Kolme voidemaista poskipunasuosikkia – Ere Perez, Jane Iredale, Zuii

Olen ollut taas sairaana, ilmeisesti influenssassa, mutta nyt alkaa jo helpottaa. Sain eilen tarpeekseni meikittömästä ja nuutuneesta olemuksestani ja halusin ottaa pienen askelen kohti tervehtymistä ja raikkaampaa oloa laittamalla hiukan meikkiä. Kipeänä tai toipilaana minua ei kiinnosta tehdä koko meikkiä kaikkine tuotteineen, varsinkaan meikkipohjaa, sillä jo sen pois peseminen saattaa tuntua illalla ylivoimaiselta, mutta hiukan väriä ja eloa iholle on kiva saada. Voidemaiset monitoimituotteet, joita voi käyttää niin poskilla kuin huulillakin, ovat tässä ihan paras apu. Olen alkanut suosia voidemaisia tuotteita meikissä päivittäin toki muutenkin kuin puolikuntoisena. Reissuun ja kiireessä tehtävään meikkiin ne ovat ihan parhaita, kun erillisiä siveltimiä ei tarvita. Kannattaa kuitenkin muistaa hyvä käsihygienia, ellei sitten käytä annosteluun spaattelia.

Voidemaiset tuotteet ovat suuri hitti tänä keväänä ja olen bongaillut niitä alkuvuodesta jopa synteettisiltä markettimerkeiltä. Itse yritän jatkossa tehdä hankintoja vain luonnollisempien tuotteiden puolelta, ja siellä voidemaiset tuotteet ovat olleet vakiona jo pidempään. Listallani on pitkä jono voidemaisia tuotteita, joita haluan joskus päästä kokeilemaan, mutta nämähän eivät ikuisesti säily, joten yritän hillitä itseäni.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kolme voidemaista poskipunasuosikkiani ovat parhaillaan Jane Iredale In Touch Cream Blush sävyssä Clarity, *Ere Perez Carrot Colour Pot sävyssä Healthy sekä *Zuii Organic Lip & Cheek Créme sävyssä Helene.

Jane Iredale ei ole luonnonkosmetiikkaa toisin kuin kaksi muuta, mutta In Touch Cream Blush sisältää kuitenkin ihoa hoitavia ainesosia. Ere Perezin Carrot Colour Potissa on antioksidanttista, ihoa hoitavaa ja pehmittävää porkkanaa. Zuii hellii ihoa granaattiomenan, karpalon, karitevoin ja aloe veran voimin.

Jane Iredalen Clarity (ensimmäisenä vasemmalla) on karkkipinkki, joka näyttää maltillisesti annosteltuna iholla hyvin raikkaalta.

Zuiin Helene on sävyltään ehkä eniten minun näköiseni ja se luultavasti myös pukee minua näistä parhaiten.

Ere Perezin Healthy on lämmin sävy, joka näyttää iholla hyvin luonnolliselta. Sen voi nähdä osana meikkiä täällä.

Ehdottomasti mieleisin näistä kolmesta voidemaisesta kaunokaisesta minulle on Ere Perezin Carrot Colour Pot. Siinä on kermaisin koostumus, jonka ennustan pysyvän pitkään hyvänä ilman kuivumista. Tuotetta on helppoa levittää ilman säätämistä pakkauksen kanssa. Tässä on myös ehdottomasti paras pysyvyys, mistä annan paljon plussaa. Kaikkien kolmen pysyvyys on melko hyvä, mutta Carrot Colour Pot pysyy pitkään jopa huulillani, kun taas heikoimmin pysyy Jane Iredale. Ere Perezillä on mielestäni myös paras hinta-laatusuhde, ja sehän on hinnaltaan kolmikon keskeltä.

Onko jokin tästä kolmikosta teillä käytössä? Pidättekö ylipäätään voidemaisista poskipunista ja monitoimituotteista?

6 thoughts on “Kolme voidemaista poskipunasuosikkia – Ere Perez, Jane Iredale, Zuii

 1. Zuiin Helene näyttää ihanalta, talvella itselle ehkä liian kylmä, mutta hivenen päivettyneelle iholle takuulla upea. Eve Perez olisi nyt on sitten tyypillinen oma valinta. 😀

  Tykkää

 2. Mä olen ihan rakastunut voidemaisiin poskipuniin, käytän oikeastaan vallan Juice Beautyn tai Korennon poskipunia. Mun mielestä voidemaiset ovat iholla hehkuvampia, kuin puuteriset 🙂

  Tykkää

  1. Molemmat mainitsemasi poskipunat ovat sellaisia, jotka kiinnostaisivat kovasti! Mä tykkään myös enemmän voidemaisten poskipunien jättämästä jäljestä, koska puuterinen look miellyttää jatkuvasti vähemmän. 🙂 Oikeastaan ainoat joita en osaa käyttää voidemaisena, ovat varjostusväri ja aurinkopuuteri.

   Tykkää

 3. Sain viime kesänä Jolieboksista Uoga uogan Tender-poskipunan ja se on ollut ykköstuote tänä talvena. Voide näyttää tummalta purkissa, mutta häivyttyy mahtavasti poskilla. Puuteristen kanssa on kiireaamuina ongelmana, että ne tarraavat kosteammiksi jääneisiin kohtiin poskella ja tulos on läikikäs. Voidemaisten kanssa ei tarvitse odotella imeytymisiä ja asettumisia samalla tavalla.

  Tykkää

  1. Voidemaisia poskipunia olisi kyllä niin paljon erilaisia kokeiltavaksi. 🙂
   Mullakin voidemaiset poskipunat käyttäytyvät aina nätisti, mutta sitten taas voidemaisten highlightereiden kanssa välillä ongelmana on se, että pohjameikki kasautuu ikävästi niiden alta tehden sellaisen läikikkään efektin.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s