Kesäiset suosikkini Korresilta: Cocoa & Coconut Bronzer ja Wild Rose Illuminating Powder

Luovuin viime talven ja kevään aikana lähes kaikista aiemmin omistamistani varjostus -ja korostustuotteista ja tiedossani oli kyllä riski, että saattaisin innostua ostamaan myöhemmin uusia tilalle. Tavallaan tämä oli osittain myös tarkoituksena, sillä olin kyllästynyt entisiin tuotteisiin ja kaipasin vaihtelua niiden tilalle. Päätinkin jo keväällä, että hankin tämän postauksen tuotteet Rodokselta, mikäli löydän ne sieltä edullisesti.

Koska olen kokeillut kymmeniä erilaisia aurinkopuutereita ja korostustuotteita, tiedän nykyään aika hyvin millaisista tuotteista pidän ja millaisista en pidä. Erehdysten kautta olen oppinut, ettei minun kannata hamstrata liian tiukkaan pressattuja puuterisia tuotteita, sillä ne jäävät minulla helposti käyttämättä. Erityisesti kaipaan aurinkopuuterilta ja korostuspuuterilta pehmeähköä ja helposti levittyvää koostumusta. Tällaiset koostumukset on joskus mahdollista saada käytettyä loppuunkin, mikä on tietysti hc-harrastajan näkökulmasta mukavaa.

Korresin Cocoa & Coconut Bronzerissa on itseäni täydellisesti miellyttävä koostumus. Puuteri ei ole kovaa, mutta ei myöskään liian pehmeää tai pöllyävää, joten se levittyy iholle kauniisti. Pigmenttiä on runsaasti, mutta tuote on helposti häivytettävissä. Sävy on viileä vaaleanruskea, joten se sopii sekä varjostuksiin, että korostamaan päivetystä. Haluan aurinkopuuterini olevan juuri tämän sävyinen, sillä kavahdan oransseja ja liian harmaita sävyjä. Tuote on juuri sellainen, johon tartun mielelläni joka päivä ja joka ei unohdu laatikon pohjalle pölyttymään.

Vaikka nimestä päätellen tuotteelta voisi odottaa kookoksista tai suklaista tuoksua, ei tuote kuitenkaan tuoksu miltään. Pakkaus on hämmentävän suuri, mutta usein kiireessä ja esimerkiksi autossa meikkaavana arvostan sen kätevää peiliä. Itse tuote on todella upean näköinen ja se tulee aina muistuttamaan minua ensimmäisestä Rodoksen matkastani. ❤

Vähintään yhtä upea tuote on Korres Wild Rose Instant Light Illuminating Powder. Tämä highlighter ei sovi vienon hohteen ystäville, sillä tällä saa todella näyttävää jälkeä. Tässäkin tuotteessa on miellyttävän pehmeä ja erittäin hienojakoinen koostumus. Annostellessa kannattaa olla varovainen, sillä olen ainakin itse saanut muutaman kerran tehtyä tällä melkoiset hohtoöverit. En voi sietää hileisiä tai paakkuisia, mutta en toisaalta myöskään liian kovia korostustuotteita. Korresin korostustuotteessa on minun makuuni juuri täydellinen koostumus. Puuteri tuntuu miltei liukuvan iholle ja tekee ihosta lähes kostean kiiltävän näköisen. Tykkään!

En saanut kuvattua kummastakaan hyviä swatcheja, joten yritän saada nämä jossain vaiheessa kuvattua osana meikkiä.

Mikäli aikomuksena ei ole lähteä Kreikkaan asti shoppailemaan Korresia, saa tuotteita ostettua ainakin merkin omasta verkkokaupasta.

Oletteko te kokeilleet Korresin meikkejä? Millaisista koostumuksista te pidätte aurinkopuutereissa ja korostustuotteissa?

6 thoughts on “Kesäiset suosikkini Korresilta: Cocoa & Coconut Bronzer ja Wild Rose Illuminating Powder

Jätä kommentti