Kevään 2019 Jolie Lux Box

Olen todella myöhässä kevään Jolie Lux Boxin esittelyn kanssa, sillä sain sen käsiini reilu pari viikkoa myöhässä, minkä jälkeen olen vielä vitkastellut siitä kirjoittamisen kanssa. Ihastuin boksin sisältöön ensivilkaisulla, mutta vanhojen tuotteiden loppuun kuluttamisen vimmani vuoksi uusien tuotteiden testailu on ollut hieman hidasta viime aikoina.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä. En hyödy niiden klikkaamisesta, mutta saan niiden kautta tehdyistä ostoista pienen komission.

Ruhaku on japanilaista luonnonkosmetiikkaa ja itselleni ennestään aivan vieras merkki. Ruhaku Cleansing Oil -puhdistusöljyn pakkaus edustaa täydellisesti sellaista kosmetiikkaa, josta hullaannun juuri nyt, joten odotukset tuotteen suhteen olivat korkealla. Kurkkaus pulloon paljastaa hurmaavasti muotoillun lasisen pipetin, jonka kanssa on suorastaan juhlallinen fiilis annostella öljyä kämmenelle. Odotin kepeän kukkaista tuoksua, mutta tuoksu yllättääkin hieman tylysti. Haistan tässä voimakkaana teepuuöljyn, vaikka INCIstä en kyseistä ainesosaa löydä. Myöskään tuotteen tuntu ei yltänyt odotusten tasolle. Öljy ei vaikuttanut pureutuvan meikkiin yhtä tehokkaasti kuin mihin olen tottunut, enkä saanut öljyä emulgoitumaan kunnolla veden kanssa. Huomasin kaipaavani erityisen pesevää kakkosvaiheen putsaria tämän kaveriksi. Tämän kokemuksen perusteella en ostaisi Ruhaku Cleansing Oilia, mutta oli ehdottomasti virkistävää tutustua uuteen merkkiin.

Little Butterfly London Petals And Blooms Brightening Anti-Oxidant Serum aiheutti minussa välittömästi pienen innostuneen hypähdyksen, sillä olen halunnut päästä pitkään tutustumaan sarjan tuotteisiin. Herkän kaunis pullo lupaili hunajaista sisältöä ja sitä myös sain, niin tuoksun kuin tuotteen koostumuksenkin muodossa. Seerumi tuntuu iholla kevyeltä ja napakoittavalta. Se imeytyy nopeasti ja jättää jälkeensä pehmeän ihon. Seerumi vaikuttaa ihoa kirkastavasti ja pehmentävästi. Se sisältää muunmuassa mustaherukkaa, sokeriruokoa, vaahteraa, mustikkaa, appelsiinia ja sitruunaa. Ensivaikutelma: ihana seerumi!

Pai Rosehip BioRegenerate Rapid Radiance Mask on syväkosteuttava naamio, jota kokeilen mielelläni. Ihastuin joskus kovasti Pain ruusunmarjaöljyyn, mutta merkki on unohtunut minulta vuosiksi. On mukavaa päästä naamion myötä lämmittelemään uudelleen suhdettamme.

Kora Organics Energizing Citrus Mist oli ihana lisä boksiin. Aluksi ajattelin, että blaah jälleen uusi kasvosuihke entisten kymmenen kaveriksi, mutta kokeiltuani suihketta ihastuin siihen välittömästi. Tässä on täydellisen hienojakoinen suihke ja mahtavan virkistävä kirpeän sitruunainen tuoksu. Lisäksi oli hienoa päästä tutustumaan Kora Organicsiin paremmin, sillä kosketukseni sarjaan rajoittuu epäonniseen silmänympärysöljyyn, jonka lasisia pulloja onnistuin aikoinaan särkemään kokonaiset kaksi kappaletta. Tiedän jo nyt, että voisin ostaa tätä suihketta lisää. Suihkeesta on kaksi muutakin vaihtoehtoa, laventeli ja ruusu, joista ruusu kiinnostaisi myös.

Pieni lasipullo Koran suihkeen vieressä on One Seed-merkin Dreamer-tuoksunäyte, jonka onnistuin kuvaamisen jälkeen kadottamaan jonnekin. Yleensä suhtaudun tällaisiin tuoksunäytteisiin melko kyllästyneesti, mutta luonnonkosmetiikan hajuvesi herätti heti kiinnostuksen. Tuoksu oli mielestäni aluksi kamala, mutta se muuttui ihollani ajan myötä yllättävän ihanaksi. Tuoksu vahvisti ennakkokäsityksiäni luonnonkosmetiikan tuoksusta haihtumalla todella nopeasti aistieni ulottumattomiin. Jatkan testailuja tämän kanssa, mikäli löydän sen tällä hetkellä erittäin sotkuisen kotimme uumenista.

Boksin jännä-palkinto menee Leahlani Bless Balmille. Puhdistusbalmiksi sekä kosteusvoiteeksi soveltuva tuote sulaa lämmön vaikutuksesta öljyksi ja sitä voi tosiaan käyttää sekä ihon puhdistamiseen, että kosteuttamiseen. Pidän kovasti monitoimituotteista, joten tämä saa kyllä rakastavan kodin luotani. Tuote tuoksuu appelsiininkukilta, mikä on plussaa.

On aivan loistavaa, että boksista tuli Korento Huuli -ja poskiväri, sillä olen katsellut näitä monet kerran Ruohonjuuressa ja haaveillut omistavani joskus tällaisen. Sävy Raspberry ei ole se, jonka olisin itse valinnut, mutta hyvin sekin sopii minulle. Suomalainen Korento on ylipäätään todella kiinnostava sarja, johon haluan joskus tutustua enemmänkin. Tykkään parhaillaan ihan hirveästi voidemaisista poski -ja huuliväreistä, sillä ne ovat helppokäyttöisiä ja saavat meikin näyttämään tosi raikkaalta. Meikkini on ollut ilmojen lämmettyä monena päivänä seuraava kolmen tuotteen kombo: ripsiväri, kulmavaha sekä voidemainen poski/huulipuna.

Loodasta tuli vielä näytteet Dafna’s-merkin Anti Aging & Glow-seerumista sekä Moisture+ -kasvovoiteesta. Kaksikko on voittanut palkintoja on ilmeisesti muutenkin kovin kehuttu, joten testaan mielenkiinnolla. Pussinäytteet ovat aina vähän tylsän pieniä, mutta otan nämä mukaan reissuun ensi kuussa.

En ole aivan varma, mutta luulisin Jolie Lux Boxin ilmestyvän kaksi kertaa vuodessa. Lux Box on kuin Jolie Box, mutta arvokkaampi niin hinnaltaan kuin sisällöltäänkin. Jos saisin päättää, ottaisin ehkä mieluummin Lux Boxin vaikkapa neljä kertaa vuodessa, kuin joka kuukausi edullisemman boksin. Itselleni tämän ensimmäisen Lux Boxin sisältö oli aivan timanttinen, sillä jokainen tuote tulee käyttöön ja pääsin tutustumaan itselleni uusiin merkkeihin.

Jolie Lux Boxin voi tilata itselleen samasta paikasta kuin Jolie Boxin, eli *Jolie WebShopista, mutta vasta hiukan ennen kuin se jälleen ilmestyy. Kannattaa siis pitää silmällä Jolien sivuja, mikäli haaveilette omasta Jolie Lux Boxista. Joliessa on parhaillaan Buy more, save more-kampanja, jossa tuotteista saa paljousalennuksen ajalla 17.-23.4.2019. Alennuskoodit löytyvät Jolien sivuilta *täältä.

Mikä teistä oli boksin kiinnostavin tuote? Ottaisitteko te mieluummin harvemmin arvokkaamman yllätyksen kuin kuukausittain edullisemman boksin?

Ps. Hyvää pääsiäistä! ❤️

6 thoughts on “Kevään 2019 Jolie Lux Box

  1. Ooh tämä Jolie Luksusboksi näyttää sisällöltään tosi hyvältä! Onkohan sisältö kaikissa bokseissa sama? Jos ennestään en omaisi paria noista tuotteista niin lähtisi äkkiä ostoslistalle. Leahlani balmi on sellainen jota olen halunnut kokeilla pitkään! (Vaikka ennestään balmeja tuntuu kerääntyvän heh)

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    Tykkää

    1. Käsittääkseni bokseissa on pitkälti sama sisältö, mutta pieniä eroavaisuuksia voi olla, kuten tuo Koran suihke on kai ollut joillain eri tuoksuinen. Mutta samat tuotteet on kai kaikissa bokseissa. Tätä boksia ei enää saa, joten kannattaa tarkkailla Jolien sivuilta milloin julkaisevat seuraavan boksin. 🙂

      Tykkää

  2. Oih, Koran sitrussuihketta olen käynyt hiveltämässä muutaman kerran ja parin sydämenlyönnin ajan jo luulin kerran löytäneeni sen alepöydästä, mutta poistonipussa olikin laventelisuihke, joka ei houkuttele yhtä paljon. Korassa jokin kiehtoo, mutta en ole varma sarja myyty minulle pelkillä tutuilla (näteillä) kasvoilla, vai onko kyse syvemmästä rakkaudesta. Ehkä saamme joskus tietää! 🙂

    Korennon värivoide kiinnostaa myös, olisi kiva nähdä meikkikuvia siitä. Hiplasin messuilla, mutta pigmentti vaikutti niin ärhäkältä, etten silloin ostanut mukaan.

    Tykkää

    1. Mullakin on ollut Koraan sellainen varovaisen kiinnostunut suhde, mutta tämä oli vasta toinen tuote, jota testaan.

      Mulla oli Korentoa muistaakseni lauantaina meikissä, mutta yritän räpsäistä joku päivä meikkikuvia sitä kasvoilla. 🙂 Noissa on kyllä hyvä pigmentti, mutta häivyttyvät myös todella nätisti!

      Tykkää

Jätä kommentti