Kesäkuun 2016 loppuneet

Jes, on taas kuukauden suosikkipostaukseni aika! Kesäkuu meni lähes huomaamatta ostolakkoillessa (okei, ostin second handina yhden MACin huultenrajauskynän) ja myös loppuneiden tuotteiden saldo on mitä mukavin, eli kesäkuu oli kosmetiikkarintamalla erittäin hyvä. Katsotaas, mitä tässä kuussa tyhjentyi.

Käytin loppuun pari minikäsivoidetta. Dermosilin Sauna & Spa-käsivoiteessa oli ihastuttavan makean raikas tuoksu ja kosteutustehot olivat hyvät nopeasta imeytyvyydestä huolimatta. Ehdottomasti jatkoon! Thisworksin käsivoide on napattu häämatkalla hotellista. Siinä oli aavistuksen pistävän vahva sitruksinen tuoksu ja heikohkot kosteutustehot, joten en ostaisi tätä itse.

Tykkäsin ACOn Wild Honey With A Touch Of Vanilla-vartalovoiteesta alusta loppuun asti todella paljon ja voisin ehdottomasti ostaa tätä joskus lisää. Voiteen kosteutustehot olivat hyvät, mutta samalla tuote imeytyi nopeasti, eikä se jättänyt iholle klähmäistä tunnetta. Tuoksu oli ihastuttava ja tarpeeksi mieto. Tuotteesta voi lukea lisää hetki sitten kirjoittamastani postauksesta.

Herbina Mango Spa Ravitseva Vartaloemulsio* on hinta-laatusuhteeltaan loistavaa kamaa. Edullinen 400ml tuotetta sisälllään pitävä pönikkä sisälsi kosteuttavaa, mutta koostumukseltaan hyvin kevyttä vartalovoidetta, jota tykkäsin käyttää niin aamuin kuin illlonkin. Voisin tätäkin ostaa lisää. Postaus.

Kolmas loppunut vartalovoide oli 70ml purtilo Ritualsin Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk Ultra Rich Whipped Body Cream. Tämä oli jännä tuote, että se tuntui iholle levitettäessä paksulta ja lähes voimaiselta, mutta se kuitenkin hävisi ihoon, eikä tuntunut erityisen kosteuttavalta vaan ennemmin jopa jotenkin kuivalta. Tykkäsin tästä silti niin paljon, että aion ostaa tätä lisää, sillä tuoksu oli aivan omaa luokkaansa. Rituals on muutenkin se merkki, jonka tuotteita aion hankkia jatkossa sitten, kun jemmani ovat tyhjentyneet. Käytin tätä silloin kun halusin oikein nauttia vartalovoiteen levittämisestä.

RFSU Easy Shavin’ Intim Shaving Gel oli hyvä tuote silloin, kun halusi nähdä vähän tarkemmin mistä ihokarvoja höyläilee pois. Tässä on geelimäinen, mutta hiukan tahmea koostumus, joten se ei valu pois kostealtakaan iholta ennen aikojaan. Voisin ostaa tätäkin lisää. 200ml tuubi oli erittäin riittoisa.

Somersets Maximum Glide Tough Stubble on miehille tarkoitettu tuote, mutta minä käytin sitä tyytyväisenä ja aion ostaa sitä jatkossakin lisää. Tämä valmistelee ja pehmentää ihon ennen ihokarvojen höyläämistä, jotta karvanpoisto olisi mahdollisimman hellävaraista. Kirjoitin tuotteesta aiemmin enemmän täällä.

Käytin myös minikokoisen suihkugeelin Thisworksilta. Tästä minulla ei ole erityisempää mainittavaa. Hyvin tavanomaista ja melko pesevää sitruksisen tuoksuista suihkugeeliä kätevän kokoisessa pakkauksessa.

Pesutuotteista loppui Ritualsin ihana Ritual Of Shakura Caring Shower Oil. Tuote ei ollut kovin riittoisaa, joten se kesti miehen ja minun päivittäisessä käytössä alle kuukauden. Pesuöljyn koostumus oli juoksevaa öljyä, joka pesi ihon hellävaraisesti ja jätti sen aavistuksen kosteutetun tuntuiseksi. Parasta tässäkin Ritualsin tuotteessa oli tuoksu. Ostan ehdottomasti näitä suihkuöljyjä lisää, kunhan entiset on ensin käytetty loppuun. Yksi tuolla jo odotteleekin onneksi kylppärissä.

The Body Shop Banana Conditioner selvitti tukan melko mukavasti, jos sitä käytti kerralla tarpeeksi paljon. Pullossa näyttää hämäävästi olevan vielä paljon tavaraa, koska kääntelin pulloa juuri ennen kuvaamista, mutta se loppui eilisen aikana miehen käytettyä sitä vielä kerran pitkään tukkaansa. Banana Shampoo jätti tukkani hiukan takkuisen tuntuiseksi, mutta tykkäsin siitä silti sen ihanan tuoksun vuoksi. Ostan näitä varmasti joskus lisää, kun eteen sattuu sopiva tarjous. Postauksestani voi lukea tuotteista lisää.

Tykkäsin aivan yllättävän paljon ACO Protecting Day Creamista* ja jäin hiukan jopa kaipaamaan tätä. Runsaan tuntuinen ja raikkaan tuoksuinen kasvovoide söpössä purkissa – en keksi mitään pahaa sanottavaa tästä. Postaus.

Elivon herkälle iholle tarkoitettu Puhdistusvaahto on uusi suosikkini vaahtoputsareista ja tämä oli jo ainakin kolmas tai neljäs käyttämäni pullo. Ostan tätä varmasti lisää, sillä tuote on vaahtoavaksi puhdistustuotteeksi riittoisaa, koostumus on ihanan paksu ja kermainen ja tuoksu erittäin hyvä. Nyt kun käytössäni on Dermosilin vastaava vaahtoputsari, huomaan miten paljon riittoisampaa tämä oikeasti on. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Lush Cup O’ Coffee Face And Body Mask oli erittäin rouhea, kahvin tuoksuinen kuorinta-aine, jota käytin enimmäkseen kasvoilla. Tajusin kuitenkin sen olevan kasvojeni iholle aivan liian tujua, joten käytin tämän jämät vartalon kuiviin kohtiin, kuten kyynärpäihin. Tämä on kahvin ystävälle aika ainutlaatuinen tuote, joten tulen hankkimaan tätä varmasti joskus lisää. Postaus.

Sain käytettyä loppuun myös yhden seerumin, mikä on nykyisen seerumitilanteeni huomioon ottaen oikein hyvä juttu. Olen tosin ostanut tätä jo uuden pullon, joten… 😀 Guerlain Météorites Oxygen Care Moisturizer & Radiance Booster* on mielestäni ennemminkin ihoa heleyttävä ja meikin alle sopiva pohjustustuote kuin pelkkä seerumi. Ihastuin tähän ensimmäisestä kokeilukerrasta lähtien ja tiesin, että tätä on saatava lisää. Tämä tuoksuu meteoriiteilta! Ostin toukokuussa laivalta uuden pullon tämän blogin kautta saadun tilalle. Tuotteesta voi lukea enemmän tästä postauksesta.

Palmer’sin voidepuikosta ovat jo tekstit kuluneet pois, mikä kertoo siitä, että tämä oli minulla käytössä ikuisuuden. Superriittoisa puikko oli tarkoitettu ihon kuiviin kohtiin monituotemaisesti käytettynä, mutta minä käytin tätä huulirasvana. Tätä en enää ostaisi lisää, kun vihdoin sain tämän yhdenkin kulutettua loppuun.

Rexona Biorythm Anti-Perspirant on sopivan miedon tuoksuinen ja hoitaa hommansa moitteettomasti, joten tulen ostamaan tätä lisää. Plussaa helposta saatavuudesta ja edullisesta hinnasta.

Viktor & Rolfin Flowerbomb edp:n piti tulla osaksi seuraavaa pannuprojektiani ja päätyä tehokäyttöön, mutta muutin mieleni. Tuoksu on minusta hyvä, mutta omistamani pullo alkaa olla jo niin vanha, että tuoksu on muuttunut. Tämä muistuttaa myös erittäin vahvasti monista menneeseen kuuluvista asioista ja ihmisestä, joka en koe olevani ollut enää vuosiin. Tämä saa siis lähteä, vaikka sitä neljäsosa on vielä jäljellä.

Rimmel Super Speed Volume Flash Mascara* oli tässä kuussa ainoa loppunut meikkituote. Tämä ei ollut mielestäni parhaasta päästä Rimmelin ripsivärejä, olen kokeillut merkiltä parempiakin. Tämä toi ripsiin paljon pituutta, mutta tuuheutta en saanut tällä riittävästi. Tämä oli myös melko sottaavaista, joten en itse ostaisi.

Sain kulutettua pois myös pienen kansan näytteitä ja totuuden nimessä näitä olisi ollut enemmänkin, mutta en jaksanut kantaa reissuista kaikkia roskia kotiin. Mieleenpainuvin näistä oli Philosophyn No Reason To Hide Instant Skin-Tone Perfecting Moisturizer SPF 20, joka osoittautui erittäin kosteuttavaksi ja pehmeästi levittyväksi sävyttäväksi päivävoiteeksi. Tästä pienestä pussista sai tehtyä kevyen ja luonnollisen meikkipohjan kolmena päivänä. Tämä jäi kiinnostamaan erittäin paljon, sillä kosteuttavat meikkipohjat ovat omalle iholleni ihan parhaita. Muista näytteistä ei nyt tällä kertaa enempää.

Näkyikö loppuneiden joukossa tällä kertaa kiinnostavia tuotteita?

Ihanaa heinäkuuta ihmiset! Palataan asiaan taas kuukauden päästä. 🙂

*Tuote saatu blogin kautta.

10 thoughts on “Kesäkuun 2016 loppuneet

    1. Banaanin tuoksu on niin harvinainen kosmetiikassa, että sen takia nämä varmaan iskevät niin kovaa. 🙂 Tuoksusta kun on vielä onnistuttu saamaan juuri sopivan pehmeä ja aito.

      Tykkää

  1. Aco ja Elivo kiinnostaa. Nuuskuttelin tänään apteekissa pikaisesti Acon sitä vihreää eli kukilta tuoksuvaa sarjaa. BUENO! Pakko hankkia jossain välissä. Acon pakkaukset ovat kyllä mieleeni! Elivon vaahtoputsari kiinnostaa. Minulla on pintakuiva, rasvoittuva ja epäpuhdas iho, joten vuorotellen minulle suositellaan puhdistusgeeliä, puhdistusmaitoa tai puhdistusvaahtoa. Vaahto ja geeli kuivattavat liikaa ja maito ei sitten tehoa niinkään epäpuhtauksiin. Voi blääh.

    Tykkää

    1. Voin lämpimästi suositella sekä ACOn vartalovoidetta, että tuota Elivon putsaria! 🙂 Muistan itsekin, että ihon hoitaminen oli hankalaa silloin kun mulla oli vielä enemmän epäpuhtauksia, mutta samaan aikaan herkkä iho. Ihoa ei kannata kuivattaa liikaa, vaikka näppyjä olisikin. Pintakuivalle iholle en käyttäisi ainakaan puhdistusgeeliä.

      Tykkää

Jätä kommentti