaksa katsoa minkä merkkinen tuo on, mutta ihan paras kuitenkin. Ja se oli kallis.
Lakanat Ei väliä. En malta ostaa kalliimpia kuin IKEAn lakanat, ellen kerää leimoja tms, jolloin niitä saa halvemmalla. Kuvan lempparityynyliina on saatu joululahjaksi.

Kampaaja Hiussalonki Kupla.
Päivälehti Turun Sanomat, jonka luen töissä.
Lehti Olivia. Lehtienkin ostaminen tosin kirpaisee, koska hinnat ovat nousseet jatkuvasti. Ja blogit ovat minusta 90% kiinnostavampia.

Arvatkaa mitä… Tänään täyttyi sadan Googlen kautta blogiani seuraavan lukijan määrä, jota en oikein voi vielä käsittää! Muistan vielä ajan, kun lukijoita oli sivupalkissa viisi. KIITOS teille kaikille lukijaksi ilmoittautuneille tai salaa lukeville, jotka jaksatte käydä kyläilemässä, vaikka nyt onkin taas ollut passiivista hiljaiseloa. Piristitte tänään(kin) päivääni 🙂
Mukavaa alkavaa viikkoa!

PS. Arvontaan on vielä klo 24 asti aikaa osallistua!

8 thoughts on “Yllättävän vaikea haaste

  1. Lehtien hinnat tosiaan kirpaisevat. Ostaisin varmasti itsekin enemmän, jos hinnat olisivat alhaisemmat. Esim. yksi suosikkilehdistäni Alluren irtonumero maksaa Suomessa melkein 8 €, kun saman lehden saa suoraan heidän omilta nettisivuiltaan tilattua suoraan kotiin 40 $/12/vuosi. Suoraan tilattuna lehti on usein viikkoa tai ennen minulla kuin kaupassa. Olisihan se kiva tukea tätä suomalaista työllisyyttä, mutta pienituloisen on välillä pakko tehdä valintoja. 😦

    Tykkää

    1. Jep. Ärsyttävintä on se, että ostaa kalliin yksittäisen irtonumeron jostain lehdestä, ja hetken päästä saisi kaksi lehteä yhden hinnalla tms. 😀 Ostan kyllä nykyään todella harvoin lehtiä, kun ei mua oikein kiinnosta muut kuin meikki -ja ihmissuhdejutut.

      Tykkää

Jätä kommentti