Joulukalentereideni luukut 1-6

Moikka taas pitkästä aikaa! Tämä joulukalentereista ja niiden luukuista raportoiminen ei ole mennyt tänä vuonna ihan putkeen, koska on joulukuun 12. päivä, enkä ole vielä edes kertonut teille mitä joulukalentereita minulla on. Tässä tapauksessa halua kuitenkin uskoa siihen, että myöhään on parempi kuin ei milloinkaan, joten tutkitaanpa nyt vihdoin asiaa.

Minulle päätyi tänä vuonna niin monta kalenteria, että melkein hävettää kertoa niistä! 😀 Ostin itse ensimmäisenä L’Occitanen kalenterin, koska minulla oli tämä viime vuonnakin ja olin siihen tosi tyytyväinen. Sisältö on ollut harmillisen samanlainen tänä vuonna, oikeastaan ihan täysi kopio, joten tämä jää todennäköisesti ensi vuonna hankkimatta. Tuotteissa ei ole mitään vikaa, mutta yllätysmomenttia tämän kanssa en saa enää koettua.

Kalenterista on tullut kivoja juttuja, jotka tulevat varmasti kaikki käyttöön. En kirjoittele tällä kertaa jokaisesta luukusta erikseen, koska en edes muista missä järjestyksessä nämä ovat tulleet.

Vuoden superyllättäjä oli Dr. Hauschkan kalenteri, jonka mieheni oli tilannut minulle Saksasta. Kuumastelin aluksi mistä ihmeestä hän oli keksinyt tilata juuri Hauschkan kalenterin! Kuulemma nimi oli jäänyt hänelle erityisesti mieleen ja kylppärissä oli ollut joku Hauschkan tuote. 😀 ❤

Hauschkan kalenterista on tullut ihania, mutta todella pieniä näytekokoisia (5-10ml) tuotteita. Minun oli ihan pakko kysyä mieheltä varovasti, että eihän hän ole maksanut tästä paljon, sillä yksikään tuote ei ole ollut lähelläkään myyntikokoista tai edes näytekokoista. Kuulemma tämä ei ole ollut kallis, käsittääkseni alle 30 euroa. Minusta on mahtavaa päästä tutustumaan uusiin Hsuaschkan tuotteisiin tällaisten söpöläisten avulla. Varsinkin useat vartalotuotteet ovat olleet minulle ennestään vieraita.

EDIT. Kuulemma hinta on ollut alle 50 euroa, mutta alle kolmenkympin tämä ei ole irronnut. Aika tyyristä siis, kun ottaa huomioon luukuista tulleiden tuotteiden koot..

Kiehl’sin kalenteri oli myös lahja mieheltä, mutta siitä annoin vinkin itse, koska hän halusi hankkia minulle vielä yhden kalenterin. Kiehl’s maksoi melkein 70 euroa, joten sen hankkiminen kyllä jännitti, koska pelkäsin siinä olevan vain pikkuisia näytekokoja.

Ekojen luukkujen saldosta huulivoide on ollut täysikokoinen tuote ja muut hyvän kokoisia näytteitä lukuunottamatta tuota yhtä pussinäytettä. Pussinäytteet saavat minut aina ärsyyntymään, mutta toisaalta veikkaan että kalenterista on tulossa vielä joitain selkeästi arvokkaampia tuotteita, jotka kompensoivat näitä turhakkeita. Tiedänkin kalenterista tulleen jo myöhemmistä luukuista yhden ihan mahtavan täysikokoisen tuotteen. Kiehl’sin kalenterin avaan aina viimeisenä, sillä tiedän sen tuotteiden olevan minulle aina mieluisia.

Tilasin itselleni upean Look Fantasticin kalenterin jo varmaan lokakuussa, mutta olisin jättänyt sen luultavasti tilaamatta, jos olisin tiennyt miten monta kalenteria mies minulle hankkii. Toisaalta tämä on kalentereistani se, jonka avaamista jännitän aina eniten ja johon liittyy vahva yllätysmomentti. Kosmetiikkanörtille on tietenkin ihan parasta päästä availemaan sellaista kalenteria, josta tulee eksoottisempia merkkejä, joita ei saa Suomesta.

Look Fantasticin kalenterin luukkuja tekee mieli syynätä vähän tarkemmin! Kalenterin ekasta luukusta tuli hulppeasti Illamasquan joulunpunainen huulipuna, jonka menin korkkaamaan, vaikka en olisi missään nimessä tarvinnut uutta punaista huulipunaa. Oli pakko kokeilla, koska puna näytti niin jännältä.. First Aid Beautyn perusvoidetta muistuttava voidetuubi ilahdutti kovasti, koska olen halunnut päästä kokeilemaan merkkiä pitkään ja tarvitsin juuri tämänkaltaisen tuoksuttoman tuotteen. Oikeasti voide ei kyllä ole tuoksuton omaan nenääni, vaan se haisee iholla aavistuksen tunkkaiselta lampaalta. Mies oli aivan intona Grow Gorgeusin päänahkakuorintaan! Hän haluaa ostaa sitä jatkossa lisää, sillä hän koki saavansa siitä paljon apua talviaikaan vihoittelevan päänahkansa hoidossa. ThisWorksin jännä monitoimituote on ollut loistava tuote, jota voisin hankkia lisää. Tuote toimii meikin alla kosteuttavana naamiona, kosteusvoiteena ja pohjustustuotteena. Balance Me:n misellivesi on ihan kiinnostava ja kätevä matkalla, mutta Ciaten rajaustussi menee suoraan eteenpäin jollekulle toiselle, koska en käytä tällaisia tusseja kuin ehkä kaksi kertaa vuodessa. Ehkä sorrun tähän kalenteriin ensi vuonnakin, mutta minun olisi ehkä syytä sopia etukäteen miehen kanssa mitä kalentereita hankimme toisillemme.. Nythän näitä on ehkä hiukan liikaa. 😀

Ainiin. Sainhan minä puoliskolta vielä perinteisen Yankee Candlen tuikkukalenterinkin. Minä puolestani lahjoin miestä kahdella olutkalenterilla. 🙂

Minkä kalenterin sisältö on vaikuttanut teistä tänä vuonna kiinnostavimmalta?

10 thoughts on “Joulukalentereideni luukut 1-6

  1. Mulla on elevenin ja L´occitanen kelenterit 🙂 Loksusta olen tykännyt koska mulla ei ole ollut sitä aiemmin. eleveniä on ollut ihan jännä aukoa ja kiva nähdä mitä sieltä vielä tulee. Sulla on kyllä kadehtittavan monta kalenteria!!

    Tykkää

    1. L’Occitanen kalenteri on kyllä takuuvarma valinta, josta kaikki tuotteet tulevat varmasti useimmilla käyttöön. Elevenin kalenteri ei ole aivan vakuuttanut minua, mutta saa nähdä millaiseksi se loppua kohden osoittautuu. 🙂

      Tykkää

  2. Mulla ei ole yhtään kalenteria, mutta Lookfantastic vaikuttaisi mieluisimmalta monipuolisuutensa vuoksi. Dr. Hauschkan kalenteri on jollain tavalla kivoimman näköinen ja sisältökin tosi kiinnostava:)

    Tykkää

  3. L’Oréalin brändeistä en välitä mutta nuo muut, oih ❤ Hauschkan (tai jonkin muun luonnonkosmetiikan merkin) kalenteri on sellainen jonka haluaisin itse tilata. Mistä miehesi sen tilasi, tiedätkö? Muistaakseni olen sitä ihan tosissani etsinytkin, löytämättä sopivaa verkkokauppaa josta sen saisi kohtuullisin kustannuksin Suomeen. Tuotteet ovat varmasti kaikki hyviä ja rakastan oikeita metallituubeja ja pieniä lasipulloja 😀 Hauschkalla jopa noissa pikkupulloissa on hyvin toimivat suuttimet.

    Look Fantastic on varmasti jännittävin, mutta liian kallis minulle. Jos minulle tipahtaisi kalenteri taivaasta, soisin sen olevan LF:n 🙂

    Minua näytekoot eivät haittaa vaan päinvastoin, hyvä ette pyöri täysikokoisia testattavia nurkissa liikaa. Mieluummin toki otan näytteet jossakin uudelleen suljettavassa pakkauksessa kuin näytepussissa…

    Tykkää

  4. Mies tilasi Hauschkan kalenterin saksalaisesta verkkoapteekista: https://www.sonnen-apotheke-shop.de
    Tilauksen saapuminen kesti kai aika kauan, eikä mies muistaakseen saanut kunnollista tilausvahvistusta, joten kalenterin saapuminen oli jo itsessään melkoinen yllätys. Postikulujen suuruutta mies ei muistanut. :/

    Look Fantastic on tyyris, mutta sen tuotteiden arvo ylittää kyllä helposti kustantamansa satasen. 🙂 Satasessa mullakin kyllä menee kipuraja kalenterin hinnan suhteen. Ensi vuonna voisin hankkia sen ja jättää nämä muut hankkimatta.

    Näytekoot ovat kyllä mukavia ja käteviä lyhyilläkin reissuilla. Saa joskus tuotteita loppumaankin.. 🙂 Nöytepusseja en kovin mielellään ota edes viikonloppureissuille, koska niihin usein jää mulla vielä tuotetta ja on tosi sotkuista tuoda niitä takaisin kotiin.

    Tykkää

Jätä kommentti