Vertailussa Dr. Hauschka Rose Day Cream ja Rose Day Cream Light

Lupailin teille jo keväällä vertailua kahdesta Dr. Hauschkan tuotteesta. Minulla kesti lopulta tovi saada tämä postaus tehtyä, sillä testailin tässä välillä muutamia muita sarjoja, ja myös saamattomuudella oli osansa asiaan.

Kuten jo aiemmin kerroin, ihastuin alkukeväästä uudelleen Dr. Hauschkaan ja päädyin ostamaan useita merkin tuotteita. Osa oli vanhoja tuttuja muutaman vuoden takaa ja osa taas itselleni uusia tuttavuuksia. Yksi tuote erottui joukosta erityisenä helmenä, nimittäin Dr. Hauschka Rose Day Cream, eli Ruusuvoide. Ruusuvoide on klassikko, jota minä jostain syystä päädyin kokeilemaan ensimmäistä kertaa vasta nyt. Minua kiinnosti päästä kokeilemaan myös kevyempää Rose Day Cream Lightia, joten nappasin senkin kokeiluun.

Alkuperäinen Ruusuvoide on todella tuhtia tavaraa. Koostumus on poikkeuksellisen paksu ja iholle levitettäessä suorastaan tahmea, ja sitä saa ihan kunnolla työstää ihoon. Tämä saattaa kuulostaa ikävältä, mutta kuivaihoiselle se on silkkaa parhautta. Iho jää todella ravitun ja kosteutetun tuntuiseksi. Päiväkäytössä voide saattaa olla hiukan epäkäytännöllinen, ellei iho ole oikeasti kuiva, sillä voide jättää ihosta melko pitkäksi aikaa nahkean ja kiiltävän. Itse käytin tätä päivisin meikin alla, jos minulla oli aikaa odotella voiteen imeytymistä. Tykkäsin voiteesta kuitenkin vielä enemmän yökäytössä. Minulle jää iltaisin helposti sellainen olo, että voiteita voisi kerrostaa iholle loputtomiin, kun mikään ei tunnu riittävän. Ruusuvoiteen kanssa tällaista ongelmaa ei ollut.

Kevyt Ruusuvoide on nimensä mukaisesti huomattavasti kevyempää kuin alkuperäinen sisarensa. Se imeytyy ihoon lähes saman tien, eikä jätä lähellekään yhtä rasvaista tuntua jälkeensä. Jonkinlaisen tuotetunnun koin tämän kanssa, mutta se oli ennemminkin hiukan kiristävä kuin tippaakaan tahmainen. Tiedättekö sen tunteen, jonka jotkut kohottavat antiage-tuotteet tekevät iholle? Sellainen minulle jäi Ruusuvoide Lightista, ellen sitten käyttänyt sen alla jotakin ravitsevaa seerumia.

Minä pidin enemmän alkuperäisestä, tuhdimmasta Ruusuvoiteesta, sillä olen ollut suorastaan riemastunut sen paksusta ja ravitsevasta koostumuksesta. Kevyempi Ruusuvoide on näin kesällä parempi vaihtoehto päiväkäyttöön, mutta nimenomaan alkuperäistä Ruusuvoidetta tulen varmasti ostamaan jatkossakin lisää yökäyttöön ja viileämmillä ilmoilla myös päiväksi.

Dr. Hauschkaa myyvät ainakin Sokos, Stockmann, Ruohonjuuri ja useat verkkokaupat. Ruusuvoide maksaa normaalisti n. 28 euroa, mutta sain omani huomattavasti edullisemmin tarjouksesta.

Ovatko Dr. Hauschkan Ruusuvoiteet teille tuttuja? Kumpi miellyttää teitä enemmän, alkuperäinen vai kevyempi versio? 🙂

4 thoughts on “Vertailussa Dr. Hauschka Rose Day Cream ja Rose Day Cream Light

  1. Minäkin olen osunut kokeilemaan ruusuvoiteita vasta muutaman vuoden ajan. Kevyt ruusuvoide oli minusta ihanin koskaan kokeilemani yövoide, sillä sen jälkeen iho oli aamullakin täysin ravitun tuntuinen. Paksumpaa kokeilin viime talvena, ja sen työstäminen iholle oli sen verran hankalaa, etten tiosta kertaa sitä halua ostaa. Toisaalta kevyempikin riittää, kun en kovin kuivaihoinen ole.
    Mutta siis ihana tuote ja kaiken sen hypetyksen arvoinen!

    Tykkää

    1. Sä tykkäät siis selkeästi kevyemmistä voiteista kuin minä. 🙂 Minulla on ehkä jo joku hieman pakkomielteinen suhde rasvaisiin voiteisiin, kun ehkä minullekin kevyempi riittäisi.. En vaan kestä yhtään sitä tunnetta, että iho voisi olla vieläkin kosteutetumpi. 😀

      Tykkää

Jätä kommentti