Alkuvuoden suosikkeja

Perjantain (vapaan sellaisen!) kunniaksi katsellaan tuotteita, jotka ovat olleet minulla tänä vuonna päivittäisessä tai lähes päivittäisessä käytössä ja saaneet osakseen paljon ihastusta. En tiedä miksi saan niin harvoin aikaiseksi kirjoittaa suosikkituotteistani, koska tällaista postausta oli jälleen kerran todella mukavaa tehdä.

Olen suhtautunut erityisen intohimoisesti viime aikoina kasvojen ihon hoitoon. Monille on varmaan jo ihan tuttua puuhaa sekoitella omalle ihotyypille sopiva hoitoneste/seerumiseos useammasta eri tuotteesta, mutta itse olen ottanut tämän tavaksi vasta vuodenvaihteesta lähtien. Sekoitan kämmenelle fiiliksen mukaan sopivan seoksen paksuhkosta kasvovedestä, öljystä, hyaluronihaposta ja jostakin seerumista.

Ihan loistava pohja omille seerumikokkailuille on Kiehl’sin Ultra Facial Toner. Öljyt ja seerumit sekoittuvat hyvin hieman paksumman koostumuksen joukkoon. Tämä on yksinäänkin ihanan kosteuttava tuote pakkasen rääkkäämälle iholle. Tuotteessa on mieto ja puhdas, melko apteekkimainen tuoksu. Suosittelen lämpimästi tätä kaikille kuivaihoisille!

Tykkään edelleen ihan hirmuisesti Lumenen Bright Now-hyaluronihappotiivisteestä, mutta tällä hetkellä lemppari on mieheltä saamani l´Erboristica Vegetable Hyaluronic Acid Antiage Serum, eli tervetullutta lisäkosteutta iholle tuova kasviperäinen hyaluronihapposeerumi. INCIstä ei löydy muuta kuin hyaluronihappoa, joten tämä pääsi heti osaksi omia seerumikeitoksiani. L’Erboristica on itselleni hiukan ristiriitaisia fiiliksiä tuova sarja, koska pakkaukset ja imago eivät vetoa mitenkään minuun, mutta silti siitä löytyy tällaisia yllättäviä helmiä. Tätä edullista sarjaa myydään esim. Prismoissa.

Samparin So Much To Dew Midnight Mask on ollut suosikkiyönaamioni jo ainakin pari vuotta. Käytän tätä erityisen mielelläni niinä iltoina, kun pääsen töistä myöhään ja töihin pitää palata taas aikaisin seuraavana aamuna. Geelimäinen naamio ei pahimpina pakkasina riitä iholleni yksinään, joten käytän tämän päällä tarvittaessa erillistä yövoidetta. Aamulla iho näyttää hyvinvoivalta, vaikka unet olisivatkin jääneet muutaman tunnin mittaisiksi. Tässä on aivan ihanan raikas ja jotenkin hienostunut tuoksu.

L’Occitane Cleansing Oil on puhdistusöljyjen aatelia. Tällä lähtee vaivatta pois paksumpikin meikki samalla kun sheavoi kosteuttaa ihoa. Tämä huuhtoutuu miellyttävän helposti pois iholta, eikä jätä iholle klähmäistä tunnetta.

Pakkasilla olen ryhdistäytynyt myös vartalon ihon ja käsien hoidossa. Olen käyttänyt säästellen häämatkalta Amerikasta ostettua Soap & Gloryn Smoothie Star Deep Moisture Body Milkiä, jotta se ei pääsisi loppumaan, mutta pakko se on myöntää, että viimeisiä rippeitä viedään. Tämä on sekä koostumukseltaan, että jumalaiselta tuoksultaan aivan parhautta. Makean kermainen kaurakeksin tuoksu on voimakas, mutta en ole kyllästynyt siihen tippaakaan, vaikka olen hieronut tätä jo melkein puoli litraa itseeni. Paksu voide kosteuttaa erinomaisesti ihoa, mutta imeytyy silti nopeasti. Tätä on saatava lisää pian!

Nuxe on itselleni ennestään melko vieraaksi jäänyt merkki, mutta päädyin kotiuttamaan muutaman tuotteen viime syksyn Hulluilta päiviltä sekä Stockan joulualeista. Nuxe Hand And Nail Cream ansaitsee saman suitsutuksen kuin edellä mainittu Soap & Gloryn tuote, sillä tässäkin koostumus, kosteutustehot, imeytyvyys ja tuoksu ansaitsevat täyden kympin.    Tähän kelpaa tarttua useammankin kerran päivässä, kun käsistä tulee pehmoiset ja hyvän tuoksuiset. Minulla odottaa saman tuoksuinen jalkavoide kaapissa, ja odotukset ovat sen suhteen korkealla.

Myöhemmin (lupaan, että viikon sisällä!) on luvassa meikkipuolen suosikit. Koska olen käynyt läpi meikkijemmojani tiuhaan tahtiin viime kuukausina, ovat lähes kaikki suosikit vanhoja tuotteita, joihin olen nyt uudelleen ihastunut.

Mitkä ovat teidän suosikki-ihonhoitotuotteitanne juuri nyt?

Samparin naamio saatu blogin kautta.

10 thoughts on “Alkuvuoden suosikkeja

  1. Nämä kaikki on mulle tuntemattomia mutta ihonhoidon kanssa hifistellään täälläkin 😉 heti kasvoveden/misellin perään öljy/seeumi + yövoide. Ihoa ei kiristä niin paljon kuin alkutalvesta, kyllä sen huomaa ja iho kiittää kun kunnolla hoitaa.

    Tykkää

      1. Sampar.com näköjään ainakin löytyy. Yli 50 euron tilauksesta postarit on ilmaiset ja toimittavat Suomeen.

        Tykkää

  2. Dermalocigan puhdistusöljy on eka suosikki ja saman merkin herkän ihon putsari kakkosvaiheeseen, sitten Madaran herkän ihon SOS seerumi ja naamio. Ja Avénen silmänympärysvoide. Kasvovoide ja vartalovoide suosikit löytyy tällä kertaa La Roche Poseyltä. Suihkugeelinä menee apteekin Ceralan pesuöljy. Ja näillä atooppinen 40 vuotias nahka pysynyt kunnossa.. harmi että hoitoväsy välillä iskee ja iho heti kärsii;)

    Tykkää

    1. Sulla on käytössä useampia sellaisia tuotteita, joita olen halunnut päästä kokeilemaan. 🙂 Hoitoväsymys iskee välillä auttamattomasti. Mulla jää helpoimmin väliin kuorinnat ja naamioiden käyttö.

      Tykkää

Jätä kommentti