Optiat-kahvikuorinta hemmottelee kahvin ystäviä

Innostun aina kovasti kosmetiikasta, jonka yhteydessä mainitaan kahvi. En voi kutsua itseäni varsinaiseksi kahvihifistelijäksi, sillä en esimerkiksi jauha itse kahvipapujani tms, mutta parhaat hetkeni päivässä liittyvät usein kahviin ja toki voisin käyttää vähemmän rahaa tuohon addiktiooni. Minua ei siis ollenkaan haittaa, että erilaiset kahvijuomat ja kahvin käyttö erilaisissa tarkoituksissa, kuten kosmetiikassa, ovat nykyisin trendikäs asia, johon tuodaan jatkuvasti lisää vaihtoehtoja kuluttajille.

Optiat-kahvikuorinnan jujuna on ekologinen näkökulma, eli kahvi on kierrätettyä. Purut on kerätty lontoolaisista kahviloista ja hyödynnetty uudelleen kosmetiikan käyttäjien iloksi.

Kuorinnat on mielestäni brändätty hauskasti ja jokaiseen neljään eri kuorintaan on suunniteltu oma teemansa. Valitsin itse vaniljaisen Hit The Sheets-kuorinnan, jonka luvataan rauhoittavan illalla ennen nukkumaanmenoa ja antavan suloiset yöunet. Muiden kuorintojen teemana on krapulaisen olon parantelu, raikastautuminen treenin jälkeen sekä valmistautuminen tärkeille treffeille. Kukin voi sitten näistä valita mikä on itselle eniten tarpeen. 😉

Kuorinnan kerrotaan sisältävän antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapaita radikaaleja vastaan. Kofeiinin luvataan kiihdyttävän verenkiertoa ja auttavan erilaisiin iho-ongelmiin, kuten selluliittiin ja raskausarpiin. Suhtaudun aina hiukan skeptisesti tällaisiin lupauksiin, joten en voi sanoa kiinnittäneeni testijakson aikana huomiota kuorinnan elämyksellisen puolen lisäksi muuhun kuin tuotteen selviytymiseen perustehtävästään, eli tehoon kuolleen ihosolukon poistamisessa.

Hit The Sheets-kuorinta tuoksuu minusta Fazerina-suklaan ja kahvin yhdistelmältä, ei niinkään vaniljaiselta. Tuoksu on joka tapauksessa todella herkullinen. Kahvin voi haistaa parhaiten kuorintaa iholle työstäessä, mutta alkutuoksuna voimakkaimpana on Fazerina. Tuoksu on vahva, mutta se ei jää ainakaan omalle iholleni kovin pitkäksi aikaa.

Päätin ottaa kuorinnan testiin erityisesti säärilleni, sillä niitä piinaavat aiemmin harrastamani epiloinnin vuoksi sisään päin kasvavat ihokarvat sekä muutenkin helposti tukkeutuva iho. Tähän ongelmaan aktiivinen kuoriminen todella auttoi. Kuorinta ei ole liian tujua tiheälläkään käyttövälillä, ja se jättää ihon mukavan kosteutetuksi, sileäksi ja pehmeäksi. Toki saman asian olisi ajanut moni muukin kuorinta, mutta ehkäpä kahvi oli se syy, miksi jaksoin oikeasti tarttua tähän tuotteeseen niin usein. Voin välillä olla ihan uskomattoman laiska ihon kuorija.

Kuorinnasta huomaa, että kahvi tosiaan on jo kertaalleen nautittu, sillä sormituntuma on kuin levittäisi iholle kahvinpuruja suodatinpussista – toki höystettynä hajusteilla ja öljyillä.

Koin Optiat-kuorinnan hellävaraisemmaksi ja aavistuksen kosteuttavammaksi kuin aiemman suosikkini Lushin Cup O’ Joen. Lushin versiossa yksittäiset purut ovat karkeampia.

Useampi bloggaaja on jo kerinnyt testata uudet Optiat-kuorinnat ja olen törmännyt postausten kommenteissa pohdintaan siitä, tukkiiko viemäriin päätynyt kahvinpuru lattiakaivon. Meidän viemärimme ei ole tukkeutunut mitenkään nopeammin kuin tavallisesti. Kahden pitkätukkaisen suihkussakävijän myötä olen tottunut puhdistamaan viemärin joka tapauksessa joka toinen kuukausi, mutta en tosiaan ole huomannut kahvin pesiytyneen viemäriin mitenkään mainittavasti. Sotkuista kuorinnan käyttäminen on, mutta purut saa suihkuteltua helposti pois seinistä ja lattialta.

Optiat-kuorintoja myydään Ruohonjuuressa, Sokoksessa ja Kärkkäisellä. Yhden 200ml kuorinnan suositushinta on 24,90e.

Oletteko te tutustuneet Optiat-kuorintoihin? Entä oletteko koskaan valmistaneet itse kahvista kuorintoja? 🙂

Tuote on saatu blogin kautta.

4 thoughts on “Optiat-kahvikuorinta hemmottelee kahvin ystäviä

Jätä kommentti