Maaliskuun 2016 loppuneet

Maaliskuussa loppui aikamoinen kasa tuotteita. Moni näistä oli lemppareita, joita tulen varmasti hankkimaan uudestaankin.

L’Oréalin Sublime Fresh-meikinpoistoliinat olivat ihan peruskamaa, eivät huonoja, mutta eivät mitenkään ihmeellisiäkään. En yleensä käytä meikinpuhdistukseen liinoja, mutta käytössäni on tällä hetkellä eräs Lushin puhdistusmaito, jonka kaveriksi kaipaan tällaisia ykkösvaiheen puhdistuksessa.

Neutrogenan Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub* oli iholleni aivan liian kuivattavaa ja rajua päivittäiseen kasvojen puhdistukseen, joten käytin tätä lähinnä kaulalla ja dekolteella ja satunnaisesti koko kasvojen pesuun. Tämä olisi kyllä todella mukava tuote, jos se sattuisi sopimaan ihotyypilleni. Tuoksu on ihanan raikas lime.

Clinique Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion oli luottotuotteeni, kun kärsin vielä aknesta. Pullonpohjat pyörivät luvattoman kauan kylppärin kaapissa, joten päätin käyttää tämän vihdoin pois. Puhdistin lopuilla parilla sentillä lähinnä kaulaa tai sheivauksen jälkeen ihoa. Todella tymäkkää tavaraa kyllä tämä kasvovesi.

Siirryin Lumenen vedenkestävälle meikille tarkoitetusta silmämeikinpuhdistusaineesta Garnierin vastaavaan tuotteeseen. Tämä ei ole yhtä tehokasta kuin Lumene, mutta ajaa asiansa ja on huomattavasti edullisempaa. Tätä olen hamstrannut jo tarjouksista monta uutta pulloa tilalle.

Lumenen Heleyttävä & silottava hyaluronitiiviste kiri saman tien HG-listoilleni. Pullo kului loppuun yllättävän nopeasti, mutta tätä käytti myös mieheni. Tuotteesta voi lukea enemmän täältä. Ostan ehdottomasti lisää.

Clarins Double Serum on Lumenen hyaluronitiivisteen lisäksi toinen sellainen tuote, jonka perään jään haikailemaan kovasti, ja eiköhän tätäkin ole pakko hankkia jossain vaiheessa lisää, kun raaskin taas sijoittaa tähän. Double Serum on ehdottomasti paras koskaan kokeilemani seerumi. Se kosteuttaa ja pehmentää ihoa ja tekee siitä kimmoisan ja raikkaan näköisen. Tykkään hirmuisesti seerumin öljyisestä tunnusta, varsinkin kun iho ei jää jälkeenpäin yhtään klähmäiseksi tai rasvaisen tuntuiseksi. Omalle kuivahkolle iholleni tämä on ihan täydellistä. Kymmenen pistettä! Ihmettelen muuten miksi en ole koskaan kirjoittanut tästä omaa postaustaan.

Käytin vihdoin loppuun myös näytekoon Clarinsin Hydra Quench Cream-Maskista*. Tämä on todella miellyttävän tuoksuinen ja tehokkaasti kosteuttava naamio, jota voisin hyvinkin mielelläni käyttää joskus lisää. Jemmoista taitaa vielä löytyäkin yksi tällainen.

Philosophyn Renewed Hope In A Jar* oli minulle hieman mitäänsanomaton kasvovoide. Siinä ei ollut varsinaisesti mitään huonoa, mutta se ei vaikuttanut tekevän iholleni mitään erityistä, eikä se myöskään kosteuttanut ihoani tarpeeksi. Tuoksu oli mukavan mieto ja raikas. Käytin tämän yhdessä miehen kanssa loppuun.

Jälleen loppui yksi Rexona Aloe Vera Anti-Perspirant-dödö. Tämä on uusi suosikkini, jossa ovat kohdallaan niin tehot, edullinen hinta kuin hyvä ja raikas tuoksukin. Ostan varmasti taas lisää joskus.

Crazy Rumorsin Spiced Chai-huulivoide ei kuulunut tuoksunsa puolesta suosikkeihini, mutta ihan hyvä perushuulirasva tämä oli. Tämä taisikin olla viimeinen omistamani merkin huulivoide. Olen käyttänyt näitä loppuun ainakin viisi alle vuoden aikana.

Elivo Suihkusaippua tuoksui raikkaille vihreille omenoille ja tuo minulle hyviä muistoja vuosien takaa, kun käytin monia merkin tuotteita. Tämä loppui aivan liian nopeasti ja jään ehdottomasti kaipaamaan tätä. Vaikka yksinkertainen purkki ei anna odottaa mitään ihmeellistä, kätkee se silti sisäänsä todella herkullisen suihkugeelin, joka ei kuivata tai ärsytä ihoa yhtään. Atpeekkikosmetiikan helmiä ehdottomasti. Ostan tätä varmasti lisää taas pian.

Benecos Body Peeling tuoksui herkulliselle aprikoosille ja oli kaikin puolin miellyttävä kevyesti kuoriva suihkugeeli.

Benecos Pomegranate & Rose Shower Gel* tuoksui mielestäni lonkerojuomalle, joten sen käytin loppuun hieman ristiriitaisissa tunnelmissa. Pesutehoiltaan se oli ihan ok, mutta tuoksun vuoksi en kyllä kaipaa tätä enää suihkukaveriksi.

Naturalium Mango Body Lotion oli suosikkituotteitani viime kesänä, mutta nyt aloin jo kyllästyä vahvahkoon, vaikkakin hyvään mangon tuoksuun. Litran olen nyt hieronut tätä ihooni, sillä tämä oli jo toinen tyhjentämäni purnukka. Kosteutustehot eivät riittäneet minulle yksistään talvikäyttöön, mutta tämän koostumus olikin kevyt ja nopeasti imeytyvä.

The Body Shop Hemp Body Butter oli tuttua ja turvallista TBS-laatua. Lakanat tulivat taatusti klähmäiseksi, jos ihon rasvaamisen jälkeen meni suoraan sänkyyn, mutta se oli asia, josta kärsin suosiolla. Voisin hyvin ostaa tätä taas ensi talveksi, sillä tämä oli ihon pelastaja pakkasilla. Hamppusarjan tuoksu on mielestäni yksi TBS:n parhaita.

Dermosilin minikäsivoiteet ovat todella käteviä ja minulla onkin niitä vähän joka puolella yksi. Saksanpähkinä on ehkä suosikkituoksuni näistä kaikista. Pari tuubia taitaa vielä löytyä jemmoista, sillä mieheni äiti antoi näitä minulle jouluna vähän usempia.

Philosophy Hands Of Hope* toimi minulla välillä todella hyvin ollen tehokkaasti käsiä kosteuttava ja pehmentävä tuote, mutta välillä se taas mystisesti murustui käsissäni saman tien, eikä imeytynyt millään. En uskaltaisi ostaa tätä uutta tuubia, sillä tuo rullausefekti oli lievästi sanottuna ärsyttävä.

Urtekram Aloe Vera Foot Cream oli ilahduttavan nopeasti imeytyvä jalkavoide, jota voisin ostaa mielelläni uudestaankin. Kosteutustehot olivat hyvät ja tuoksu raikas. Tämä oli muistaakseni myös hyvin edullista.

Compeed Cracked Heel Overnight Cream* taitaa olla uusi HG-jalkavoiteeni. Pakkaus on ruma ja tuoksu tylsä, mutta en muista minkään jalkavoiteen pehmittäneen näin hyvin jalkapohjiani. Tätä täytyy ehdottomasti hankkia lisää ennen kesää, kun jalat ovat taas ulkosalla pitkästä aikaa näkyvissä talven jälkeen.

L’Oréalin hiusvärien mukana tulleita hoitoaineita loppui taas pari. Loput taidan säästää reissuja varten. Nämä ovat aina vain yhtä hyviä tehohoitoja hiuksille.

Schwartzkopfin BC Bonacure Color Save-sampoon avulla opin tykkäämään sulfaatittomista sampoista. Sain tätä joskus kokeilukoon LivBoxista ja tykästyin niin, että ostin täysikokoisen pullon. Tämä pesi hiukset hellävaraisesti ja jätti ne hoidetun tuntuiseksi. Tässä oli myös hyvä, hiukan kirpakka tuoksu. Voisin ostaa lisää joskus, vaikkakin ehkä jotakin muuta kuin värjättyjen hiusten versiota.

Näkyikö tuttuja tuotteita, lemppareita tai inhokkeja?

Palataan asiaan taas ensi kuussa! 🙂

12 thoughts on “Maaliskuun 2016 loppuneet

Jätä kommentti