Kuulumisia ja uutisia

Eräs lukijani havahdutti minut kommentillaan toissapäivänä. Hän toivoi vienosti, että voisiko blogissani näkyä taas joskus meikkejä ja meikkikuvia. Hän huomautti, että kyseisiä juttuja ei ole ollut pitkään aikaan ja kertoi kaipaavansa niitä. Täytyy myöntää, että kommentti herätti. Tuntui ihmeelliseltä ja tosi hyvältä, että joku on ajatellut blogiani ja jopa kaivannut jotakin tiettyä sisältöä. Tajusin myös, että en ole kertonut teille pitkään aikaan kuulumisiani. Nyt minulla nimittäin olisi oikeasti jotakin kerrottavaakin. Elämässäni on ollut meneillään vähän samantapainen jakso kuin vuoden 2015 kesällä alkaessani seurustella nykyisen aviomieheni kanssa. Suuria asioita on tapahtunut nopealla aikataululla ja siksi blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle.

Olen ollut erittäin tyytyväinen elämääni kaksin mieheni kanssa. Viime kesän Amerikan reissulla aloin kuitenkin huomata itselläni olevan uudenlaisia ajatuksia ja tajusin alkaneeni haaveilla siitä, että mitä jos meitä olisikin kolme. Syyskuussa tulinkin jo raskaaksi. Me olimme onnekkaita ja onnistuimme yrityksissämme heti, mikä tuntuu edelleen aivan käsittämättömältä.

Postauksen kuvituksena ensimmäinen lapsellemme hankkimani vaate sekä muikea ”sain juuri tietää olevani raskaana”-hymy.

Tällä hetkellä olen viidennellä kuulla raskaana ja raskaus on alkanut jo näkyä. Voin sanoa olevani juuri nyt alkuraskauden hormonimyllerrysten jälkeen onnellisempi kuin ehkä ikinä. Raskaus käynnisti minulla onnekkaiden tapahtumien sarjan ja päädyin vaihtamaan lennosta myös työpaikkaa. Tällä hetkellä hymyilen aamuisin mennessäni töihin.

Raskaus ja kaiken siihen liittyvän ihmettely, sopeutuminen raskauden tuomaan väsymykseen, uusi työpaikka ja asiakaskunta,  uudet tuttavuudet ja itselleni ennestään täysin vieraat asiat ja sen myötä päivittäinen uuden oppiminen ovat saaneet mielenkiintoni toisaalle, eikä blogi ole ollut päällimmäisenä mielessä. Olen miettinyt vakavasti myös bloggaamisen lopettamista, mutta päätynyt kuitenkin säilyttämään harrastukseni. Kaikkien uusien asioiden edessä en voi tietää tuleeko innostukseni tänne kirjoittamiseen vielä palaamaan, vai hiipuuko se lopulta kokonaan pois. Se jää nähtäväksi.

Minulla oli alkuraskaudessa kausi, jolloin innostuin odotusajan kosmetiikasta, mutta innostus on jo kerinnyt hiipua ja nyt minua kiinnostaa kosmetiikan osalta jälleen värikosmetiikka ja kaikki ei niinkään raskaana olemiseen liittyvä. Kiinnostaako teitä lukea odottaville äideille suunnatuista tuotteista, jos sellaisista innostuisin jossain vaiheessa kirjoittelemaan? Mitään vauvablogia tästä ei tule, ja olen huomannut jo nyt miten tärkeää on miettiä välillä muitakin asioita kuin raskautta.

Tällaisia uutisia minulla oli tällä kertaa! Tähän sellainen hikipisara otsalla naurava emoji.

Onko tämä vuosi tuonut teille muutoksia? Mitä teille kuuluu? Onko lukijoissani kenties muita odottajia?

16 thoughts on “Kuulumisia ja uutisia

 1. Onneksi olkoon<3 Vauvauutiset ovat aina ihania<3
  Mulla ei ole mitään erityisiä toiveita postausten suhteen. Kaiken luen ilolla. Pidän erityisesti sinun pohdiskelevasta kirjoitustyylistä ja monipuolisesta kosmetiikkasfääristä eli aiheita on monenlaisia:)

  Tykkää

 2. Toivoisin että et kuitenkaan lopettaisi 🙂 tosi moni on nyt lisääntynyt :)) , ihan mielelläni kyllä edelleen bloggaajan kuulumisia luen, oli ne sitten vauvajuttuja tai muuta. Toki ymmärrän että kun perheenlisäystä tulee, se kosmeblogi ei ole ensimmäisenä mielessä. Kaikkea hyvää odotusaikaan ja onnea vielä tätkin kautta 🙂

  Tykkää

 3. Onneksi olkoon! Nyt onkin oikein ”vauvabuumi” lähipiirissäni ja tosiaan jatkuvalla syötöllä tulee vauvauutisia joka puolelta. Nimenomaan touko-kesäkuussa tulee syntymään monta pikkuihmettä! Olen iloinen kaikkien puolesta! 🙂 itsellä ei (vielä) vauvakuume jyllää, mutta en yhtään laita hanttiin, vaikka vauvajuttujakin olisi blogissasi! Odotusajan kosmetiikka kuulostaa mielenkiintoiselta aiheelta.

  Tykkää

  1. Kiitos paljon! ❤ Mulla ei ole jyllännyt missään vaiheessa vauvakuume, mutta asia alkoi vain tuntua yht'äkkiä luonnolliselta ja loogiselta. 🙂 En usko, että vauvajuttuja tulee olemaan blogissa kauheasti. Ehkä tämä on se minun oma paikkani, jossa mietin enimmäkseen muita juttuja. 🙂

   Tykkää

 4. Onnea uuden perheenjäsenen odotukseen!
  Blogin suhteen ei erityistoiveita, pidän tätä lifestyle ja meikkiblogina, joten ei kiitos uutta vauvablogia miljoonien lisäksi. 😀

  Tykkää

 5. Oi, miten iloisia uutisia – paljon onnea! ❤ Kuulostaa tutulta tuo mitä kerroit edellä kommentissa – minullakaan ei koskaan ikinä ollut vauvakuumetta, enkä oikeastaan edes olettanut että minulla joskus olisi lapsi, kunnes yhtäkkiä (36-vuotiaana) alkoi tuntua että vauva olisi ihana ja luonteva lisä elämäämme. Päätimme lapsen nimenkin jo ennen kuin olimme varsinaisesti edes ryhtyneet hommiin. Tulin raskaaksi melkein saman tien päätöksen jälkeen ja nyt minulla on ihana poika, sen niminen kuin päätettiinkin 😀 (Minä olen se joka pyysi meikkikuviasi. Tykkäsin niin aiemmista meikkikuvistasi ja kasvoistasi, joita näkyi useammin. Mutta ymmärrän erittäin hyvin että kiinnostukset vaihtelevat eri elämäntilanteissa ja myös vauva-asioista ja muista aiheista luen mielelläni. Kiva että jaksat jatkaa blogin kirjoittamista!)

  Tykkää

  1. Kiitos! ❤ 🙂 Tuo sinunkin kertomasi kuulostaa tutulta. 🙂 Mekin päätimme lapsen nimen jo ennen raskaaksi tulemistani – sekä tytön että pojan. Tykkään edelleen meikata ja meikkaan lähes joka päivä, mutta kynnys kuvaamiseen on jostain syystä kasvanut tosi suureksi. :/

   Tykkää

 6. Onnittelut teille tulevan pikkuisen johdosta! 🙂 Toivottavasti aikaa ja intoa riittää vielä bloggaamiseenkin 🙂 Itselläni kohta 2v muksu ja ihmetyttää, mihin se meidän vauva katosi 😀 Vauvavuotena aika tuntui venyvän, mutta yhtäkkiä onkin 2 vuotta mennyt, hups! Tsemppiä loppuraskauteen!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s