Ensimmäinen Jolie Boxini

Tilasin usean vuoden tauon jälkeen kuukausittaisen kosmetiikkaboksin, kun löysin vihdoin oikeasti minua kiinnostavan, innostavan ja miellyttävän boksin. Jolie Box* ei ole mikään uusi keksintö, mutta jotenkin minä heräsin sen mahtavuuteen vasta nyt. Sainkin eilen elämäni ensimmäisen boksin ja nyt katsotaan mitä se kätki sisäänsä!

*Sisältää affiliatelinkin.

Boksissa oli käsittääkseni kaksi täysikokoista ja kaksi kokeilukokoista tuotetta, sekä yksi pussinäyte. Täysikokoiset tuotteet olivat Patyka Intensive Hydra-Soothing Moisturizer (jes!) ja Evolve Nourishing Hair Elixir. Kokeilukokoina mukana oli Antipodes Worship Skin Defence Antioxidant Serum ja Mádara Brightening AHA Peel Mask.

Patykan kasvovoiteesta (40ml) olin ehdottomasti eniten riemuissani! Tämä hiljattain ilmestynyt Hydra-linjaan kuuluvan uutuustuotteen luvataan antavan iholle kosteutusta ja elinvoimaa Mont Blancin jäätiköiltä peräisin olevan mineraalipitoisen veden avulla. Voiteen luvataan myös rauhoittavan ihoa sekä vahvistavan ihon suojabarriääriä. Voide kuulostaa sopivan mainiosti iholleni ja on mahtavaa päästä vihdoin kokeilemaan ensimmäistä (!) kertaa jotakin Patykalta. Patykan uusimmat tuotelanseeraukset ovat hinnaltaan huomattavasti edullisempia kuin mihin Patykan käyttäjät ovat aiemmin tottuneet.

Evolven hiuseliksiirin (30ml) otin myös vastaan mielelläni, sillä olen tykästynyt viime aikoina kovasti Evolven tuotteisiin ja käyttänyt muunmuassa merkin kasvotuotteita, suihkugeeliä, shampoota ja hoitoainetta, mutta en tätä nimenomaista tuotetta. Seerumin luvataan kosteuttavan, pehmentävän ja silottavan karheaa tukkaa, eli tämä sopii minulle hyvin. Tätä voi käyttää myös ohuille hiuksille helpottamaan tukan sähköisyyttä. Kokeilin tätä jo eilen pikaisesti pyyhekuivaan tukkaan, ja tänään olen huomannut hiusteni olevan ainakin hiukan pehmeämmän tuntuiset.

Antipodes on itselleni ennestään täysin vieras merkki, mutta ehdottomasti kokeilen mielelläni tätä antioksidanttirikasta seerumia (10ml), joka sisältää muunmuassa boysenmarjaa, mustaherukkaa, kiiviä ja runsaasti antioksidantteja itseensä kätkevää Vinanza-viinirypälettä. Tuote tuoksuu hedelmäisen makealta ja on väriltään ruskeaa – jännää! Ensikokeilun perusteella aivan ihana tuote, jota voisin ehkä harkita joskus ostavani täysikokoisen tuotteen. 30 millin pullollinen näytti maksavan Beauty Bayssa vajaa neljäkymppiä.

Pussinäytteet ovat yleensä jotenkin aivan todella tylsiä, mutta näytteen EkoPharman Vadelma Kasvonaamiosta kokeilen mielelläni, sillä jos ihastun tähän, saan todennäköisesti hankittua tätä helposti Luonnonkaunis-messuilta parin viikon päästä. Onko joku teistä muuten tulossa?

Mádaran entsyymikuorinta (12,5ml) oli ehkä itselleni tylsin tuote, koska haluaisin tutustua boksin avulla nimenomaan uusiin, ennestään vieraampiin tuotemerkkeihin. Olen toisaalta pitänyt kovasti rakeettomista happokuorinnoista ja kokenut ne kaikkein tehokkaimmiksi, joten kokeilen tätäkin mielelläni. Kuorinnan luvataan tekevän ihosta erityisen säteilevän ja heleän Kvittenin hedelmähappojen, C-vitamiinin, maitohappojen ja mustaseljan avulla.

Yhteenvetona voisin todeta, että boksi herätti minussa kaksi hyvin erilaista reaktiota. Odotukseni olivat aivan superkorkealla boksin sisällön suhteen ja aluksi olin siihen jopa hiukan pettynyt. Kun tutustuin tuotteisiin paremmin, ihastuin kuitenkin toden teolla ja tajusin, että jokainen tuote on todella kiinnostava ja tulee ehdottomasti käyttöön. Erittäin vakuuttava aloitus Jolie Boxilta! Jään odottamaan innolla jatkoa.

Tuleeko teille Jolie Boxia tai muita kuukausittaisia kosmetiikkabokseja? Mikä teistä oli maaliskuun Jolie Boxin kiinnostavin tuote?

8 thoughts on “Ensimmäinen Jolie Boxini

    1. Ymmärrän tuon ihan täysin! Itsellänikin meni vuosia ennen kuin tilasin mitään bokseja, koska aiemmat boksit ovat olleet korelaista kosmetiikkaa sisältävää Memeboxia lukuunottamatta pettymyksiä. Nykyisin maku on muuttunut vielä paljon tarkemmaksi ja valikoivammaksi, joten saa olla hyvä boksi, että sen haluaa tilata! 😀

      Tykkää

    1. Ainakin Antipodesin seerumi vaikuttaa loistavalta, mutta siihenkin liittyy eräs jännä ominaisuus… Täytyy tosiaan kirjoitella siitä lisää jossain vaiheessa! Muita tuotteita en ole kerinnyt ihan vielä kokeilemaan. 🙂

      Tykkää

    1. Mulle tämä oli eri boksien joukosta itsestäänselvä valinta, koska luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa niin paljon. 🙂 Onkohan muuten markkinoilla muita luonnonkosmetiikkabokseja..? Hinta tosiaan vähän kirpaisee, mutta onneksi tästä on iloa pitkään. 🙂

      Tykkää

  1. Oi miten kaunista täällä blogissasi on nyt…uusi banneri ja koko blogin ilme on niin raikas.
    Ja kiva kun oot siirtyny enemmän luonnonkosmetiikkaan.

    Tykkää

Jätä kommentti