Lushin joulu 2016

On taas se aika vuodesta, kun jouluiset asiat valtaavat kaupat ja tiedotusvälineiden mainostauot. Joulumusiikki ei sentään vielä soi, mutta suklaat, lautapelit ja jouluvalot on aseteltu marketteihin tyrkylle niin, että kaikki ne varmasti huomaavat. En kauheasti välitä tästä joka vuosi yhä aikaisemmin alkavasta jouluhysteriasta, mutta eri kosmetiikkamerkkien joululanseeraukset ovat silti erittäin tervetullut piristys lokakuun keskelle.

Vaikka en voi missään nimessä sanoa potevani mitään syysmasennusta, alkoi minulla viikko sitten virallisesti se ajanjakso, jolloin huomasin tarvitsevani ulkona vallitsevan säätilan vuoksi kaikki mahdolliset ekstrapiristävät asiat ja konstit käyttöön. Kosmetiikkaan obsessioituneelle yksi parhaista keinoista piristää itseään on tietenkin hyvän tuoksuinen kosmetiikka ja miksipä ei juurikin vaikka jouluinen sellainen.

Sain valita Lushilta pari joulutuotetta testiin ja lähettivätpä he minulle vielä pari ekstrajuttuakin. Kuvan keskimmäisen tuotteen, The Comforter-suihkugeelin, ostin itse taannoisella Lush-vierailullani.

Erityisen ilahtunut olin Lushin joulututteiden osalta tänä vuonna lisäyksestä Snow Fairy-perheeseen. Uusi Body Conditioner* tuoksuu täsmälleen hattaraiselta Snow Fairy-suihkugeeliltä ja on vielä nimettykin sen mukaan. Annoin itselleni viikko sitten luvan korkata viime joulun peruja olevan Snow Fairy-suihkugeelin (viimeisen pulloni!) ja olenkin ahkerasti sivellyt saman tuoksuista vartalonhoitoainetta ihooni. Tykkään todella paljon Lushin vartalonhoitoaineista, mutta niissä on kaikissa sen verran voimakkaat tuoksut, etten ole nähnyt järkeväksi käyttää niitä Snow Fairy-suihkugeelin jälkeen. Miksi peittää ihanaa tuoksua toisella tuoksulla? Nyt ei tarvitse enää pohtia tätä asiaa, kun Snow Fairyn tuoksuinen vartalonhoitoaine on vihdoin keksitty. Vaikka olen tarvinnut tätä kaveria piristämään suihkuhetkiäni viime aikoina usein, huomaan käyttäväni tätä todella säästeliäästi. Paljon tätä ei kerralla tarvitsekaan, sillä iho jää pienemmänkin määrän jälkeen ihanan kosteutetuksi ja pehmeäksi. Joudun varmaankin ostamaan tätä vielä tänä vuonna varastoon.

Sleepy-vartalovoiteen* valitseminen oli riski, koska en pidä laventelin tuoksusta kosmetiikassa tai oikeastaan missään muussakaan. Riskin ottaminen ei tässä kohtaa kannattanut, sillä vaikka laventeli ei tuoksu tässä mitenkään järisyttävän vahvasti, on voimakas joulupiparin tuoksu kuitenkin minulle vähän liikaa. Kosteutustehoiltaan tämä oli todella hyvä, mutta tuoksuelämyksessä oli jotain omaa nenääni niin pahasti riipaisevaa, että minun on pakko laittaa tämä eteenpäin. Sääli, sillä katsokaa nyt miten ihanan väristäkin tuo on!

Lushin kuorivat palaset ovat minulle tuttuja jo ennestään, vaikka en tätä nimenomaista Rub Rub Rub*-yksilöä ollut ennen kokeillutkaan. Kuorivia palasia on useita eri näköisiä ja tuoksuisia. Tässä vaaleanpunaisessa versiossa tuoksu on mielestäni miedoimmasta päästä. En tiedä miksi näitä kutsutaan pakkauspaperissa vartalovoi-nimellä, sillä vaikka nämä ovat superkosteuttavia, miellän nämä kuitenkin enimmäkseen ihon kuorintaan käytettäviksi asioiksi. Minulla yksi palanen riittää neljään koko kropan perusteelliseen kuorintaan. Käytän näitä erityisen mielelläni saunomisen yhteydessä. Rouhea suola kuorii ihon tekokkaasti ja öljyt pitävät huolen siitä, että iho jää kosteutetun ja pehmeän tuntuiseksi. Kuorivat palaset ovat hyvä lahjaidea kosmetiikkahifistelijälle.

Rose Lollipop-huulivoide* jatkaa pinkin söpöä linjaa. Tämä ei ole huulilla pitkäkestoisimpia kokeilemiani huulirasvoja, mutta kosteutustehot ovat kuitenkin kohdillaan ja kukkaisen makea tuoksu aivan ihana. Minulle on kertynyt viime aikoina melkoinen kasa huulivoiteita ja mietin, että jospa tekisin niistä ihan erillisen vertailupostauksen.

Comforter-suihkugeelin ostin tosiaan itse pari viikkoa sitten. Tätä oli pakko ostaa pieni pullollinen jemmaan, sillä jäin kaipaamaan tämän tuoksua viime vuodesta. Snow Fairyn ihanuuteen tuoksu ei mielestäni yllä, mutta jos SF on liian makea tuoksu jonkun nenään, on tässä mielestäni pätevä ehdokas korvaamaan sitä. Tuoksu on tässäkin makea, mutta siinä on kuitenkin hiukan enemmän syvyyttä ja vivahteikkuutta. Comforterissakin on toki glitteriä, kuten vuodenaika vaatii.

Lushin tuotteita saa ostettua verkkokaupasta, sekä Helsingissä Citycenterin ja Mannerheimintien myymälöistä. En hyödy klikkauksistanne tai ostoksistanne mitenkään.

Oletteko te jo nuuhkineet Lushin joulu-uutuuksia? 🙂 Mikä on tällä hetkellä parhaan tuoksuinen käytössänne oleva kosmetiikkatuote?

*Saatu blogin kautta.

6 thoughts on “Lushin joulu 2016

  1. Tällä hetkellä olen todella rakastunut Avonin Parisian Chic – vartalovoiteeseen, jonka klikkailin tilaukseen mukaan ihan uteliaisuuttani. Voisin nuuhkia tuota rasvapurkkia kokoajan. 😀

    Tykkää

  2. Täältä kauempaa ei tuotteita pääse nuuhkuttelemaan, vaan sokko-ostoksilla mennään 😀 Siksi on kiva lukea näitä postauksia eri kirjottajilta, saa vähän paremman kuvan tuotteen tuoksusta 🙂 Snow Fairy multa löytyy viime vuodelta, sitä vajaa puoli pulloa jäljellä, mutta purkin kyljessä koreileva parasta ennen -päiväys on kovaa vauhtia tulossa vastaan. Aion kuitenkin olla rebel ja käyttää pullon pois, jos vain tuoksu säilyy ihanana ❤ Tuo SF:n vartalovoide houkuttelisi kuin myös Comforter-suihkugeeli. Pari palasaippuaakin tekisi mieleni hamstrata 😀

    Tykkää

    1. Lushin tuotteet ovat kyllä välillä tuoksuiltaan ja käyttöominaisuuksiltaan niin erikoisia, että kannattaa tosiaan hyödyntää tiedonlähteenä eri tyyppien postauksia niistä. Tuoksuja on tietty vaikeaa kuvailla, mutta se antaa varmaan hiukan osviittaa, että minkälaisista tuoksuista vaikkapa Snow Fairyn rakastaja yleensä tykkää käyttää. 🙂 Mä suosittelen lämpimästi tuota SF-vartalonhoitoainetta. Se on aivan ihana tuote pimeän syksyn keskelle. 🙂

      Tykkää

    1. Hitsi kun lupasin sen jo yhdelle perheejäsenelleni. 😮 Toivottavasti saat sen jostain käsiisi kuitenkin. 🙂 Tuo tuoksu on kyllä niin erikoinen, että jos siitä tykkää, niin siitä _todella_ pitää.

      Tykkää

Jätä kommentti