Syyskuun 2017 loppuneet

Moi! Olen hengissä ja ihan hyvissä voimissa, vaikka blogi ei olekaan päivittynyt hetkeen. Tänään päästään vihdoin katselemaan mitä kosmetiikkaa loppui syyskuussa.

Jätän tällä kertaa tuotteiden pisteytyksen väliin.

Kirjoittelin Optiat-kahvikuorinnasta* kesällä täällä enemmän. Tykkäsin tämän rouheasta kuorintatehosta ja ihoa kosteuttavasta öljyisyydestä paljon, vaikka tämän käyttö olikin sotkuista. Fazerinalla höystetty kahvin tuoksu miellytti kovasti. Voisin mielelläni käyttää näitä lisääkin.

The Body Shopin vartalovoit ovat olleet jo 15 vuotta suosikkejani, mutta nyt paksu koostumus on alkanut ekaa kertaa aavistuksen tökkiä. Tämä mustikka on kuitenkin suosikkituoksujani ja tulen varmasti hankkimaan sitä taas joskus lisää.

TonyMolyn Goat Milk Cream Foam Cleanser oli huipputuote niin minun kuin miehenkin mielestä. Superriittoisa ja pehmeästi vaahtoava tuote puhdisti kasvojen ihon hellävaraisesti, mutta kakkosvaiheen putsarille sopivan tehokkaasti. Tässä oli myös mahtava tuoksu ja erinomainen hinta-laatusuhde. Tätä myy ainakin Bearel.com.

Garnierin silmämeikinpoistoaine oli pettymys ja olen tyytyväinen, kun tämä viimein loppui.

Crabtree & Evelynin Pomegranate-tuoksu on ollut yksi suurimpia kosmetiikan tuoksurakkauksiani, mutta tässä suihkugeelissä tuoksu ei ollut yhtä hyvä kuin vartalovoiteessa. Minulla on tätä vielä jemmapullo kaapissa ja ihan mielelläni kuitenkin käytän sen pois.

Ritualsin vaahtoavat suihkugeelit ovat ihan suosikkejani ja The Ritual Of Sakura ehkä lempparituoksuni. Tupakoinnin lopettamisen jälkeen tämä tuoksu tuntui ehkä aavistuksen liian vahvalta, mutta voisin silti ostaa tätä lisää joskus.

L’Anzan Shine Fix-kiiltosuihke kesti ikuisuuden käytössä, ainakin neljä vuotta, enkä siltikään saanut sitä ihan tyhjäksi. En huomaa tämän tekevän hiuksilleni oikein mitään, joten luovun tästä nyt joka tapauksessa.

Klippoteketin Silver Balsam oli tehoiltaan positiivinen yllättäjä ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä tuote. Voisin melkein sanoa, että tämä korvaa entisen lempparini Fudgen hopeahoitoaineen, sillä harvemmin juuri hoitoaineet ovat niitä vahvoja pigmentin taittajia. Shampoot ovat ennemminkin niitä, jotka vievät pahimman keltaisuuden pois. Minä en kuitenkaan halua enää käyttää hopeashampoota niiden kuivattavuuden vuoksi.

The Body Shopin Vitamin E-sarjan seerumi oli ollut pitkään toivelistallani, joten nappasin sen Jenkeistä mukaan alle seitsemän dollarin hintaan. Unohdin tämän ja sarjan hoitoveden tuliaispostauksesta.. Tykkäsin tästä kosteuttavasta tuotteesta muuten, mutta tuoksu oli mielestäni hiukan liian vahva seerumiin.

Sensai Ultimate on sarja, jonka valitsisin silmää räpäyttämättä, mikäli pitäisi valita vain yksi kosmetiikkasarja loppuelämäksi. Toki sillä edellytyksellä, että  olisin rikas. Käytin tämän näytekokoisen The Concentrate*-putelin loppuun suurella hartaudella. Iho oli tämän jäljiltä kimmoisa ja täydellisen kosteutettu.

Clinique Anti-Blemish Solutions Spot Treatment Gel oli luottotuotteeni, kun minulla oli vielä näppyjä. Tämä superriittoisa tuote oli jo niin vanhaa, että oli aika heittää se pois.

Käärmeenmyrkkyä sisältävä Arsychll Inverse Time Moisturizing Eye Cream on miehen AliExpress-shoppailun satoa. Suhtauduin tähän aluksi suurella skeptisyydellä, koska sarja on itselleni ennestään täysin tuntematon ja kyseessä on kuitenkin silmänympärysihon tuote, mutta tämä osoittautui onneksi kelpo tuotteeksi. Täyteläisen silikoninen koostumus kosteutti ja ennenkaikkea silotti sy-ihoa mukavasti.

Vuohelman ja Lushin huulivoiteet* pääsivät vanhenemaan, kuten minulla käy lähes kaikkien purkissa olevien huulituotteiden kanssa.

Kangasnaamioita kuluu tasaiseen tahtiin. Turkoosissa pakkauksessa tullut miehen AliExpressiltä tilaama kangasnaamio oli ehkä hetkeen huonoin kokeilemani tuttavuus. Se ei istunut kasvoille ja oli niin huonosti leikattu, että meidän piti leikellä sitä itse saadaksemme muunmuassa hengitettyä kunnolla. Nämä sokkona tilatut naamiot ovat aina vähän riski. BioAquan naamiot taas olivat tasaisen hyviä.

Jaoin meikkituotteet kahteen kasaan: loppuneisiin sekä vanhentuneisiin ja sen vuoksi pois lähteviin.

Estee Lauder Double Wear Zero-Smudge Lenghtening Mascara oli perushyvä ripsiväri, josta ei jäänyt näytekoon perusteella mitään erityistä mieleen.

NYX Tinted Brow Mascara on edullinen tuote kulmien nopeaan viimeistelyyn. Itse käytän tätä puuterisen kulmatuotteen jälkeen tekemään kurittomille kulmakarvoilleni viimeisen silauksen. Voisin ostaa tätä uudelleenkin.

MAC Prep+Prime Skin Base Visage on yksi parhaita koskaan kokeilemiani meikinpohjustajia ja voisin ostaa tätä joskus uudelleenkin. Tämä tasoitti ihon pinnan ilman liiallista silikonista tunnetta sekä piti meikin hyvin paikoillaan koko päivän. Ihana tuote!

Viva La Divan ja Rimmelin huulipunat olivat pitkään pannuprojektissani, mutta en jaksa enää yrittää käyttää niitä loppuun. Heitin pois vanhentuneina myös Bare Mineralsin mineraalipohjat, joista tunsin saavani näppyjä Amerikan reissulla. Nämä taitavat olla vuodelta 2013… MAC Paint Pot sävyssä Soft Ochre on luottotuotteeni, jota en kuitenkaan kerinnyt käyttää ajoissa loppuun. Nyt siinä on tunkkainen haju, joten se joutaa Back2MAC-kasaan.

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta.

4 thoughts on “Syyskuun 2017 loppuneet

  1. En ole ikinä tuoksutellut Crabtree & Evelynin Pomegranatea mutta nyt alkoi kiinnostella koska granaattiomena noin muuten kutkuttelee mun tuoksuhermojani kovin positiivisella tavalla….

    Tykkää

    1. Pomegranate-sarjassa on todella voimakas ja melko erikoinen tuoksu, joten se varmasti jakaa vahvasti mielipiteet. Siinä on vahvasti aistittavissa mm. eukalyptusta. Suosittelen nuuhkimaan! Näitä myydään ainakin Kicksissä, muualla en ole näihin Suomessa tärmännyt. Ostan sarjaa aina alennusmyynneistä, koska normihintaan ovat melko tyyriitä. 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti