Maaliskuun 2018 loppuneet

Moikka pitkästä aikaa ja hauskaa vappua!

Olen edelleen jälkijunassa loppuneet-postausteni kanssa ja koko blogin päivitys takkuaa. Elämässäni on tänä vuonna tapahtunut aivan hirveästi asioita ja muutoksia, jotka ovat vieneet ajatukseni muualle. Pohdiskelin juuri ääneen miehelle toissapäivänä, että on jännää että vaikka olen edelleen aivan yhtä innostunut ja kiinnostunut kosmetiikasta kuin aiemminkin, en vain saa nykyisin ajatuksiani tekstin muotoon. Vielä hankalammalta tuntuu tarttua kameraan, vaikka minulla olisi nyt kokonainen valoisa huone käytössä kuvaamiselle.

Olen kirjoittanut loppuneet-postauksia vuodesta 2012, joten niitä minun on jokseenkin helppoa edelleen toteuttaa. Nyt on ehkä pientä toivoa ilmassa, että saisin kirjoitettua muustakin. Jos ei vielä alkukuusta, niin edes äitiyslomalla loppukuusta alkaen. Minulle on esimerkiksi kasautunut tänä vuonna melkoinen kasa uusia paletteja, joista en ole maininnut blogissa halaistua sanaa. Jospa esittelisin niistä vaikka ne kaikkein suurimmat suosikit! Mennään nyt kuitenkin vielä maaliskuun loppuneisiin..

Jack Black Supreme Cream oli miehen ja minun yhteiskäytössä, vaikka tämä miehelle alunperin ostettiin. Tykkäsin tästä ihokarvojen ajelussa ihan erityisen paljon, joten tätä on hankittu meille lisää. Tuote on todella kosteuttavaa, eikä tuoksukaan ole liian miehekäs tai vahva.

Kiehl’sin Nourishing Olive Fruit Oil Conditioneria voin suositella kaikille, jotka kaipaavat todella hoitavaa ja ravitsevaa hoitoainetta kuiville ja kärsineille hiuksille. Välillä mietin oliko tämä liiankin hoitavaa, sillä tukkani tuntui rasvoittuvan tätä käyttäessä helpommin, jos laitoin tätä liian lähelle päänahkaa. Voisin käyttää tätä lisääkin, mutta puolen litran pönikän jälkeen ajattelin pitää ensin hieman taukoa.

Rituals The Ritual Of Sakura Caring Shower Oilia olen käyttänyt ainakin kolme pulloa. Tämä on edelleen ihanan tuoksuista ja hellävaraisesti pesevää suihkuöljyä, jota ostan varmasti taas kun saan sitä jostakin käsiini.

Crabtree & Evelyn Avocado Skin Revitalising Body Lotion oli koostumukseltaan ja kosteutustehoiltaan miellyttävä tuttavuus, mutta vihreä tuoksu jätti minut hiukan kylmäksi.

Nivea Invisible Anti-Perspirant on näkynyt blogissa lukuisia kertoja aikaisemminkin. Tämä on halpa ja hyvä, vaatteita tahraamaton perusdödö, jota ostan aina pihistelykausina lisää.

L’Occitane Amande Milk Concentrate oli koostumukseltaan aivan mahtava kosteusvoide. Se pääsi myös tuoksunsa puolesta takaisin suosiooni oltuaan alku -ja keskiraskauden ajan mustalla listalla.

L’Occitane Dry Skin Hand Cream oli aivan loistava tuote talvella. Pidän tämän mielessä ensi talven pakkasia ajatellen.

The Body Shop Drops Of Youth-kasvovoide oli heräteostos vuoden takaiselta työpaikan miniristeilyltä. Yllätyin tämän silikonisesta tunnusta ja aluksi ehkä vähän kauhistuinkin sitä. Tykkäsin tästä kuitenkin talvikäytössä Se tuntui lukitsevan hyvin muut hoitotuotteet alleen iltaisin. Päivisin vieroksuin tätä melko paksua voidetta ihan siksi, että pelkäsin sen rullaavan meikin kanssa. Niin ei kuitenkaan tainnut kertaakaan käydä. Ihan mukava tuttavuus, mutta en koe tarvetta hankkia tätä lisää.

Near Skin Water Sleeping Mask on peräisin Bearelin viime kevään kauneusboksista. Kunpa bokseja olisi edelleen myynnissä! Korealainen yönaamio oli koostumukseltaan paksua, mutta iholle levitettäessä se muuttui lähes vesimäisen kevyeksi. Tuoksu tässä oli oikein raikas ja hyvä. Kosteutustehot olivat myöskin oikein hyvät ja voisinkin käyttää tätä mielelläni lisää. 100 millin purkki kesti käytössä pitkään.

Kicksin Vitamin C-sarjan Face Tonic oli jännä ihoa kevyesti kuoriva kasvovesi. Tässä oli melko vahva, kirpakka tuoksu, josta kyllä pidin. Voisin käyttää tätä lisääkin.

Claris Beauty Flash Balm oli minulle vuosia tuote, jonka tarkoitusta en ymmärtänyt. Nyt, ihoni ollessa hieman taipuvaisempi kuivuuteen, ihastuin tähän palavasti! Olen odottanut tätä päivää, sillä olen oikeasti aina halunnut pitää tästä tuotteesta. Ostin tätä jo suuremman putelin. Yritän saada kirjoitettua tästä oman postauksensa.

IsaDora Insane Volume Lash Styler Mascara* ei kuulunut suosikkeihini, vaikka olen yleensä tykännyt kaikista merkin ripsiväreistä. Viuhkaefektiä lupaileva kaksipuoleinen harja oli mielestäni hieman hankala ja ripsivärin käyttöiän loppumetreillä myöskin sottaava. Ei tämä huonokaan ollut, mutta en valitsisi tätä itse käyttööni kaikkien ripsivärien joukosta.

Jouduin heittämään pois kolme tuotetta pilaantuneena. YSL Baby Doll Kiss & Blush-monitoimituotteen olen ostanut itselleni syntymäpäivälahjaksi muistaakseni vuonna 2014, joten sen oli aika lähteä. En oppinut koskaan käyttämään tätä, sillä se näytti mielestäni hassulta huulilla ja poskille en vain saanut aikaiseksi levittää sitä.

Sally Hansen Diamond Strength Hardener* oli perushyvä aluslakka, mutta olen siirtynyt kynsituotteissa lähes pelkästään Essieen, joten en tule ostamaan tätä lisää. Mavalan pikakuivattajasta* on kulunut tekstit täysin pois. Kyseessä oli öljyinen tuote, joka kuivatti kynsilakan hetkessä ja hoiti samalla kynsiä ja kynsinauhoja. Tästä tykkäsin ihan hirveästi ja voisin ostaa tätä lisää, sillä muilta merkeiltä en ole löytänyt vastaavaa tuotetta. Tämä kesti käytössäni reilut pari vuotta, mutta viimeiset millit olivat kovettuneet pohjalle. Lieneekö jäänyt pullo hiukan auki.

Burt’s Bees Vanilla Bean Moisturizing Lip Balm oli ihana niin kosteutustehoiltaan kuin tuoksultaankin. Ostan lisää jatkossakin.

Maltillisen maaliskuun jälkeen huhtikuussa loppuikin taas aivan ennätysmäisen suuri kasa tuotteita, joista useampi oli ilahduttavasti meikkituote. 🙂 Palataan niihin myöhemmin.

Ihanaa toukokuuta ja kevättä! ❤

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu blogin kautta.

4 thoughts on “Maaliskuun 2018 loppuneet

  1. Aina on kiva lukea sun loppuneet -postauksia:)
    Kicksin oman sarjan puhdistusöljy oli oikein kiva tuote, niinpä pitäisikin tutustua vähän paremmin muuhun tarjontaan. Vitamin C-sarjan Face Tonic kuulostaa kiinnostavalta. Täytyypä laittaa se to do -listalle, en muuten muista millään;)

    Tykkää

    1. Kicksillä on omissa sarjoissaan monia tosi hyviä tuotteita! Heillä on nykyään sellainen puhdistusbalmikin, joita harvemmin näkee tuon hintaluokan sarjoilla. Siitä onkin tulossa enemmän juttua huhtikuun loppuneissa. 🙂 Aika vahvat tuoksut näissä kyllä on kaikissa!

      Tykkää

Jätä kommentti