Helmikuun 2020 loppuneet

Postaus sisältää *pr-näytteenä saatuja tuotteita.

Tänään olisi taas vuorossa kuukauden loppuneet. Jopa näin ajoissa tällä kertaa!

Clinique Moisture Surge Overnight Mask kesti minun ja miehen yhteiskäytössä vuoden. Olen kertonut jo useamman kerran mielipiteeni Cliniquen ihonhoitotuotteiden muovisesta tuoksusta ja ihofiiliksestä, eikä tämä naamio poikkea juurikaan aiemmista kokemuksista. Käytin tätä mieluummin kuin sarjan voiteita, mutta en ostaisi uudelleen.

COSRX Hyaluronic Acid Hydra Power Essence oli todella tehokas kosteuttaja seerumin ja voiteen alla käytettynä. En silti ostaisi tätä tällä hetkellä uudelleen, sillä itse sarja ei kiinnosta minua juuri nyt.

TonyMoly Panda’s Dream Rose Hyaluronic Face Cream kului loppuun todella nopeasti, sillä lapseni kaatoi tästä kolmasosan maahan. Pakkaus on Siljan mielestä vastustamattoman ihana ja hän saakin tämän leikkeihinsä. Itse voide oli omiin tarpeisiini liian kevyttä. Tuoksu oli raikkaan ruusuinen ja todella hyvä.

Ole Henriksen Truth Serum oli yksi parhaita koskaan käyttämiäni seerumeita ja olen tainnut näillä samoilla sanoilla arvostella tämän ennenkin blogissa. Appelsiinijaffan tuoksuinen kevyt ja supernopeasti imeytyvä seerumi kosteutti ihoa ja teki siitä kimmoisamman tuntuisen. Tuotteen sisältämä C-vitamiini kirkasti ja kaunisti ihoani myös pidemmällä aikavälillä näkyvästi. C-vitamiinista on tullut ihan suosikkiainesosiani kosmetiikassa.

*Lavera Two-Phase Intensive Firming Treatment sisälsi seitsemän lasista ampullia, joiden sisällä oli iholle suorastaan ihmeitä tekevän ihanaa öljyn ja seerumin sekoitusta. Käytin ampullit viikon tehokuurina aamuisin kasvoveden jälkeen seerumin tilalla. Olin kuullut näistä paljon hehkutusta jo etukäteen, ja tuote osoittautui kyllä kaiken niittämänsä maineen arvoiseksi. Kaksi-faasinen, ihanan tuoksuinen neste imeytyi ihoon nopeasti ja teki ihosta kimmoisan ja kosteutetun. Minulla on näitä vielä yksi saatu kappale jemmoissa, mutta aion ostaa näitä kyllä itsekin lisää.

Whamisa Organic Flowers Water Cream oli jännä kosteusvoide, sillä nimestään huolimatta se oli omalle normaalille iholleni täydellisen ravitsevaa ja kosteuttavaa jopa näin talviaikaan käytettynä. Käytin tätä niin aamuisin meikin alla kuin yölläkin ja kummassakin käyttötarkoituksessa voide toimi moitteettomasti. Tykkäsin tuotteessa ihan kaikesta ja aion ehdottomasti ostaa tätä joskus lisää. Voisin varovasti sanoa, että tästä taisi tulla jopa uusi suosikkini.

*UpCircle Coffee & Floral Oils Face Scrub oli ihastuttavan tuoksuinen kahvikuorinta, joka osoittautui loppua kohden kasvojeni iholle liian tehokkaaksi. Suosin nykyisin kasvoilleni hellävaraisempia kuorintoja.

UpCircle Face Serum oli lahja ystävältä. Kasvoöljy sopi iholleni mainiosti ja käytin tätä mielelläni, vaikka en erottanutkaan tuoksusta kahvia niin selkeästi kuin olisin toivonut. Käytin viimeisen kolmanneksen vartalon iholle, sillä minulla on jonossa monta kasvoöljyä odottelemassa kokeilua. En muista kroppani ihon tuntuneen näin pehmeältä kuukausiin!

Weleda Arnica Sports Shower Gel tuoksui hyvällä tavalla yrttiseltä kurkkupastillilta. Tämä oli loistava tuote flunssassa käytettynä, sillä tuoksu avasi tukkoisen nenän tehokkaasti. Tykkäsin myös koostumuksesta paljon, kuten pidän aina Weledan suihkugeeleistä.

MONSUN 24/7 Silky Smooth Body Lotion oli lahja mieheltä ja ensikosketukseni tähän Kickseissä myytävään merkkiin. Voiteessa oli aavistuksen turhan voimakas tuoksu, joten käytin tätä lähinnä sääriin ja reisiin. Koostumus oli kevyt, klähmäämätön ja miellyttävän nopeasti imeytyvä.

Palmer’s Coconut Water Foot Cream oli positiivinen yllättäjä, sillä olen käyttänyt Palmer’silta myös huonompia jalkavoiteita. Kookosversio oli erittäin paksua ja ravitsevaa, mutta se imeytyi silti ihmeellisen nopeasti. Voisin käyttää tätä lisääkin. Tilaan Palmer’sia FeelUniquelta.

L’Occitane Foot Cream on kestosuosikkini, jota ostan aina uudelleen. 15% sheavoita takaa sen, että voide on ravitsevaa ja paksua jankkia, joka sopii erityisen hyvin talvikäyttöön ja oikein kuiville korppukoiville ympäri vuoden.

L’Occitane Hand Cream on vähän kuin toisinto edellisestä, mutta se sisältää vielä ennemmän sheavoita ja on tarkoitettu käsille. Loistava tuote, jonka tuoksu häiritsee nenääni.

Batiste Dry Shampoo Medium & Brunette oli muuten tuttua, loistavaa Batiste-laatua, mutta omaan tummaan tukkaani tästä jäi hiukan vaaleaa sävyä. Ostan jatkossa vain tummalle tukalle tarkoitettua Batistea.

SP Luxe Oil Keratin Boost Essence tuli minulle second handina, enkä aivan ymmärtänyt tämän ideaa, vaikka pullon loppuun käytinkin. Hyväkuntoinen tukkani ei kaipaa erityisiä kikkailuja tällä hetkellä, eivätkä tällaiset tuotteet ehkä pääse oikeuksiinsa, koska en kovinkaan usein kuivaa hiuksiani kuivaajalla.

Maaliskuulle toivon jälleen hiukan runsaampaa loppuneiden saldoa. Loppuneet meikit tulevat jatkossa erillisenä postauksena.

Miten teidän helmikuunne sujui?

Ihanaa maaliskuuta ja KEVÄTTÄ teille kaikille! ❤

10 thoughts on “Helmikuun 2020 loppuneet

  1. Oi mullakin on tuo Ole H:n seerumi odottelemassa! Laveran ampullit on ihan superihanat munkin mielestä ja olihan tässä muitakin tuttuja suosikkeja.

    Tykkää

  2. Mulla loppui kans helmikuussa tuo Ole Henriksenin seerumi! Oli kyllä tosi hyvä. En vaan tiedä kannattaako niistä loppuneista blogiin asti kirjoittaa, koska yhteismäärä oli peräti neljä tuotetta 😀

    Tykkää

Jätä kommentti