Maaliskuun 2019 loppuneet

Maaliskuun aikana keskityin käyttämään ennenkokemattoman valtaviksi paisuneita ihonhoitotuotteiden jemmojani. Minulle on kertynyt nimenomaan kasvotuotteita aivan järjettömät määrät. Shoppailin viime vuonna korealaisia tuotteita, joka eivät tällä hetkellä liiemmin kiinnosta minua, mutta käytän nyt silti niitä pois, koska ne ovat hyviä. Hieman kyllä tuntuu turhalta räpiköinniltä, koska samaan aikaan hamstraan kaappeihin luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteita. Lohduttautukaamme katsomalla mitä tuotteita sain maaliskuussa loppumaan!

Dr. Hauschka Puhdistusvoide on ikisuosikkini, jota pitää löytyä aina jemmoista. Olen kehunut tätä ennenkin blogissa moneen kertaan. Käytän tätä pari-kolme kertaa viikossa naamiona ja hellävaraisena kuorintana saunomisen yhteydessä.

Pixi Peel & Polish Resurfacing Concentrate oli erittäin tehokas AHA-happoja sisältävä kasvokuorinta, joka teki ihoni sileäksi ja pehmeäksi, mutta jonka loppumisesta olen kuitenkin iloinen. En halua jatkossa käyttää näin tujua tavaraa kasvoilleni säännöllisesti.

L’Occitane Shea Cleansing Oil oli oikein pätevä, hinta-laatusuhteeltaan erinomainen puhdistusöljy. En keksi tästä mitään moitittavaa.

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser oli loistava kasvoputsari, josta olen kirjoitellut enemmän täällä. Vaikka tämä on geelimäinen teepuuöljyä sisältävä tuote, ei ihoni kuivunut tätä käyttäessä liikaa.

Dermalogica Precleanse Balm oli pettymys, sillä maksoin itseni kipeäksi tästä näytekoosta, mutta sainkin aivan tavallisen, ehkä jopa hiukan keskivertoa heikommin tehoavan ykkösvaiheen kasvoputsarin. Balmimainen koostumus muuttui iholla öljyksi, jota en saanut emulgoitumaan yhtä hyvin kuin monia edullisempia verrokkeja. Onneksi en aikoinaan ostanut täysikokoista tuotetta, vaan tyydyin pienempään kokoon.

Clinique Moisture Surge 72-hour Auto-Replenishing Hydrator toimi minulla meikin alla kuin unelma, mutta silikonisen tuntuisen voiteen käyttäminen alkoi hirvittää minua loppua kohden. Olin kovin ihastunut Cliniqueen viime vuoden lopulla, mutta nyt sarjan tuotteet tuntuvat tuoksua myöten liian keinotekoisilta.

Dr. Hauschka Ruusuvoide on ihana klassikko, jonka olen siirtänyt päiväkäytöstä yökäyttöön sen tahmean tunnun ja hitaan imeytymisen vuoksi. Tämän parasta ennen-päiväys oli viime kesäkuussa, ja tuoksu oli muuttunut aavistuksen tunkkaiseksi.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA oli tehokkaasti kosteuttava kasvovoide, jonka listasin tammikuussa suosikkeihini, mutta jonka vähäeleisyyteen kyllästyin loppua kohden. Haluan käyttää tällä hetkellä ennemmin vahvoja elämyksiä tarjoavia kuin minimalistisia kosmetiikkatuotteita.

Edible Beauty Exotic Goddess Ageless Serum oli upea seerumi, josta kirjoitin hiljattain täällä. Edelleen hämmästelen miten seerumi loppui niin paljon aikaisemmin kuin muut sarjan tuotteet, joita minulla on uskoakseni vielä paljon jäljellä.

Mirame Kynsilakanpoistoaine oli tehokas ja kynteni erittäin kuivakkaan kuntoon saanut tuote, jonka korvasin hiljattain parilla luonnonkosmetiikan vaihtoehdolla. Niitä juuri ensimmäisiä kertoja testanneena voin luvata, että paluuta Miramen kaltaisiin tuotteisiin ei ole.

L´Occitane Verveine Shower Gel oli piristävän sitruksisen tuoksuinen ja kaikin puolin ihana suihkugeeli, jota olisin voinut mielelläni käyttää suuremmankin pullollisen. Tämä sai minut ihastumaan uudelleen sitrustuoksuihin!

Mossa Vitamin Moisture Conditioner on edelleen paras kokeilemani luonnonkosmetiikan hoitoaine. Hoitoaine pääsi loppumaan paljon ennen shampoota ja nyt harkitsen uuden tuubin ostamista, sillä tämä oli ainoa hiukseni kunnolla selvittävä hoitoaine, jonka omistan. Hiukseni ovat kokeneet karuja muutoksia viime viikkoina johtuen luultavasti imetyksestä ja hormonaalisista muutoksista ja siksi ne myös vaativat tällä hetkellä parempaa hoitoa ja ravitsevampia tuotteita.

The Body Shop British Rose Hand Wash oli erittäin pesevä ja hyvän tuoksuinen nestesaippua. Yritän jatkossa välttää tämänkaltaisia muovipakkauksia, koska käsisaippua on meillä hyvin lyhytaikainen ilo, jota kuluu loppuun jatkuvasti. Tajusin juuri, että en edes säästä loppuneisiin kaikkia kuluttamiamme nestesaippuapakkauksia.

Nuxe Hand And Nail Cream oli erittäin kosteuttava, mutta samalla nopeasti imeytyvä käsivoide, eli koostumukseltaan ihan täydellinen tuote. Olen aavistuksen kyllästynyt tämän tuoksuun.

Emendo Jalkavoide oli piparminttuinen ja koostumukseltaan kepeä, eli ehkä paremmin kesään soveltuva tuote. Käytin sen kuitenkin nyt loppuun löydettyäni pitkään auki lojuneen tuubin laatikon pohjalta. Tykkäsin tästä yllättävän paljon, vaikka tuubi ja merkki eivät herätä minussa minkäänlaisia tuntemuksia.

Dermosil Original Body Lotion oli hämmentävän väristä (lähes neonkeltaista!) ja melko voimakkaan tuoksuista voidetta, joka imeytyi hyvin ja kosteutti minun makuuni melko kevyesti. En jää kaipaamaan tätä.

Cattier Paris Hand Cream (saatu pr-näytteenä) oli aivan ihana tuttavuus niin tuoksultaan kuin koostumukseltaankin. Tätä ostan joskus lisää. Olen yleisesti ottaen kovin ihastunut Cattierin tuotteisiin ja tuoksuihin.

Ziaja Natural Olive Hand Cream oli tehokkaasti ravitseva ja kosteuttava käsivoide, joka tuoksui voimakkaalta, mutta hyvältä. 80ml pakkaus oli muistaakseni hyvin edullinen, eli tässä on hinta-laatusuhde kohdallaan.

Kikon loistava Radiant Fusion Baked Powder loppui nopeasti, kun viimein otin sen käyttöön. Tässä on hyvä ja edullinen korvaaja MACin Mineralize Skinfinish Naturalille.

MAC Mineralize Charged Water ei eronnut mielestäni juurikaan Fix+ -vesistä, mutta pidin tästä silti jostain syystä enemmän. Tämä oli ostettu kesällä 2015, mutta en huomannut veden muuttuneen mitenkään. En jää kaipaamaan tätä, sillä pidän kasvosuihkeista, jotka sisältävät reilummin hoitavia ainesosia.

Ostin viime syksyn Hulluilta päiviltä pitkästä aikaa Sensai 38-maskaran. Tykkäsin tästä vielä enemmän kuin ennen ja jotenkin tämä vielä parani vanhetessaan. Minulla on jemmoissa Volume-versio odottamassa.

MAC Pro Longwear Waterproof Brow Set on hyvä tuote pikkutarkkaan työskentelyyn. Tämän korvaajaksi tullut Jane Iredalen kulmavahan harja tuntuu jättimäiseltä tähän verrattuna! Tästä ei tullut koskaan liikaa massaa harjaan, ennemmin tämä oli hiukan kuiva. Tätäkin minulta löytyi vielä yksi jemmoista.

Olen todella iloinen huhtikuun alkamisesta, sillä se on yksi suosikkikuukausiani. Kevät alkaa tosissaan näkyä ulkona, minulla on syntymäpäivä, vietämme kolmatta hääpäiväämme ja valmistaudumme ensimmäiseen lomamatkaan vauvan kanssa. Huhtikuusta pitäisi siis tulla aika jännä kuukausi. Minulla on myös kunnianhimoiset tavoitteet loppuun kulutettavien tuotteiden suhteen, mutta saa nähdä miten käy!

Onko teillä tiedossa ensi kuussa jotakin erityistä, mitä odottaa? Herättikö joku tuote ajatuksia? Aurinkoista huhtikuuta ja kevättä! ❤

10 thoughts on “Maaliskuun 2019 loppuneet

  1. Mä tunnistan niin itseni tosta kausittaisesta innostumisesta. Eka kaikki K-Beautya, sit luonnonkosmea, sit taas innostun jostain hoitolasarjasta. 😀 Kyllä mun ihonhoito tästä huolimatta on kääntynyt luonnonkosmetiikkavoittoiseksi, toki joukossa muutama luotto hoitolabrändi ja muutama muu suosikkibrändi, joista olen käyttänyt jo vuosia muutenkin.

    Todella hyvä määrä loppuneita, joten en nyt ihan räpiköinniksi kutsuisi. 😀

    Tykkää

    1. Et tiedäkään kuinka huojentavaa on kuulla, että sinäkin olet innostuva kausi-ihminen kosmetiikan suhteen! Olen jotenkin aina ajatellut, että olet hirveän järkevä ja harkitseva shoppailija, joka pysyy uskollisena tietyille tuotteille. 🙂 Sun blogi on mulle loputon inspiraation lähde varsinkin nyt, kun ykkösenä kiinnostuksenkohteista on luonnonkosmetiikka. ❤

      Tykkää

  2. Mä olen kosmetiikan sekakäyttäjä, enkä vanno minkään nimeen, mutta jos pitäisi valita korealaisen kosmetiikan ja luonnonkosmetiikan välillä, niin valinta olisi ehdottomasti luonnonkosmetiikka. En ole ollenkaan ihastunut korealaisiin tuotteisiin, vaikka sinänsä ihonhoitosysteemeissä onkin jotain kiehtovaa ja opittavaa.
    Vaikka olenkin the Ordinaryn tuotteiden suurkuluttaja (ne on mun lemppareita ainakin!), niin tuo kosteusvoide on minunkin mielestä aika pliisu. Samaten Dermalogican tuotteista monikaan ei ole ihan hintansa väärtti. Tämä on vain oma mielipiteeni, tietysi!

    Tykkää

    1. Bongailin viimeksi tänään tosi kiinnostavia merkkejä sun blogista. Ihan vieraita minulle ennestään. 🙂 Yhdistän kyllä sinut myös aina The Ordinaryyn!
      Dermalogicalla on joitain ihan huipputuotteita, mutta ilmeisesti sitten myös näitä huteja.

      Tykkää

  3. Sulla on aina hyvät määrät loppuneita 🙂 tosi nätit kuvat tässä postauksessa ❤️ Muutama tuote jäi kiinnostamaan, eniten Pixin AHA kuorinta. Mirame kyllä kuivattaa kynnet aika järkyttävään kuntoon!

    Tykkää

  4. Myös minulla tulee olemaan loppuneissa yksi Dermalogican tuote, josta ajatukset kutakuinkin samansuuntaisia kuin sinulla. En vaan tajua, kallista ja muovinhajuista! Samat sanat pätevät Cliniqueen. En voi sietää merkin tuotetuntua ja sitä hajua. Ainoa Cliniquen tuote jonka voisin hankkia on merkin se vanha hajuvesi (Aromatics Elixir), se on aika upea. 😀

    Tykkää

    1. Täytyy käydä kurkkimassa sun blogista mikä Dermalogican tuote on kyseessä! Mulla alkoi Clinique tökkiä ihan yht’äkkiä. Tuota tuoksua en taida tietääkään. Olen itse käyttänyt Cliniquelta parikymppisenä vain niitä Happy-tuoksuja. 😀

      Tykkää

  5. Hih, mulle tuo dermalocigan putsari kaikkien aikojen lempituote. Toimii hyvin atooppiselle aikuisen naisen iholle ihan mielettömän hyvin. Mutta hinnat dermalocigalla on kovat.. kovasti oon viime aikoina miettiny mihin vaihtaisin, mutta en vaan oo löytäny vielä hyviä vaihtoehtoja. Nyt on käytös sensain öljyputsari ykkösvaiheen putsarina ja en tykkää. Onneks on minikoko. Korea kosmetiikka ei kans yhtään innosta, luonnonkosmetiikka kyllä. Saa vinkata jos tietää + 40 v ja atooppiselle iholle hyvän sarjan! Ja en ois arvannu, että Sari tai Jonna ois kallellaan luonnonkosmetiikkaan😄. Mutta sehän on huippu- asia

    Tykkää

    1. Kylläpä meillä on erilainen maku näissä putsariasioissa, kun minulle Sensain puhdistusöljy on yksi lemppareista ja tuo Dermalogica ei taas niinkään miellytä! 😀 Oletko kokeillut Cliniquen puhdistusbalmia sellaisessa vaaleanvioletissa purkissa? Tuli mieleen, että saattaisit tykätä siitä. Se on mielestäni hiukan tehokkaampi meikkien poistamisessa kuin tuo Dermalogica, mutta jotain samaa fiilistä niissä on.
      Jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa, niin ainakin Dr. Hauschkaa uskaltaisin suositella. 🙂 Tosin jos olet tuoksuherkkä, niin sitten se ei missään nimessä sovi.

      Tykkää

Jätä kommentti