Keväinen Dermosil-tilaukseni

Olisi ehkä vihdoin aika näyttää teille helmikuussa tekemääni Dermosil-tilausta ennen kuin kerkeän tilata jo seuraavaa settiä. Olen käyttänyt näistä yhden tuotteen jo kokonaan loppuun ja monta tuotetta on tyhjenemässä viikon sisällä.

Minulla on nykyään käytännössä aina jotakin Dermoshopin virtualisessa ostoskorissa, sillä näpyttelen sinne tavaraa sitä mukaa kun keksin jotakin tarvitsemaani tai jotakin pääsee loppumaan. Tämä kertoo aika hyvin siitä, että Dermosililla on meidän taloudessa melko pysyvä rooli tiettyjen tuotteiden kohdalla. Vaikka esimerkiksi Dermosilin nestesaippuat eivät ole mitenkään halvimmasta päästä, voisin käyttää nykyisin mieluusti pelkästään niitä. Dermosil-tilauksista saa 23.4. asti tuplabonuspisteet, joten ajattelin tehdä seuraavan tilauksen ennen sitä.

Näpyttelin helmikuiseen tilaukseen reilusti pesuaineita pitäen silmällä sitä, että uudessa kodissamme olisi kaikenkaikkiaan neljä lavuaaria, joiden viereen tarvitsisin oman käsisaippuan. Limen tuoksuisen suihkugeelin nakkasin mukaan outlet-osastolta ihan kropanpesukäyttöön, mutta muut neljä ostin käsisaippuaksi. Vaaleansininen pumppupulloon pakattu käsisaippua on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella mukava ja raikas tuttavuus, joten parin euron hintaan (outletista tämäkin) siihen todella kannatti tutustua. Täyttöpussissa oleva E-vitamiinisaippua on jo vanha tuttu, jota ostan tasaisin väliajoin lisää. Summer Fresh-suihkugeelit ovat luultavasti viime kesän limited edition-tuotteita, sillä sain nekin reilulla parilla eurolla outlet-osastolta. Nämä ovat päätyneet lopulta lavuaarin reunalle aamukäyttöön, kun pesen kiireessä yläkroppaani ennen deodorantin laittamista.

Kasvopesu on todella nostalginen tuote, sillä käytin tätä joskus varhaisaikuisuudessa useampia pullollisia. Tämä on meillä käytössä saunan pesuhuoneessa. Tässä on ihanan lempeä tuoksu, joka ei ole ilmeisesti häirinnyt myöskään miehen nenää, sillä hän on tyytyväisenä käyttänyt tätä nyt jo useamman viikon. Skin Comfort-seerumi on myöskin itselleni tuttu tuote jo varmaankin lähemmäs kymmenen vuoden takaa, tai ainakin niin pitkältä kuin tätä on valmistettu. Alle kymmenen euroa maksava seerumi kosteuttaa ihoa ja saa ihon tuntumaan todella hyvältä. Tuotteen kruunaa mahtava tuoksu. Aion seuraavassa tilauksessani kokeilla muitakin Skin Comfort-sarjan kasvotuotteita, jos ne vaikka olisivat yhtä hyviä. Edullisten hintojen vuoksi uskallan ottaa helpommin riskejä. Kanerva-seerumista kirjoittelin jo enemmän täällä. Tämä päätyi nyt jo huhtikuun loppuneisiin ja olen tätä tilaamassa uuden pullon.

Arganöljyhoitoaine kuulosti kiinnostavalta, joten otin sen mukaan tilaukseen. Tämä oli saanut aika paljon negatiivista palautetta Dermosilin sivuilla, mutta itse olen ollut tähän ihan tyytyväinen. Minun ei ehkä kannattaisi lukea Dermon asiakaspalautteita, sillä minua alkaa aina ärsyttää ihmisten kommentit esim. liian kalliista hinnoista tai jostakin tappavista kemikaaleista, kuten alumiinista tai parabeeneista, huoh. Puolukkashampoon sain valita ilmaiseksi bonuspisteilläni. Tätä en ole vielä kerinnyt kokeilemaan, mutta ainakin shampoon väri on supersöpö ja tuoksu todella hyvä.

Raskaus on saanut yllättävämmätkin paikat kuivumaan ja vihoittelemaan, joten Intiimihoitovoide tuli tarpeeseen. En lähde nyt kuvailemaan asioita sen yksityiskohtaisemmin, joten tyydyn vain toteamaan, että olen saanut tästä kyllä apua.  Pienet käsivoiteet ovat outlet-osaston löytöjä. E-vitamiinivoide jäi omaan käyttöön ja mies nappasi itselleen lakritsin tuoksuisen kappaleen.

Tämänkertainen tilaukseni maksoi yhteensä 52,30 euroa, eli hinnalla tuotteet eivät ole pilattuja. 🙂

Mitkä ovat teidän viimeisimpiä Dermosil-suosikkejanne? 🙂

14 thoughts on “Keväinen Dermosil-tilaukseni

  1. Tilaan aina Dermosilin karbamidijalkavoidetta, koska minusta se vaan on parasta jalkavoidetta ikinä;) Lisäksi tykkään noista pienistä käsivoidetuubeista, koska ne mahtuvat kätevästi käsilaukkuunkin. Vitamin E -sarjan kasvovesi on myös melko vakio. Summer Fresh -suihkugeeleistä tykkäsin myös ja pitänee tilata niitä ennen kuin loppuvat. Kanervaseerumi on kuumotellut jo pitkään, joten sekin taitaa lähteä mukaan seuraavaksi.

    Tykkää

    1. Nyt tekisi mieli mennä heti hakemaan Puolukkashampoo käyttöön, mutta kun olisi vielä pari pulloa, jotka pitäisi tyhjentää ennen uuden shampoon korkkaamista! 😀 Jalkavoidepuikon tilaamista olen harkinnut monta kertaa. Jopa mies jaksaisi ehkä käyttää sitä, kun se on ilmeisesti tosi helppokäyttöinen.

      Tykkää

  2. Jalkavoiteet on ihan parhautta, tykkään myös käsisaippuoista. Seerumit on olleet mulla kokeilulistalla pitkään, mutta pakko tyhjentää ensin varastoja ennen uusien hankintaa.

    Tykkää

  3. Oon suunnitellut, että alan tilaamaan dermosilin täyttöpusseja..oon viime aikoina niin järkyttynyt paljonko muovia kaks henkinen talous tuottaa. Jos jollakulla olis vinkkiä, onko olemassa jotain muutta merkkiä, jolla löytyis täyttöpakkauksia?

    Tykkää

  4. Dermosililta onnistuu välillä tekemään tosi yllättäviä löytöjä :). Bongasin äidin kylppäristä ihanan lakritsintuoksuisen saippuan, mutta en onnistunut löytämään enää verkkokaupasta, taisi olla joku limited edition tuote valitettavasti :(. Mun lemppareita on kaikki käsisaippuat. Nyt ostin uutuutena jonkun päänahan seerumin, saa nähdä miten se toimii.

    Tykkää

Jätä kommentti