MemeBox – Baby Soft Skin

Tilasin alkuvuodesta kolme korealaista kauneusboksia, ja nyt olisi aika tutkia tätä kolmatta ja viimeistä MemeBoxia. Muut postaukseni aiheesta löytyvät täältä, täältä ja täältä.

Käyn boksin läpi lyhyesti, koska näiden saatavuus Suomeen on tällä hetkellä erittäin huono. MemeBox ei toimita bokseja ollenkaan Suomeen tällä hetkellä, joten ainoa mahdollisuus päästä apajille on pyytää kaveria roudaajaksi, jos sattuu olemaan niin onnekas, että sellainen mahdollisuus on itsellä käytettävissä.

Kolmannenkin boksin teemana on ihonhoito. Kaappini pullistelevat tällä hetkellä kasvovoiteista ja putsareista, kiitos muunmuassa näiden boksien.

Real Mucin Restore Foam Cleanser on pehmeästi vaahtoutuva kasvoputsari, jota käytän kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa Clarisonicin kanssa. Tuote on kauniin vaaleanvihreää, ja siinä on hunajaisen hedelmäinen, todella hyvä tuoksu. Tämä on tällä hetkellä omistamistani vaahtoputsareista hellävaraisin, joten käytän tämän luultavasti loppuun. Pakkauskoko on kovin suuren tuntuinen, joten tätä tulee tuskin otettua reissuihin mukaan. Tykkään pakkauksen yksinkertaisesta ilmeestä. Oikein mukava tuote!

Dermakeyn Skin Elixier 3D Perfectioner -seerumi on suosikkini kaikista boksin tuotteista. Seerumi on paksua ja erittäin kosteuttavaa, melkein kuin kosteusvoidetta. Tuote jättää iholle pehmeän, kosteutetun ja kuulaan pinnan. Tätä tulee ikävä, kun tämä joskus loppuu.

Bavar Oriental Labin Max Calming Cream näyttää ja tuntuu tuhdilta kasvovoiteelta, mutta se muuttuu iholle levitettäessä jännän vesimäiseksi ja kevyeksi ja humahtaa ihoon hetkessä. En ole törmännyt tämänkaltaisiin koostumuksiin kuin vain ja ainoastaan näissä aasialaisissa tuotteissa. Käytän todella mielelläni tämän purnukan tyhjäksi.

Modeling Take-Out Cup Pack edustaa naamioita, jotka ovat kuulemma Koreassa kovin suosittuja. Jauheeseen kaadetaan vettä, sekoitetaan ja tuote on käyttövalmis. En tiedä menikö minulla mittaukset pieleen, vai kuuluiko naamion olla kuin vetelää kakkutaikinaa. Tämä ei tehnyt iholleni mitään, enkä tykännyt tästä muutenkaan. Käyttäminen oli liian vaivalloista puuhaa minun makuuni.

Neogen Dermalogyn Rough Foot & Knee Scrub on mainio kemiallinen jalkakuorinta. Kun tuotetta jaksaa hieroa ihoon tarpeeksi kärsivällisesti, olen huomannut sen todella toimivan. Edellinen jalkakuorintani loppui juuri, joten sain otettua tämän kätevästi käyttöön.

Lyhyenä yhteenvetona totean, että olen tyytyväinen siihen, että päädyin tilaamaan boksit. Vain neljä tuotetta viidestätoista on ollut pettymyksiä (kalan hajuinen kasvoputsari, jäätelöpikarin näköiseen purkkiin pakattu kasvoputsari, ”silmänpoistokynä” ja tämän postauksen yksittäispakattu naamio). Olen käyttänyt jo joitain boksin tuotteista loppuun tai melkein loppuun. En kuitenkaan jää kaipaamaan itse bokseja, sillä kaappini tosiaan pursuilevat jo nyt. Tein eilen muuttoa ja pakkasin joitain meikkejäni ja suurimman osan ihonhoito -ja tukkatuotteistani. Tavaraa oli kolme keskikokoista pahvilaatikollista – järjetöntä! Ja laatikoissa oli siis OSA omistamastani kosmetiikasta.

Tuleeko teille kuukausittain joku kosmetiikkaboksi?

4 thoughts on “MemeBox – Baby Soft Skin

  1. Mulle tulee LivBox, mutta se ei ole enää moneen kuukauteen saanut mitenkään erityisen innostuneeksi. ”Ihan ok” -fiiliksellä on menty jo pitkään. Viime kuun boksi oli kyllä ihan kiva yllätys, mutta saa nähdä lopetanko tilauksen jossain vaiheessa. Tätä boksia voisin kokeilla, jos toimittaisivat Suomeen! Vaikuttaa kiinnostavalta.

    Tykkää

Jätä kommentti