Vihdoin uusi banneri!

Erityisen mukavaa, kun klikkasit itsesi tänne juuri tänään, nimittäin uusi bannerini valmistui ja sain vihdoin sivustoni ulkoasuun toivomaani uudistusta!

Olen kirjoitellut teille monta kertaa vuosien saatossa ajatuksistani blogini suhteen ja väläytellyt joskus ajatusta lopettamisestakin. Viime syksynä mietin taas kerran lopettamista. Surin hiljentynyttä postaustahtia ja menettämääni inspiraatiota katsellen samalla sivuston ankeaa ulkoasua. Tein silloin päätöksen, että vuoden 2019 alussa joko oikeasti lopetan tai sitten palautan blogille sen ansaitseman ilmeen. Bloginihan jäi Purkkimafia-portaalin loputtua kolmeksi vuodeksi remonttitilaan ilman että mitään oikeaa remonttia tai edistystä tapahtui, sillä itselläni ei ollut taitoa eikä mukamas koskaan aikaa tehdä asioiden eteen mitään. Olin siis vahvasti kallistumassa julkisen blogin lopettamisen kannalle ja harkitsin pitäväni blogia vain itselleni niin, että se olisi muilta piilossa. En kuitenkaan pystynyt lopettamaan enkä edes piilottamaan sivustoa, sillä blogin kirjoittaminen on ollut elämäni rakkain ja ainoa pitkäaikainen harrastus, enkä ainakaan tällä hetkellä osaisi olla ilman sitä. Olen kirjoittanut tätä vaihtelevalla menestyksellä jo vuodesta 2013 ja niin kirjoitan jatkossakin.

Bannerin teki lahjakas ja taitava Laura Loukola. Valitsin Lauran ihastuttuani hänen töihinsä ja otin häneen inspiraation puuskassani yhteyttä banneri-idean alettua syntyä päässäni. Laura sai saman tien kiinni ideastani ja toivomuksistani banneriin liittyen, joten uskalsin antaa hänelle itse toteutuksen suhteen melko vapaat kädet. Olin alusta asti luottavaisin mielin ja tyytyväinen valittuani tekijäksi Lauran, mutta totta puhuen itseäni alkoivat omat toivomukseni jossain vaiheessa hiukan kaduttaa. Mietin istuisiko tällainen värikäs ja iloinen ilme lopultakaan blogiini ja persoonaani ja olisiko se peräti yhtään minun näköiseni. Katseltuani banneria aikani tajusin, että tuollaista minun elämäni juuri nyt on ja tuollaisista asioista haluan kirjoittaa. Elämässäni on nykyään väriä ja iloa, toisin kuin monina vuosina vaikkapa blogini alkuaikoina tai puhumattakaan ajasta ennen blogia.

Halusin mainita tässä yhteydessä myös eräästä toisesta muutoksesta. Kuten tarkkasilmäisimmät ovat saattaneet huomata, olen ottanut käyttöön affiliate-linkit, joista mainitsen aina postauksen yhteydessä, mutta jotka ovat silti saattaneet hämmentää joitakuita. Olen käyttänyt tänä vuonna ensimmäistä kertaa tuntuvia rahasummia harrastukseeni, ja nyt en puhu purkkien ja meikkien ostamisesta, vaan esimerkiksi maksullisesta blogipohjasta, kuvapankista ja vaikkapa tästä bannerista. Tienestini affiliate-linkkien kautta tulevat olemaan todennäköisesti erittäin pieniä (arvioisin ehkäpä muutamia euroja kuukaudessa), mutta koska olen aina käyttänyt paljon linkkejä, en näe syytä miksi en voisi samalla tienata niiden avulla muutaman hilun silloin tällöin.

Suuri kiitos kaikille uusille ja vanhoille lukijoille ja erityiskiitos teille, jotka jaksoitte lukea juttujani blogin harmaista vuosista huolimatta! ❤

10 thoughts on “Vihdoin uusi banneri!

 1. Todella onnistunut banneri ja kuvaa hauskasti myös blogin sisältöä ja kertoo myös bloggaajasta itsestään;) ❤
  Ei minusta siinä entisessäkään ulkosussa ollut mitään vikaa. Itsehän olen jollain tapaa ehkä maatiainen ulkoasuasioissa, joten tykkään vähän kaikista:)
  Affi-linkit ovat minun puolestani ok. Se on ihan bloggaajan oma asia.

  Tykkää

  1. Kiitos! ❤ Entinen ulkoasu oli sellainen "valitsenpa hädissäni juuri ennen häämatkalle lähtöä jonkun pohjan ja teen sille sitten joskus jotain, mutta enpä hupsis saakaan mitään kolmeen vuoteen aikaan". 😀 Muakaan ei kyllä häiritse toisten blogeissa ulkoasut muuten, paitsi mustalla pohjalla joku tosi räväkän värinen fontti käy aika paljon silmille. 😀

   Tykkää

 2. Banneri on ihana ja uutiset mitä ilahduttavimpia! Seurasin blogiasi jo ennen Purkkimafiaa ja olen aina tykännyt tyylistäsi niin meikkaajana kuin kirjoittajanakin. Hienoa että päätit jatkaa julkisen blogin pitämistä! Tämä ulkoasu varmasti myös inspiroi sinuakin ja affiliate-linkit on myös loistoidea.

  Tykkää

 3. Kiitos, että jatkat julkista blogiasi! Seuraan monia blogeja, mutta sinä ja nutturapää olette kyllä ehdottomia suosikkeja. Joskus tulee luettua vanhoja postauksiakin läpi urakalla. Kiitos siis viihdyttävästä blogistasi😍
  Ps…taisin kehua blogisi uutta ilmettä pariinkin eri postaukseen. Mutta ei kai kiitoksia voi liikaa antaa😉

  Tykkää

  1. Vau, olipa siistiä tulla mainituksi samassa lauseessa Nutturapään kanssa, hän on nimittäin minunkin ehdottomia suosikkiblogejani ollut aina! Luen noin kerran vuodessa Myyn blogin alusta loppuun. 😀
   Kiitos ja hyvä palaute tuntuu tosi hyvältä! Kiitos siitä! 🙂 Varsinkin sen jälkeen on siistiä saada kiitosta, kun olin pari vuotta tosi passiivinen bloggaajana.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s