3+1 -päivien shoppailut

3+1 -päivien ostokseni vilahtivat jo Instassa (löytyy blogin sivupalkista), mutta ajattelin näyttää ne teille täällä blogin puolellakin, sillä olen niiden maltillisesta saldosta kovin ylpeä! 3+1 -päivät eivät ole koskaan olleet minulle mikään sekoamisen paikka, kuten eivät Stockan Hullut päivät tai muutkaan ”viralliset” ostospippalot. Yleensä haen aina ne samat tietyt jutut, kuten muutaman kuukauden pumpulit ja hammastahnat. Jotain muutakin pientä tarttuu yleensä mukaan, kuten tälläkin kertaa.

English Tea Shopin teet olivat mukavassa tarjouksessa, joten ostin sekä energisoivaa, että rauhoittavaa lajia. Nämä maistuvat aika keskinkertaisilta, mutta nuo pakkaukset… ihania! Näitä on ilo pitää keittiössä ihan näkyvillä. Lumenen ja L300-merkin kosteusvoiteet tulivat tarpeeseen, sillä olen käyttänyt loppuun kaikki kevyemmät vartalovoiteeni. Mieleni tekisi siirtyä tällä hetkellä kokonaan hajustamattomiin vartalovoiteisiin, mutta tuo Lumene tuoksuu aika kevyesti. Rexonan dödöjä hamstraan aina kolmeplusykkösiltä, sillä ne toimivat minulla moitteettomasti, eikä kahden euron hinta saa konkurssiin. Taidan oikeasti tykätä näistä enemmän kuin esim. tällä hetkellä käytössä olevasta Clarinsin legendaarisesta Gentle Care Roll-Onista. Hurrawin huulirasva oli turhin ostos, mutta annettakoon se minulle anteeksi. Huulirasvoja kuluu aina.

Huhtikuu on minulle tänä vuonna todella kiireinen kuukausi, mutta olen onneksi saanut näpyteltyä postauksia jemmaan poikkeuksellisen ahkerasti, joten postaustahti tulee pysymään todennäköisesti melko samanlaisena kuin aiemminkin. Alkuviikosta päästään taas suosikkiaiheeni, eli loppuneiden tuotteiden äärelle.

Teittekö te löytöjä 3+1 -päiviltä? 🙂 Mitä teille kuuluu?

Leppoisaa sunnuntaita!

12 thoughts on “3+1 -päivien shoppailut

  1. Ostin ripsivärin ja puuterin. Puuteri oli heräteostos 🙂 Ystävälleni ostin synttärilahjan, jossa säästin kympin. Joten ihan kohtuulliset olivat minunkin shoppailuni. Mielihän olisi tehnyt vaikka mitä ja olin jo hamstraamassa toistakin ripsiväriä, mutta muutin mieleni. Kun avattunakin on pari.

    Tykkää

Jätä kommentti