Wienin reissun matkakosmetiikka

Itselleni pakkaamisen mukavin vaihe on ehdottomasti matkakosmetiikan valinta. Minulta jäi postaus tekemättä vajaan kuukauden mittaisen häämatkamme reissukosmetiikasta viime vuonna, mutta nyt lähtiessämme viettämään ensimmäistä hääpäiväämme Wieniin, sain ryhdistäydyttyä ja kuvattua matkalle mukaan valitsemani tuotteet. Olemme tällä kertaa matkalla neljä yötä ja viisi päivää.

Kovin montaa sanaa en kerkeä valinnoistani teille näpytellä, sillä pakkaaminen on edelleen muilta osin kesken, ja herätyskello soi huomenna aikaisin lähtevän lennon vuoksi kello 3.20. Nukkumaankin pitäisi vielä keritä jossain vaiheessa… Juuri nyt aikainen lähtö ei tunnu olevan kummallakaan riittävästi mielessä, sillä mies heräsi juuri päikkäreiltä ja minä juon kahvia.

Selvisin mielestäni tällä kertaa melko pienin kantamuksin, sillä yllä olevassa kuvassa on aivan kaikki ihonhoitoon, meikkaamiseen ja hiuksiin liittyvät asiat. Oli hyvä idea pakata esim. misellivesi ja kakkosvaiheen kasvoputsari pieniin purkkeihin, sillä näin säästyi todella paljon tilaa. Pyrin muutenkin ottamaan mukaan lähes pelkästään matkakokoja, joten vain muutama tuote lähtee mukaan täysikokoisina.

Kasvotuotteita näyttää ehkä olevan paljon, mutta ne mahtuvat todella pieneen tilaan. Ainoat täysikokoiset tuotteet näistä ovat Dr. Hauschkan Ruusuvoiteeni, sillä en halua olla juuri nyt ilman niitä edes matkalla. Tavallista versiota käytän yöllä ja lightia päivällä. Tuo Dr. Hauschkan miniseerumi on ehkä maailman söpöin kosmetiikkatuote! Silmänympärysvoiteet tulevat mukaan näytepusseina.

Bomb Cosmeticsin Strawberries and Cream Body Butter* on melko tahmaista ja sotkee hieman lakanoita, mutta hotellissa tämä ei haittaa, kun nukumme samoissa lakanoissa vain neljä yötä. Tykkään tästä superravitsevasta vartalovoista, mutta kotona käytän sitä harvoin hitaan imeytymisen vuoksi. Vartalovoi tuoksuu voimakkaan ja esanssisen mansikkaiselta, joten ainakin Wienistä jää vahva tuoksumuisto. 😀

Raahaan mukaan myös Lushin hierontapalan, sekä kolme Bomb Cosmeticsin kylpypommia*. Hotellihuoneessamme pitäisi olla amme, ja olen säästellyt näitä reissuja varten talvesta asti.

Chloé Love Story edp oli häätuoksuni, ja käytin sitä myös molemmilla häämatkoillamme viime vuonna. Se oli itsestään selvä valinta tälle matkalle.

Hiusasioita en ota mukaan kovinkaan paljon. Luultavasti unohdan käyttää lakkaa, joten sen voisin vielä nakata pois matkalaukusta…

Meikkien valinta tuotti hiukan enemmän päänvaivaa, mutta lopulta sain valittua mukaan järkevän setin. Menemme torstaina keikalle, jonne teen varmasti hiukan näyttävämmän meikin, mutta muuten meikkaan todennäköisesti tälläkin reissulla laiskasti.

Luomiväripaleteista mukaan pääsivät ikisuosikkini Sleekin Oh So Special, sekä MACin Burgundy x 9. Koska päädyn luultavasti meikkaamaan silmiä lähes olemattomasti useimpina päivinä, otin mukaan useamman huulipunan. ColourPopin kerrostettuna lähes mustalta näyttävä Nevermind-huulipuna pääsee Ghostin keikan kunniaksi ensimmäistä kertaa huulille. 🙂 Poskipuna on luottopunani NARSin Deep Throat, ja kätevä korostus-varjostuspaletti on Sleekilta.

Sekalaisia tarvikkeita. Omituisen näköinen palanen kuvan keskellä on pieni marseillesaippua Beauty Blenderiä varten. Poistin tästä joukosta myöhemmin meikkivoidesiveltimen, sillä en oikeasti tarvitse sitä mukaan.

Lopuksi vielä käsimatkatavaroihin tulevat pakolliset asiat: käsivoide, kasvosuihke, kynsinauhavoide ja huulirasva. Ajattelin käyttää vihdoin pois myös L’Occitanen joulukalenterin mukana tulleen liinan.

Kysykää ihmeessä, jos haluatte kuulla jostakin tuotteesta enemmän! Minulle saa antaa myös viime hetken vinkkejä Wienistä! Tällä hetkellä jännittää hiukan, että miten löydän leipien ja vehnätaikinoiden luvatusta maasta FODMAP-ruokavalioon sopivaa syötävää, mutta olen varautunut siihenkin. Vaikka tämä reissu oli ja on edelleen minulle joiltain osin yllätys ja salaa järjestetty syntymäpäivä -ja hääpäivälahja, on minulla ollut hyvin aikaa suunnitella, koska mies ei lopulta pystynyt enää pitämään salaisuutta sisällään maaliskuun puolivälin jälkeen. 😀

 

*Tuote saatu blogin kautta.

9 thoughts on “Wienin reissun matkakosmetiikka

  1. Mä en ole vieläkään tottunut näkemään sulla Chloèn kaltaisia tuoksuja. 😀 Ehkä mä vielä totun. Itse olen taas huomannut tuoksumakuni siirtyvän päinvastaiseen suuntaan kuin sulla.

    Tykkää

  2. Hirmu hyvä postaus:) Kosmetiikan matkapakkaaminen on minusta jotensakin stressaavaa. Tästä sain paljon hyvää osviittaa. Lähden itse parin viikon päästä vähän pidemmälle ulkomaan matkalle ja nyt jo mietityttää paljonko tarvitsen mitäkin tuotetta mukaan ja riittääkö pelkät matkakoot yms., kun en tiedä onko kohdemaassa välttämättä saatavilla täydennystä, jos joku tuote loppuu. On vähän erilainen maa kyseessä. Tuollaiset näytepussukkajutut on hyviä, niitähän voi ottaa vaikka vinon pinon mukaansa:)

    Tykkää

    1. Hienoa, jos tästä oli hyötyä! 🙂 Vaikka kosmetiikan matkapakkaaminen on kivaa, niin on se kyllä stressaavaakin. On harmi, jos ottaa liikaa tuotteita mukaan, tai toisaalta jos jotain pääsee loppumaan kesken. Nyt alkoi kiinnostaa minne sä olet matkaamassa! 🙂 Näytepussit ovat kyllä käteviä, kun ne ovat usein älyttömän riittoisia, mutta eivät paina juuri mitään.

      Tykkää

  3. Mä en ihan ymmärtänyt tuota käsimatkatavaroiden 100ml nesterajaa. Eikö litran pussiin voi tunkea niin paljon tavaraa kuin mahtuu, kunhan yksittäinen pakkaus on korkeintaan 100ml?

    Tykkää

  4. No ei vähät mitään. 🙂
    Voi että, kylpyamme! Vaihtaisin koska tahansa saunan kylpyammeeseen. Sauna on lähinnä varastona meillä (käydään mökillä puusaunassa mielummin) ja kylpyamme olisi niin ihana asia.
    Nauttikaahan, toivottavasti Wienissä on keväisempää kuin täällä, hrr. 🙂

    Tykkää

Jätä kommentti