Huuliöljyt – YSL vs. Clarins

Vain harva on luultavasti pystynyt välttymään öljyhuumalta, joka on viime aikoina vallannut kosmetiikkateollisuuden täysin. Öljyjä on käytetty jo pidempään hiustuotteissa ja ihohoidossa, mutta nyt öljyt on ujutettu myös meikkeihin. Blogimaailmaa ovat viime aikoina kohahduttaneet erityisesti kaksi tuotetta, ja koska satun omistamaan ne molemmat, ajattelin tehdä pientä vertailua. Tänään aiheena siis on YSL Volupté Tint-In-Oil vs. Clarins Instant Light Lip Comfort Oil, olkaa hyvä.

ysl_tint_in_oil_vs_clarins_instant_light_lipcomfort_oil

Molempien tuotteiden kerrotaan olevan huuliöljyjä, mutta YSL:n astetta tyyriimpi ja ylellisempi versio vaikuttaa enemmän meikkituotteelta. Kuten jo nimi ”tint-in-oil” antaa ymmärtää, on öljyssä mukana reippaasti pigmenttiä. Clarinsin öljy vaikuttaa enemmänkin hoitavalta öljyltä, eikä siitä irtoa kovinkaan paljon sävyä huulille.

Sekä YSL:n että Clarinsin huuliöljyt ovat riemastuttavan innovatiivisia pieniä yksityiskohtia myöten. Molempien pakkaukset ovat mielestäni kauniit ja onnistuneet, mutta aivan erityisesti minut saavat hykertelemään uudenlaiset applikaattorit. YSL:n öljyn applikaattorissa ilahduttaa uskomattoman suloinen ja käytössä mukava suukkosuu. Clarins taas on kehittänyt todella massiivisen kokoisen, pullean applikaattorin, jota sitäkin on ilo käyttää.

Molemmat ovat ihania tuotteita, joten ostopäätökseen kannattaakin minusta antaa vaikuttaa eniten sen, millaista tuotetta kaipaa kokoelmiinsa. Jos meikkipussista uupuu ylellinen ja hoitava, mutta silti reilusti pigmenttiä antava meikkituote, on YSL ehdottomasti oikea valinta. Clarin taas on oiva tapa tutustua huuliöljyihin, jos melkeinpä neljänkympin sijoittaminen huulituotteeseen ei juuri nyt innosta. Clarinsin öljyllä saa lisättyä huulille kaunista kiiltoa ja hoitoa kiireessäkin, ja se onkin erittäin pätevä vaihtoehto pikaisessa meikin korjailussa. Alla olevassa kuvassa vasemmalla YSL 5 Cherry my cherié ja oikealla Clarins 02 Raspberry. Ero pigmenttisyydessä on huomattava, varsinkin kun YSL:n öljy jatkaa tummumistaan vielä jokusen tovin päästyään kosketuksiin ihon kanssa.

Itse olen omistanut YSL:n öljyn pidempään ja Clarinsin kanssa olen vasta alkuinnostusvaiheessa. Silti huomaan tarttuvani useammin YSL:n pigmenttisempään tuotteeseen. Vaikka YSL Volupté Tint-In-Oil (n. 37e) maksaa lähes kaksi kertaa enemmän kuin Clarins (n. 20e), koen silti saavani enemmän vastinetta rahalle YSL:n öljystä. YSL antaa näkyvämpää ja pysyvämpää jälkeä upeaakin upeammassa pakkauksessa.

Pakko vihjaista, että Stockan Kauneuden juhlaa-päiviltä 5.-15.3. saa kanta-asiakaskortilla YSL:n huulimeikeistä 25% hinnasta pois, mikä on jo aika hyvä ja tuntuva alennus.

Ovatko nämä teille tuttuja tai ehkä ostoslistalla? Kumman puolesta liputatte?

14 thoughts on “Huuliöljyt – YSL vs. Clarins

  1. Noh, en tämänkään jälkeen tiedä, kumman haluaisin enemmän. 😀 Tuosta Clarinsista ei tosiaan väriä irtoa, joskin se oliskin ehkä just siks mulle parempi vaihtoehto, haha. 😀 En tajua, että oon jo näin kauan kyennyt olla ostamatta näistä kumpaakaan. 😮

    Tykkää

    1. Nämä ovat mun mielestä aika erilaisia tuotteita. Ehkä tarvitset molemmat? :’D Ihmettelen kyllä, että olet säästynyt näiltä tähän asti! Mäkin kävin tosin hakemassa tuon Clarinsin vasta ihan muutama päivä sitten. Jos saan suositella sulle jompaakumpaa, niin sanon YSL.

      Tykkää

  2. Mä olen hirmu huono käyttämään mitään huulimeikkiä, joten sen puolesta tuo Clarins olisi kivempi (itse juuri sain korkattua sen hunajaisen version) 🙂 Mutta nää huuliöljyt on kyllä ideana tosi kiva juttu meille kuivahuulisemmille 🙂 Ainakaan tuo Clarinsin oma ei kuivata huulia yhtään, vaan siitä jää tosi kiva jälkituntuma.

    Tykkää

  3. Mullakin oli suunnitteilla näistä kahdesta tällainen vertailupostaus 😀 Haha. Ehkä keksin jotain muuta 😉 Taisin jo mainitakin, että ostin sun innoittamana tuon YSL:n huuliöljyn ja se on kyllä jokaisen euron arvoinen! Tykkään juuri sen pigmenttisyydestä 🙂 Clarinsin öljyä en ole vielä ehtinyt kunnolla testailla. Mut öljyhuuma on kyllä vienyt täysin mukanaan, myönnän 😉

    Tykkää

    1. Höpsis, tottakai teet oman postauksen! Kivaa kuulla, miten sä koet näiden erot. 🙂 Mä olen muuten ihan varma, että joku muukin on jo tehnyt tällaisen postauksen, ainakin joku ulkoimaisista bloggaajista/vloggaajista ja se on sieltä jäänyt mun alitajuntaan. YSL:n öljyt on kyllä ihan parhautta ❤

      Tykkää

Jätä kommentti