Vanha ja uusi pannuprojekti

Tajusin kirjoittaneeni viimeksi pannuprojektistani kesäkuussa, joten nyt olisi korkea aika päivittää sitä ja kertoa teillekin missä vaiheessa olen tuotteiden kanssa. Olen aloittanut jo epävirallisesti uudenkin projektin, joten esittelen sen tässä samalla.

Aluksi taas tuttuun tapaan esittely siitä, mikä ihme pannuprojekti ylipäätään on. Mies oli aikoinaan hyvinkin hämmästynyt tästä nimestä…

Pannuprojektin ideana on ottaa tiettyjä tuotteita aktiivikäyttöön ja yrittää joko saada käytettyä niitä enemmän kuin ennen tai saada käytettyä ne kokonaan loppuun. Omalla kohdallani projektin tarkoituksena on saada nämä mukaan valitut käytettyä ihan kokonaan loppuun, ei vain lisätä käyttöä.

Yllä olevasta kuvasta lähdettiin maaliskuussa 2016 ja päädyttiin tähän.

Nyt noista tuotteista on jäljellä enää Lumenen aurinkopuuteri, MACin luomiväri, Paesen rajauskynä, sekä Viva La Divan huulipuna. Meikkejä siis oikeasti saa kulutettua loppuun. : )

Aloitin syksyllä tosiaan uuden projektin ja olen jo tovin kerinnyt kuluttelemaan seuraavaa tuotesettiä pois.

Meikkipohjatuotteiden jemmani alkavat olla vähän turhan suuret, joten halusin siksi keskittyä erityisesti niihin tässä uudessa pannuprojektissa. Lisäksi otin mukaan huulimeikkejä, sillä haluan käyttää ne loppuun ennen kuin ne pilaantuvat. Myös pari tuoksua päätyi myös mukaan. Olisin halunnut ottaa mukaan vielä kolmannenkin tuoksun, mutta kolmen projektituoksun käyttämisen ohella en kerkeäisi koskaan käyttää muita tuoksujani, mikä olisi taas ihan typerää. Lisäksi pari silmämeikkikynää, MACin hohtovoide ja yksi kynsilakka.

Minulle on tosiaan päässyt kertymään meikkipohjia melko runsaasti, joten haluan saada nämä kolme loppumaan pikimmiten, jotta saan ottaa uudet häämatkalta ostetut NARSit käyttöön. Lumenen CC-voiteessa on enää jämät jäljellä, samoin Lumene Nude Perfection Fluid Foundation vetelee ihan viimeisiään. Biothermin CC-voiteessa on sellainen pakkaus, että siitä on tosi vaikeaa arvioida paljonko sitä on vielä jäljellä. Sillä alkaa kuitenkin olla sen verran jo ikää, että paras käyttää se nyt pois.

MACin Pro Longwear Concealer alkaa olla myös jo aika loppumispisteessä, ja tuosta pakkauksestahan ei saa kaikkea ulos hyvällä tahdollakaan. MAC Strobe Liquid Lotion on murheenkryyni kokoelmassani, sillä en ole koskaan oppinut käyttämään sitä. Tiedän, että sitä voi sekoittaa meikkivoiteeseen tuomaan kuulautta tai taputella kuulloksi poskipäille, mutta en vain saa koskaan aikaiseksi käyttää sitä. Pakko tehdä kuitenkin nyt jotain sillekin, koska sekin alkaa olla tosi vanhaa. En välttämättä saa tätä kulutettua kokonaan loppuun, mutta yritän edes saada sitä vähenemään (eli tämä olkoon poikkeustuote).

Kaikki meikkivoiteeni pääsee kurkkaamaan tästä postauksesta. Tuosta lokakuun tilanteesta pohjat ovat tosin jo hiukan vähentyneet, sillä annoin pari tuotetta pois.

Koska pääsen tekemään pian Back2MAC-reissun, päätin käyttää pannunpohjat Studio Fix-meikkipuuterista. Tämä ei ole vaikea tehtävä, sillä tykkään tästä todella paljon. Lumenen aurinkopuuteri on oikea ikuisuustuote. Tuntuu, että se ei lopu koskaan! Siitä lisää tuolla vähän alempana vielä. BareMineralsin Mineral Veil toimii loistavasti irtopuuterina, ja koska siinä on enää jämät pohjalla, käytän senkin nyt pois.

Järjestin kynsilakkani jälleen vanhaan kynsilakkatelineeseeni, josta näen kaikki lakat selkeästi. Kaikki eivät mahdu sinne, joten päätin käyttää ylimääräiset tilanviejät pois. Nämä Sugar Crush-lakat kuluvat tosi nopeasti, joten otan projektiin näitä pikku hiljaa lisää jatkossakin. Nyt kuluttelen vasta tätä yhtä yksilöä (Pink Crush) varpaankynsissä ja tätä on ehkä 1/3 jäljellä. Kynsilakkoja olisi loputtava tai muuten poistuttava kokoelmistani noin kymmenen kappaletta ennen kuin saan hankkia uusia. Lakkatelineeseeni mahtuu noin 70 lakkaa, jos jotakuta kiinnostaa. : )

Huulimeikeistä mukaan projektiin päätyi MACin huulikiilto sävyssä Ceremonial, Viva La Divan huulipuna sävyssä Laguna ja MACin huulipuna Creme de Nude. Uskoisin selviytyväni näistä halutessani hyvinkin nopeasti, mutta tällä hetkellä käytän hyvällä omallatunnolla myös uusia ColourPopejani. Mutta ennen kuin saan tilata lisää Colourpopin huulipunia, on näiden kohdalla tapahduttava selkeää häviämistä.

Paesen ja Urban Decayn rajauskynät ovat roikkuneet mukana projektissa jo pidempään, ja UD:n sävy Vest lentääkin roskiin joulukuun loppuneiden mukana. Paesen kynässä on vielä työstämistä, mutta se sopii todella hyvin varsinkin vuodenvaihteen juhlintoihin, sillä siinä on ihania glitterhippusia mukana. Toki käytän sitä myös arjessa.

Loppuun kulutettavia tuoksuja ovat ikivanhat Gucci Flora ja Calvin Clein Euphoria. Ihania tuoksuja molemmat, mutta aivan käsittämättömän vanhoja. Guccin tuoksu loppuu jo tässä kuussa, mutta kuten sanoin, olen aloittanut tämän pannuprojektin jo syksyllä, mutta vasta nyt sain aikaiseksi raportoida teille siitä.

Palatakseni vielä Lumenen aurinkopuuteriin.. Se on ihan käsittämättömän riittoisa! Olen yrittänyt saada sitä loppumaan jo usemman vuoden, mutta sitä vain riittää ja riittää. Aion silti selvitä siitä vielä. : ) Alla olevassa kuvassa puuteri huhtikuussa 2015…

Kiinnostavatko pannuprojektit vielä teitä, vai alkaako olla kulunut idea? Oletteko itse aloittaneet vastaavia projekteja lähiaikoina? : )

6 thoughts on “Vanha ja uusi pannuprojekti

  1. Pannuprojektit on mielettömän kivoja:) Niistä tulee suorastaan levollinen olo, kun saa vertaistukea omien pannuprojektien kärvistelyyn;)

    Minusta kaikki aurinkopuuterit ovat niin maan perusteellisen riittoisia. Minulla on yksi helkkarin iso WetnWildin aurinkopuuteri vuodelta kivi ja nakki, mutta ei se meinaa loppua sitten millään ilveellä:)

    Tykkää

    1. Kiva kuulla! On kyllä totta, että toisten projekteja seuraamalla saa inspiraatiota omiinkin. 🙂

      Tietyt koostumukseltaan kovemmat, puuteriset tuotteet ovat kyllä melkoisia haasteita loppuun kulutettaviksi. Näiden loppuun saamiseen menee vuosia.. :O Huh, onnea jätti-WW:n pannuttamiseen 😀 Mulla oli sellainen kerran, ja ne ovat kyllä _suuria_.

      Tykkää

  2. Ah, mä rakastan lukea pannuprojekteista ja katsella kuvia pannuista 😀 Nykyisin selailen instagramissakin säännöllisesti mm. #panthatpalette – tägiä.

    Itse olen koittanut viime aikoina saada varsinkin kynsilakka- ja huulipuna/-kiilto – kokoelmiani hupenemaan ja samoin kuin sinä tehnyt itselleni säännön, että uusia ei saa ostaa ennenkuin aina x-määrä on loppunut/heitetty pois. Mulla on nyt kesästä asti ollut aina kerrallaan yksi tai kaksi ”projektilakkaa”, joilla olen lakannut kynsiäni säännöllisesti ja olenkin aika hyvin saanut varsinkin minikokoisia O.P.I.n ja Essien pulloja loppumaan, samoin kuin noita IsaDoran sokerilakkoja. Samoin huulituotteissa olen nyt ottanut sellaisen lähestymistavan, että valitsen itselleni aina neljäksi viikoksi kerrallaan neljä huulipunaa-/kiiltoa ja käytän sen ajanjakson ajan ainoastaan näitä valittuja neljää. Näitä saa sitten yhdistellä mielensä mukaan ihan mihin tahansa luomiväreihin ja poskipuniin jne. Tää metodi on ollut toimiva ja nytkin yksi Viva la Divan puna vetelee ihan viimeisiään, saan sen vuoden loppuun mennessä varmasti loppumaan, JES!

    Joo, pienet on kosmeaddiktin ilot! 😀 ❤

    Tykkää

    1. Hih, sama juttu! 🙂 Mä tykkään erityisesti seurata YouTubessa joidenkin tyyppien projektien etenemistä.

      Huulimeikkien ja kynsilakkojen kulumisen näkee jotenkin niin paljon konkreettisemmin kuin noiden ikuisuuksia kestävien puuteristen tuotteiden. 😮 Tsemppiä viime metreihin sen punan kanssa! 😀

      Tykkää

  3. Mä tykkään lukea näitä pannuprojekti juttuja tosi paljon. Tästä saa jotenkin tsempattua itseään myös sen oman projektin etenemiseen kun huomaa miten hyvin muut on pärjänneet 😀 Mulla siis tosiaan projekti käynnissä ja vähän pelottaa nähdä vuodenvaihteessa, että onko tapahtunut mitään muutosta.

    Tykkää

Jätä kommentti