Testissä Tigi Pro-sarjan pesukaksikko

Olisin kovasti halunnut tänään postata loppuneista tuotteista, mutta en saanut kuvattua purkkeja, koska ulkona ei ollut aamulla riittävästi valoa ja rengasvalon kanssa kuvista tuli rumia. No, ehkä huomenna sitten. Kirjoitan lyhyen ajan sisällä nyt jo kolmannen kerran hiusasioista, ja tänään katsellaankin lähemmin hiljattain ostamiani Tigin tukkatuotteita.

Olen joskus ennenkin kertonut blogissa suhteestani Tigiin. Se oli minulle joskus parikymppisenä kova juttu ja ehdoton suosikkisarjani. Omistin jossain vaiheessa varmaan puolet koko valikoimasta, sillä en edes halunnut kokeilla mitään muuta, niin ihastunut olin merkin pakkauksiin ja tuoksuihin. Vähitellen intoni sarjaan laantui, suureksi osaksi ihan sen vuoksi, etten kokenut tuotteita enää kovin toimiviksi itselläni. Siitähän on keskusteltu paljon, että ovatko Tigin tuotteiden sisällöt muuttuneet vuosien saatossa, ja minä kuulun siihen porukkaan joka uskoo, että kyllähän ne ovat ainakin osittain muuttuneet. Pakko myöntää myös, että Tigin saatavuuden laajeneminen marketteihin ja hintojen roima lasku ovat laskeneet tuotesarjan kiinnostavuutta silmissäni. Tigistä on tullut ainakin monien pesutuotteiden osalta jotenkin arkinen merkki.

Sampoo -ja hoitoainevarastojeni tyhjennettyä nappasin pitkästä aikaa hetken mielijohteesta kokeiluun Tigi Pro-sarjan pesutuotteet. Halusin entisen syvän Tigi-ihastukseni nimissä testata näitä, sillä en ollut vielä silloin bongannut näitä nimenomaisia Pro-puteleita missään. Sampoo ja hoitoaine olivat molemmat pettymyksiä tuoksun suhteen. Tigin karkkituoksut jakavat mielipiteitä vahvasti, mutta minä olen aina kuulunut niihin, jotka rakastavat niiden imelän karkkisia tuoksuja. Tai ainakin voin sanoa pitäneeni niistä aivan hirveästi ennen kuin tuotteet alkoivat muuttua. Esim. ostamani Pro-linjan sampoo on aivan kelpo tuote pesutehojensa puolesta, mutta esanssisen hedelmäisessä tuoksussa on jotakin hyvin epämiellyttävää. Se tuoksuu jotenkin halvalle.

Vahingoittuneille ja kuiville hiuksille suunnatun sampoon aavistuksen epämiellyttävästä tuoksusta huolimatta pidin siitä yllättävän paljon. Se vaahtosi hiuksissa helposti ja teki tukan puhtaan mutta samalla myös erittäin hoidetun tuntuiseksi, aivan kuin olisin käyttänyt jo hoitoainettakin. Hiuksista tuli puhtaat ja pehmeät ja sileät. Tykkäsin oikeastaan ihan tosi paljon tästä, kunhan tosiaan ignorasin tuoksun.

Hoitoaineen tuoksu on hitusen parempi ja onneksi myös se oli tehoiltaan oikein mukava hiuksilleni. Se jätti hiukseni todella pehmeiksi ja sileiksi, luultavasti kiitos kolmantena INCI-listassa mainitun silikonin. Hoitoaineenkin kerrotaan olevan erityisen sopiva kärsineille ja kuiville hiuksille.

Tigi on menettänyt silmissäni entisen hohtonsa, vaikka tämä edullinen kaksikko ihan mukava olikin käytössä, ei auta kiertely. Silti huomaan haaveilevani niistä vanhoista tutuista 750 millin jättipöniköistä, sillä mitä jos ne kuitenkin olisivat entisenlaisia, ihania karkintuoksuisia Tigejä? Käytän nämä Pro-tuotteet loppuun ihan hyvillä mielin, sillä vaikka näissä tuoksu tökkiikin, ovat hiukseni näiden käytön jäljiltä kuitenkin todella kivat ja hoidetun tuntuiset.

Ostin omat pulloni tarjouksesta ja yhteensä ne maksoivat 15 euroa. Ei siis pahan hintainen kokeilu.

Iskeekö Tigi vielä nykyään teihin, vai onko koskaan iskenyt? Oletteko te innostuneet ostamaan Tigiä marketeista?

Ihanaa huhtikuuta kaikille! ❤ Itselleni tästä on tulossa ehkäpä elämäni jännittävin kuukausi. 🙂 Saatte kuulla varmasti myöhemmin, että miksi..

6 thoughts on “Testissä Tigi Pro-sarjan pesukaksikko

  1. Vuoden verran olen käyttänyt Tigi Pron Luminous Blonde sarjan shampoota ja hoitoainetta. Iso Tigini on Dumb Blonde. Isoja 750ml puteleita olen käyttänyt pari vuotta kauemmin. Kumpaakin löytyy aina pesuhuoneesta! Isoista löytyy aina myös vaihtelevasti joku muukin, esim. tällä hetkellä Urban Anti dotes.
    Isot pullot tuoksuvat kyllä hyvälle, mutta minun mielestäni myös (ainakin omani) Pro tuoksuu hyvälle. Olen huono kuvailemaan tuoksuja, joten skippaan sen.

    Tykkää

    1. Dumb Blonde tuoksuu aivan ihanalta! Minun tekisi mieli hankkia juuri se, vaikka tukkani alkaa olla jo lähes omaa sävyä. Turussa on muuten yksi liike, jossa myydään Tigejä älyttömän edullisesti. Dumb Blonde-hoitoaine näytti maksavan 9,90e 😮

      Tykkää

  2. Mulla loppui kanssa mun hiustenhoitoainevarastot ja menin kampaamoon etsimään Four Reasonsia, mutta koska sitä ei myyty kyseisessä kampaamossa, ostin näitä Tigi Pro hoitoaineita 2 kpl/ 15 €. En voi sietää tätä hajua, mutta muuten tämä tekee tosi pehmoiset hiukset 🙂

    Tykkää

Jätä kommentti