MemeBox – Moisturize, moisturize, moisturize!

Kerroin taannoin tilanneeni laatikkokaupalla aasialaista kosmetiikkaa, ja luokseni saapuikin kolme pinkkiä MemeBoxia vain viiden päivän päästä tilaukseni tekemisestä. MemeBox on korealainen kosmetiikkaboksi, jonka voi tilata kotiinsa kuukausittain vaihtelevilla teemoilla ja sisällöillä. MemeBox on ikäänkuin eksoottisempi vaihtoehto LivBoxille.

Vaikka niin mielelläni jättäisin tämän ikävän asian mainitsematta, on minun pakko muistuttaa, että MemeBoxia ei saa tällä hetkellä tilattua Suomeen. Buhuu. MemeBox teki katalan tempun ja lopetti kansainvälisen toimituksen useisiin maihin, mukaanlukien tietysti Suomen. Kerkesin tilata kolme boksia tasan kolme tuntia ennen kuin kansainvälistä toimittamista rajoitettiin.

Kuten täällä postauksessa mainitsin, aion esitellä lyhyesti kaikki kolme boksiani. Olen kerinnyt jo ihastua joihinkin tuotteisiin toden teolla ja tarkoitukseni on alkaa metsästää mahdollisia verkkokauppoja, joista tuotteita saisi jatkossa tilattua lisää.

MemeBox Moisturize moisturize moisturize

Huomioni kiinnittyi ensimmäisenä boksiin, jonka nimi viittasi ahkeraan ihon kosteuttamiseen. Aasialaiset suhtautuvat ihonhoitoon hyvin vakavasti ja heillä vaikuttaakin olevan mitä jännempiä kosteuttavia tuotteita valikoimissa. Tuotteissa on myös todella mielenkiintoisia ainesosia. Pakko myöntää, että googlettaessani esimerkiksi aasin maidon käyttöä kosmetiikassa, tuli minulle vähän paha mieli. Aasialainen kosmetiikka testataan käsittääkseni pitkälti eläimillä ja vaikka tunnustan, etten ole vaivannut asialla päätäni elämäni aikana riittävän paljon, aloin sitä nyt kuitenkin miettiä. Enää minua ei harmita ihan niin paljon, ettei näitä bokseja enää saa.

MemeBox Moisturize, moisturize, moisturize

Moisturize, moisturize, moisturize! -boksin kaikki tuotteet ovat nimensä mukaisesti jollakin tavalla kosteuttavia. Viidestä tuotteesta kolme on kasvoille ja kaksi vartalolle. Kaikki tuotteet ovat täysikokoisia. Pikaisen laskutoimituksen mukaan yhden laatikon hinnaksi tuli n. 30 dollaria ja tämän boksin arvo näyttäisi olevan n. 140 dollaria, eli hyvä diili oli!

Vella Fresh Creamy Soap

Vella Fresh Creamy Soap 100ml, ovh 24 dollaria.

Tämä vaahtoutuva kasvoputsari näyttää ja tuoksuu aivan sitruunasorbetilta. Olokin on aivan kuin jälkiruokaa ottaessa, kun valkoista, lohkeavaa kräämiä kaapii spaattelilla purkista. Purkin kylkeen on kirjoitettu selkeästi mitkä ainesosat tuotteessa ovat kosteuttavia, ravitsevia ja hoitavia, ja mitkä haitalliset ainesosat taas puuttuvat tuotteesta. Kosteuttavista ainesosista löytyy ainakin hunaja. Ravitsevana aineksena on aasin maito ja pehmittävänä aineosana ainakin taikapähkinä. Tuotteesta kerrotaan puuttuvan muunmuassa parabeenit, etanoli, keinotekoiset väriaineet ja mineraaliöljy. Tuote tuntuu ihan tehokkaalta, mutta käyttömukavuus ei ollut kummoinen ennen kuin kokeilin sitä Clarisonicin kanssa (kyllä, minäkin lankesin Clarisonic-hypetykseen). Tuote ei vaahtoudu kovinkaan helposti pelkillä sormilla työstettynä. Kaikenkaikkiaan tämä on oikein hauska tuote, jota kokeilin todella mielelläni. Eipä ole tämännäköistä pikaria ennen ollut kylppärini kaapissa.

Bory Q-10 Moisture Eye Serum

Bory Q-10 Moisture Eye Serum 30ml, ovh 48 dollaria

Bory vaikuttaa oikein laadukkaalta merkiltä niiden kolmen tuotteen perusteella, joista olen saanut MemeBoxien kautta kokemusta. Pirteään oranssi-valkoiseen lasipulloon pakattu seerumi on tarkoitettu silmänympärysiholle. Hieman jännitin tämän kokeilemista ensimmäistä kertaa, mutta ihoni on tykännyt tästä kovasti. Käytän tätä ennen varsinaista sy-voidetta ja ihoni imaisee tämän hetkessä sisäänsä. Yksin käytettynä tämä ei riitä minulle edes päiväkäyttöön. Tuotteen luvataan olevan kosteuttava, kohottava, suojaava, korjaava ja kaikkea mahdollista muutakin ihmeitä tekevää. En ole huomannut parin viikon käytön jälkeen mitään mullistavaa, mutta sy-ihoni on kyllä ollut kosteutetumpi ja sen myötä vähemmän ryppyisen näköinen. Ryppyjä minulla ei varsinaisesti vielä ole, mutta sy-iho näyttää helposti kurttuiselta, jos sitä ei kosteuta tarpeeksi. Tähän tuotteeseen olen erittäin tyytyväinen ja jopa niin ihastunut, että otin tämän pysyväksi ylimääräiseksi osaksi ihonhoitorutiineja.

Bory Aqua Calming Cream

Bory Aqua Calming Cream 70g, ovh 54 dollaria

Toinen tuote Borylta, jee! Tästä tuotteesta ajattelin tehdä oman postauksensa jossakin vaiheessa, joten kerron siitä nyt vain lyhyesti. Tuotteen luvataan rauhoittavan ja kosteuttavan ärtynyttä kasvojen ihoa. Voiteen koostumus on todella kevyt ja iholla se muuttuu lähes nestemäiseksi. Ihoni imaisee tämänkin hetkessä, ja tämä tuntuukin ihanan virkistävältä ja kosteuttavalta. Tuoksu on uskomattoman hyvä ja raikas. Aqua Calming Cream ansaitsee oman postauksensa jo ihan senkin vuoksi, että siinä on niin huvittava koostumus. Tämä on toinen boksin helmistä, ja olen todella iloinen saatuani tämänkin käsiini!

Echoice Floral & Shea Butter Hand Therapy in Pure Lily

Echoice Floral & Shea Butter Hand Therapy in Pure Lily 60g, ovh 2 dollaria

Olin tästä tuotteesta ehkäpä vielä enemmän innoissani kuin tuosta pikarissa majailevasta putsarista, vaikka kyseessä on niinkin edullinen tuote, kuin kaksi dollaria maksava käsivoide. Minua piristää jo pelkästään tuo erilainen, kaunis pakkaus, mutta itse tuotekin tuntuu todella hyvältä. Voide kosteuttaa  tehokkaasti ja imeytyy nopeasti, ja tuoksu on todella raikas ja hyvä. Tämäkin oli erittäin mieluinen tuote!

Shara Shara Lemon Honey All-In-One Cream

Shara Shara Lemon Honey All-In-One Cream 200ml, ovh 13 dollaria

Sitruunaa ja hunajaa sisältävän kosteusvoiteen kerrotaan sopivan käytettäväksi sekä kasvoilla että vartalolla, ja sen luvataan kosteuttavan ja hoitavan ihoa tehokkaasti. Kasvoille en ole tätä käyttänyt enkä käytä, mutta vartalon iholla tämä tuntuu todella hyvältä. Voide imeytyy supernopeasti ja jättää ihon sileän tuntuiseksi. INCIstä ei valitettavasti ole mitään käryä. Tämäkin on ihana tuote, mutta miten maltan käyttää sitä? Katsokaa nyt tuota pakkausta! Se on niin suloinen.

Olen enemmän kuin tyytyväinen tähän ensimmäiseen teille näyttämääni boksiin. Valitsin tämän kosteutus-teemalla kootun laatikon ensimmäiseksi syynättäväksi, koska tuotteet olivat jotenkin helposti lähestyttävimpiä. Muutkin laatikot ovat ihania sisällöltään, mutta niihin minun pitää vielä hetki perehtyä lisää.

Miltä tuotteet vaikuttivat? Kuinka moni koki turhautuneisuuden tunteita postausta lukiessaan, kun bokseja ei tosiaan saa Suomeen tällä hetkellä? :/ Minua kiinnostaa kovasti ainakin Bory, joten sitä myyviä verkkokauppoja alan seuraavaksi etsiä ja vinkkaan sitten teillekin, jos kiinnostuneita löytyy!

Leppoisaa sunnuntaita ja ihanaa maaliskuun (KEVÄÄN) alkua! ❤

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”MemeBox – Moisturize, moisturize, moisturize!

 1. Yyyyyyh, mä en ollut edes (nolottaa myöntää) tullut ajatelleeksi tuota eläimillä testaamista… 😦 😦 Tulipa hetkillinen yökötys kaapissa odottavia korealaisia tuotteita kohtaan. Mutta kiitos kun mainitsit asiasta!

  Tykkää

 2. Eläinkoeasia onkin muuten sellainen, johon mä en ole yhtään tarpeeksi perehtynyt. Jotenkin olen ajatellut että kun ostaa Euroopassa myytävää kosmetiikkaa niin homma olisi ok, mutta mitä ilmeisimmänkään asia ei olekaan ihan niin yksinkertainen. Pitää siis perehtyä! 🙂

  Tykkää

  1. Sama juttu, en ole kauheasti perehtynyt. Nämä on kuitenkin nimenomaan korealaisia tuotteita, joten näiden kanssa olisin ehkä voinut aavistaakin, että testaavat eläimillä. :/ Mutta joo, käsittääkseni asia ei ole yksinkertainen edes Euroopassa myytävän kosmetiikan suhteen.

   Tykkää

 3. Muakin on alkanut vähän harmittaa ettei tullut tilattua yhtä Memeboxia, kun oli tilaisuus. Toit hyvän pointin esille, jota en silloin ajatellutkaan: aasialainen kosmetiikkahan on kaikki testattu eläimillä. Ei harmita enää etten kerennyt tilata boksia, luultavasti olisi tullut huono omatunto tuotteiden käyttämisestä. Ihan vaan mun henk. koht. mielipide sitten asiasta, mut hyvä jos olet itsekin miettinyt tätä 🙂 Harmi vaan, kun aasialaiset osaa tehdä niin kivan oloisia tuotteita. Mutta ne eläinkokeet.. ei hyvä.

  Tykkää

  1. Tulin miettineeksi tätä nyt, kun ostin vähän eksoottisempaa kosmetiikkaa. Samoin kuin Juille tuossa kirjoitti, niin jotenkin vain olettaa usein, ettei ostamaansa kosmetiikkaa testata eläimillä. Enemmänkin pitäisi perehtyä tähän aiheeseen kyllä. Pelottaa, että monet suosikkimerkit joutuisi boikottiin. 😦

   Tykkää

 4. Hmm, nyt tosiaan aloin ajatella tuota eläinkoeasiaa, ja täytyy sanoa, että harmittaa vähemmän, etten noita bokseja ehtinyt tilata. Tiesin toki, että Kiinan markkinoilla ei ole sallittua myydä eläimillä testaamatonta kosmetiikkaa, mutta en tajunnut lainkaan, että muissakin Aasian maissa olisi samanlainen tilanne.

  Minulle eläinkokeettomuus on melko tärkeää, vaikkakin välillä on ihan mahdotonta ostaa tuotteita, joita ei olisi testattu eläimillä edes josain tuotannon vaiheessa. Joten pyrin olemaan jeesustelematta asian suhteen, koska aika harva meistä kykenee elämään ekologisesti ja eettisesti täysin oikeaoppista elämää. Hattua nostan niille, jotka kykenevät. Multa ei edes vaahtoamani Nestle-boikotti aina tahdo onnistua…

  Tykkää

  1. Sama. Paljon vähemmän harmittaa nyt, että MemeBox lopetti kansainväliset toimutukset! Nyt on ehkä vähän huono omatunto jopa kirjoittaa noista kahdesta muusta boksista, mutta olen ne jo kerinnyt ostaa, joten…
   Minunkin täytyisi hieman enemmän herätä tähän aiheeseen. Tosi vähän tätä on tullut mietittyä! Hienoa, että sinä olet ollut valveutuneempi! 🙂

   Tykkää

 5. No voi harmi, nyt vasta kuulin MemeBoksista ja niitä ei aitten toimitetakaan enää tännepäin. 😦 Olisin mieluusti tilannut ja kokeillut kanssa. Sen verran herkullisen ja erilaisen näköisiä tuotteita, että olisi ollut hauska testata 🙂 Ja aika hyvä diili todellakin, jos 30 dollarilla saa noin 140 dollarin arvosta tuotteita! 😮 🙂

  Tykkää

  1. Nämä ovat todellakin ilahduttavan erilaisia ja erikoisia tuotteita! Tänään tuli kyllä vastaan yksi niin kammottavan hajuinen tuote, että meinasin lentää selälleni 😀 Nämä ovat yllätyksiä täynnä!

   Tykkää

 6. Kuitenkaan kaikkea korealaista ei käsittääkseni testata (Amore Pacific ja sen alaiset merkit, Missha – tosin jälkimmäisestä en ole varma), se pitää selvittää brändikohtaisesti, kuten eurooppalaistenkin merkkien Kiinan-testaus.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s