Helmikuun 2019 loppuneet

Helmikuu hujahti ohitse ja nyt ollaan virallisesti keväässä! Menneenä kuukautena loppui suorastaan jättimäinen kasa kaikkea, vaikka päivät tuntuivatkin loppuvan pahasti kesken.

Kosmetiikan kulutustani leimaa tällä hetkellä vahvasti ajatus siitä, että haluaisin siirtyä yhä enemmän luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. En sillä tavalla, että hankkiutuisin kertarysäyksellä eroon kaikista synteettisistä tuotteistani, vaan ennemminkin niin, että en enää ostaisi synteettisiä tuotteita loppuneiden tilalle. Voi olla, että innostukseni ei ole pysyvää laatua, mutta tällä hetkellä koen vahvasti näin ja se toivon mukaan alkaa näkyä myös loppuneissa ja tietenkin koko blogissa. Voisin tällä hetkellä lisätä jokaisen loppuneen synteettisen tuotteen kohdalle loppukaneetin, että en usko tällä hetkellä ostavani sitä enää uudelleen, mutta aika näyttää. Voi olla, että parin viikon päästä shoppailen taas täysillä synteettisiä tuotteita, koska minulla tähän ei liity mitään uskonnollista hurahtamista tai kulttiin liittymistä. Se, miksi haluaisin siirtyä luonnonkosmetiikan käyttäjäksi, on aivan toinen tarina. Saa nähdä innostunko kirjoittamaan joskus siitä enemmän. Nyt kuitenkin loppuneisiin!

**Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Heti ekana tyhjentyneenä pönöttää miehelle isäinpäivälahjaksi ostamani Natura Siberican Royal Caviar Extra-Lifting Face Cream. Kerkesin kokeilla tätä vain pari kertaa ennen kuin se loppui, joten muistikuvaksi jäi vain, että tämä tuntui iholla jotenkin liukkaalta. Miehen aavistuksen rasvaisempi iho tuntui tykkäävän tästä. Mies ei muuten missään vaiheessa huomannut, ettei tämä ole mitenkään erityisesti miehille suunnattu tuote. Tuoksukin oli tosi unisex. Pullon annostelumekanismi oli ärsyttävä.

Nyt vähän rumpujen pärinää tänne kiitos, sain nimittäin kulutettua loppuun puuterisen meikkituotteen! **MAC Mineralize Skinfinish Soft And Gentle on ensimmäisiä koskaan ostamiani MACin tuotteita, joten tämä alkoi olla seitsemän vuotta vanha. Tässä oli kaunis sävy, mutta jälki oli turhan metallinen tämän hetkiseen makuuni. En usko jääväni kaipaamaan tätä.

**Estée Lauder Day Wear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H-Moisture Creme tuoksui ihanalle hunajamelonille ja oli söpön vaaleanvihreää. Iholla tämä oli vain ok, koska voide ei tuntunut riittävän kosteuttavalta. Rasvaisempi iho voisi tykätä!

Sephoran meikkimuna oli surkea, joten se lähti roskiin. Se oli niin tiivis ja kova, ettei sillä saanut levitettyä meikkiä iholle.

**Mizon Snail Repair Intensive Ampoule tuntui kosteuttavan ja täytelöittävän ihoa mukavasti, mutta jostain syytä en kokenut mitään syviä ihastumisen tunteita tämän kanssa. Koostumus oli ehkä turhan geelimäinen makuuni.

Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil tuoksui mahtavalle ja tuntui iholla tosi hyvältä ja nestemäiseltä, ei nimensä mukaisesti öljyltä. Tästä jäi hiukan hämmentynyt olo.

Omorovicza Queen Of Hungary Mist oli pöyristyttävän hintaista ja tosi ylellisen oloista. Tässä kasvosuiheessa oli hienojakoisin sumu, jota olen koskaan saanut iholleni suihkia. Myös tuoksu oli taivaallinen. Tämä oli mielestäni Look Fantasticin vuoden 2017 joulukalenterin paras tuote.

**The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 oli ihoa tehokkaasti kosteuttava seerumi, joka teki ihon levitysvaiheessa valkoiseksi eikä imeytynyt aivan niin kiltisti kuin monet kalliimmat seerumit. Sehän The Ordinaryn tuotteista on tiedossakin, että niiden käyttömukavuus ei halpojen hintojen vuoksi ole aivan täysi kymppi. Hyvä tuote, mutta en jaksaisi käyttää tätä heti uutta pullollista, vaan haluan vaihteeksi parempaa käyttömukavuutta.

**Philosophy Purity Made Simple 3-in-1 Cleanser oli tehokas ja helppokäyttöinen putsari, jolla poistin iltaisin meikit. Tykkäsin tästä nyt paljon enemmän kuin joskus aiemmin.

**Pixi Nourishing Sleep Mask oli tuoksuton ja mukavan ravitseva yönaamio, jota huomasin haluavani käyttää joka ilta. Tuote levittyi iholle helposti, eikä jättänyt yhtään klähmäistä tuntua jälkeensä. Tämä oli yksi parhaita Pixiltä kokeilemiani tuotteita!

This works In Transit Camera Close-Up oli iholla erittäin miellyttävältä tuntuva hybridituote, joka lupasi toimia samaan aikaan naamiona, kosteusvoiteena ja meikinpohjustajana. Tutkimatta koskaan tämän INCIä tarkemmin, tykkäsin ihan hirveästi tästä!

Whamisa Organic Flowers Eye Essence oli lotionin kanssa ensimmäisiä koskaan kokeilemiani tuotteita Whamisalta. Ihastuin tämän kevyeeseen, mutta silti erittäin kosteuttavaan ja ravitsevaan koostumukseen välittömästi ja tilasin täysikokoisen tuotteen tämän näytekoon tilalle. Tämän hetken ehdoton suosikkini silmänympärystuotteiden rintamalla. ❤ Whamisa on muuten nyt hyvässä alessa **Hyvinvoinnin tavaratalossa.

Ai miten niin helmikuussa oli kovia pakkasia ja käsien iho kovilla? Loppuneesta käsivoidekolmikosta **Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve oli ravitsevin. Itselläni ehdottomasti yökäyttöön kuuluva tuote niin koostumuksen, kuin lääkemäisen tuoksunkin vuoksi.

Lush Helping Hands Hand Cream* kului myös loppuun yökäytössä. Se jätti kädet ihastuttavalla tavalla öljyisen tuntuisiksi ja tuoksui pehmeän kermaiselta. Tykkäsin tästä kovasti!

Melvita Extra Soft Foot Cream on ihana, ihana, ihana jalkavoide! Tämä luonnonkosmetiikan tuote ravitsee ja kosteuttaa, imeytyy nopeasti ja tuoksuu hyvältä. Paras koskaan kokeilemani jalkavoide. Onneksi tätä on vielä yksi jemmoissa, koska hamstrasin tätä joskus Hehkun outletista. Voi Hehku… pidetäänkin lopetetulle myymäläketjulle pieni hiljainen hetki. Jäin kaipaamaan.

Dermosil Saksanpähkinäkäsivoide oli kelvollinen tuote päiväkäyttöön, mutta tuntui muiden loppuneiden käsivoidetovereidensa rinnalla kovin tylsältä.

**The Body Shop Strawberry Hand Wash oli oikein miellyttävä käsisaippua ja mansikan tuoksu tuli tässä todella herkullisesti esiin. En siedä esimerkiksi mansikan tuoksuista vartalovoita, mutta saippuaan tuoksu sopi erinomaisesti.

**The Body Shop Olive Nourishing Body Butter oli ihoni pelastus kovilla pakkasilla. Läträsin tämän superravitsevan ja kosteuttavan, ihanan tuoksuisen vartalovoin ihooni muutamassa viikossa, vaikka kyseessä oli 400ml pakkaus, hups.

**The Body Shop Olive Shower Gel oli vartalovoin tavoin positiivinen kokemus. En tiedä miksi olen aiemmin ohittanut oliivisarjan kokonaan, vaikka sen tuoksu on mielestäni yksi parhaita mitä TBS tarjoaa. Hamstrasin tätä melkein litran pönikän hyvästä alesta ja arvelen sen päätyvän käsisaippuaksi.

L’Occitane Shea Shower Oil oli ihanaa! En tiedä miten tämäkin on mennyt minulta aiemmin ohitse ja olen jumiutunut käyttämään ainoastaan mantelista versiota. Tämä tuntui aavistuksen paksummalta kuin Amande, eikä tuoksu ollut yhtä herkullinen, mutta arvelisin etten tähän kyllästyisi yhtä nopeasti kuin kyllästyn tämän manteliseen sisareen.

Dove Invigorating Ritual Body Lotion oli todellinen yllättäjä, sillä sain muutamalla eurolla aivan ihastuttavan ravitsevan tuntuisen ja hyvän tuoksuisen vartalovoiteen. Ostaisin ehdottomasti tätä lisää, ellen nyt olisi kallellaan luonnonmukaisempiin vartalotuotteisiin.

Optiat Coffee Scrub Mouthwatering Mandarin* oli tehokas ja ravitsevan oloinen vartalokuorinta, jota olen käyttänyt ennenkin. Nyt huumorini loppui tämän kanssa, enkä olisi enää loppumetreillä jaksanut siivoilla tämän aiheuttamia sotkuja kylpyhuoneesta. Muuten kyllä erittäin sympaattinen ja mahtavan tuoksuinen tuote. Optiatin tuotteet näyttäisivät olevan nyt puoleen hintaan **Hyvinvoinnin tavaratalossa.

Four Reasons Moisture Conditioner oli perushyvä hoitoaine, joka teki hiuksistani sileät ja takuttomat. Four Reasonsin tuotteissa on suorastaan erinomainen hinta-laatusuhde.

Liance Dry Shampoo Invisible oli Hehkusta kokeilumielessä tehty ostos Batisten luottotuotteen tilalle. Myyjän mukaan tämän piti olla jättämättä valkoista tukkaan, mutta minun tukkaani tämä kyllä jätti ikävän samean kerroksen. Tuoksu oli epämiellyttävän esanssinen ja tämä kului loppuun alle kymmenellä käyttökerralla, joten ei jatkoon.

Huh, siinäpä niitä taas oli.

Onko teillä mielipidettä siitä, jos blogini painotus olisi jatkossa enemmän luonnonkosmetiikassa?

*Tuote saatu blogin kautta pr-näytteenä.

13 thoughts on “Helmikuun 2019 loppuneet

  1. Philosophyn Purity -putsari on yksi mun suosikeista kevyeen naaman puhdistukseen. Käytän sitä aamuisin. Pixin yönaamio on myös tuttu, mutta ei jäänyt mieleen mitenkään erityisenä. Ehkä tarvitsen vähän kosteuttavampaa naamiota.

    Tykkää

    1. Mä kaipasin Purityn kanssa kyllä aina sen kakkosvaiheen putsarin erikseen, eli 3in1-ominaisuus ei minuakaan kauheasti hyödyttänyt. 😀 Pixin naamio ei välttämättä jääkään pitkäksi ajaksi mieleen, hajuton ja jotenkin hyvin eleetön tuote kun on. 🙂

      Tykkää

  2. Noniin, kyllä mua jäi nyt kiinnostamaan myös ne syyt ja pohdinnat synteettisen kosmetiikan vaihtamisesta luonnonkosmetiikkaan :’D Mutta varsinaiseen asiaan; hyvä kasa loppuneita, puuterituotteiden kulumiselle täytyy aina nostaa hattua 😀 Hämmästyin hieman tuosta kuinka the ordinaryn seerumi käyttäytyi sulla, mulla on se vielä korkkaamattomana.. Mutta näin itsekin olen ymmärtänyt, ettei juuri se käyttömukavuus ole ollut näissä ihonhoitotuotteissa se juttu ja siksi olinkin ajatellut ottaa tuotteen iltakäyttöön 🙂 Philosophyn 3-1 on mun vakkarituote suihkun puolella meikinpesuun, en edes muista monesko puteli menossa 🙂

    Tykkää

    1. Ja minua alkoi vähän innostaa avata ajatuksiani vaihtamisen takana! 😀 Kiva kuulla, että asialle olisi kiinnostusta.
      The Ordinaryn tuotteista tosiaan monet ovat ehkäpä parhaimmillaan juuri iltakäytössä. Luulen, että kovasti pitämäni sy-alueen kofeiiniseerumikin saa meikin rullautumaan. :/ Voipi silti olla, että tuo seerumi toimii sinulla eri tavalla! Olen kuullut monien Purityn käyttäjien olevan melko vannoutuneita tuotteen faneja ja käyttäneen sitä sinun tapaasi useita pullollisia. 🙂

      Tykkää

      1. Mulla on se kofeiiniseerumi myös ja sitä olen tovin ehtinyt jo käyttää 🙂 Itse annostelen sitä aamuisin yhden tipan (molemmile silmille siis yhteensä yksi tippa) ja päälle Cliniquen sy-voide. Ei ole mulla ainakaan negatiivisesti vaikuttanut onneksi meikin kestoon 🙂 Itsekin tykkään siitä kovin!

        Tykkää

  3. Eikä, tässähän oli vaikka mitä mielenkiintoisia juttuja! Tuo Whamisan sy-tuote, Dr Botanicalsin öljy, Pixin yönaamio ja Melvitan jalkavoide pitää pistää korvan taa! Miten sitten päädyit käyttämään tuota This Works!-tuotemerkin tuotetta? Ja kirjoitat sitten mistä vaan, on sun postauksia ilo lukea♡

    Tykkää

  4. Oon jotenkin ihan tosi pettynyt noihin the ordinaryn seerumeihin…tilasin innoissani useampia erilaisia ja esim tän hylauronihapposeerumin. En ymmärrä niiden hypetystä ja toi murustuminen meikin alla…. en enää hanki niitä. Whamisaa kyllä haluan kans testata. Ja luonnonkosmetiikka kiinnostaisi😍

    Tykkää

    1. Mä olen tykännyt siitä, mitä The Ordinaryn tuotteet tekevät iholleni, mutta en välttämättä aina siitä miten ne levittyvät ja imeytyvät tai miltä ne tuntuvat tai sopivat yhteen meikin kanssa. Monesti niitä suositellaan käytettäväksi iltaisin, ettei ole sitten meikin kanssa ongelmia. Harmi, jos olit pettynyt ostoksiisi! 😦 Voisitkohan sä kokeilla käyttää niitä vaikka yötä vasten, niin ei olisi sitten ihan hukkahankintoja..?
      Whamisa onkin sitten ihan oma lukunsa, niiden kanssa ei ole ainakaan levittymisen kanssa ongelmia. Tuoksut kannattaa nuuhkia tarkkaan läpi ennen ostopäätöstä, sillä ne ovat melko voimakkaita! Ihana kuulla, että luonnonkosmetiikka kiinnostaa! ❤

      Tykkää

  5. Loppuneita on aina niin mukava lukea! Ja mielelläni luen täältä luonnonkosmetiikasta, oikeastaan ihan kaikesta koska sun blogi on yksi mun lemppareita ❤ onnittelut loppuneesta Soft & Gentlestä, mullakin on se ja se on ihan kiva, mutta ei ihan suosikki niistä.

    Tykkää

  6. Siis miten ihailtava määrä loppuneita! 🙂 Mä oon aina yhtä tyytyväinen itseeni, kun saan jonkun tuotteen käytettyä ihan tipalleen loppuun, mutta tätä määrää saisi kyllä hetken tavoitella 😀 Onneksi annan tuotteita jatkuvasti myös eteenpäin ja se saa mut myös iloiseksi, kun tiedän, että joku muu on käyttänyt tuotteen tipalleen tyhjäksi 🙂 Tuon Melvitan jalkavoiteen pistän muuten mieleen, ja aion kokeilla!

    Tykkää

    1. Onneksi jotain tosiaan loppuukin, koska myös uutta tulee koko ajan sisään! 😀 Minä annan myös paljon tuotteita eteenpäin, vaikka en varsinaisesti pr-näytteitä saa kuin muutaman kerran vuodessa. Kyllästyn kuitenkin nykyään aika helposti, enkä halua jättää tuotteita itselleni pilaantumaan. Melvitan jalkavoidetta suosittelen lämpimästi! 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti