Joulukalenterimme 2016

Erilaisia joulukalentereita on putkahdellut markkinoille viime vuosina aivan käsittämättömään tahtiin, ja tuntuu kuin joka toinen yritys olisi oivaltanut erityisesti aikuisten joulukalentereissa piilevän loistavan markkinaraon. Minuunkin iski tänä vuonna aivan erityisen suuri joulukalenteri-innostus, kuten jo edellisessä postauksessa hiukan vihjasin. Tiedän olevani melko myöhässä tämän postauksen kanssa, mutta kerkesinpä sentään näpytellä näistä teille ennen ensimmäisen luukun aukaisemista!

Viime vuonna meillä ei ollut yhtään kaupasta ostettua joulukalenteria, mikä oli toisaalta ihan ok, mutta toisaalta hiukan kaivelemaan jäänyt asia. Muistan päättäneeni, että ensi joulukuussa meillä molemmilla on ainakin yksi joulukalenteri. Ensimmäinen kalenteri saapuikin meille jo lokakuun puolella, kun sain Mr. Kameleontilta Yankee Candlen ihanan tuoksukynttiläkalenterin.

Odotan innolla pääseväni tutustumaan Yankee Candlen kynttilöiden eri tuoksuihin, sillä en malttanut ostaa niitä edes häämatkalta Amerikasta. Jospa näiden joukosta löytyisi joku erityinen lempparituoksu, jota innostuisin jatkossa tilaamaan!

Minua ei kiinnostanut hankkia suklaa -tai karkkikalenteria, koska en koe saavani mitään iloa yhdestä palasta suklaata tai karkkia. Jos otan yhden karkin, haluan syödä niitä kymmenen, joten en näe mieltä tällaisessa itsensä kiusaamisessa. Herkkukalenteria minulla on korvaamassa The English Tea Shopin teekalenteri, joka on myöskin lahja mieheltä. Jo erilaisia jouluisia teemakuja sisältävä kalenteri on itsessään ihana, mutta minulla tähän liittyy myös pieni tavoite. Yritän joulukuussa pystyä joka ilta rauhoittumaan sen verran, että istuisin sohvalla juomassa kupin teetä. Teekupillisen aikana pyrin siihen, että en roiku somessa, mieti työasioita tai stressaa mistään. Kirjan lukeminen on sentään sallittua.

Harkitsin pitkään ja ankarasti The Body Shopin kalenterin hankkimista, mutta jätin sen onneksi ostamatta. Minulla oli kyseinen kalenteri vuonna 2014 ja tiesin TBS:n kierrättävän melko paljon kalenterin sisältöjä. En missään nimessä halunnut saada samoja tuotteita kuin edellisvuonna, joten päädyin katsomaan netistä mitä kalenteri tänä vuonna sisältää. Olin kyllä tyytyväinen, että TBS:n kalenteri jäi tänä vuonna kauppaan. En tarkoita, että kaikki tuotteet olisivat olleet samoja kuin edellisvuonna, mutta ne eivät vain olleet minua kiinnostavia tuotteita.

Jokin kosmetiikkakalenteri oli kuitenkin tänä vuonna saatava, ja päädyinpä hankkimaan niitä ihan kaksin kappalein. Toinen niistä on heräteostoksena hankittu Kicksin joulukalenteri, joka sisältää käsittääkseni sekä näytekokoisia, että täysikokoisia tuotteita. Osa tuotteista on Kicksin omien sarjojen tuotteita ja osa sitten ihan muita. Tuotteet on kerrottu takakannessa, mutta olen vältellyt katsomasta sinne. Haluan ihan oikeasti yllättyä. 🙂  Tämä maksoi normaalihintaan vajaa 50e, mutta sain kupongilla 20% alennusta. Ei huono diili!

Ehkä eniten innoissani olen L’Occitanen kalenterista. Halusin tämän jo viime vuonna, mutta en tilannut sitä ajoissa ja jäin siksi ilman. Tältäkin vuodelta uskoisin tämän kalenterin olevan loppuunmyyty, mutta kertokaa toki, jos teillä on parempaa tietoa! L’Occitanen kalenteriin on pakattu näytekokoisia tuotteita ja tänä vuonna elän toivossa, että joka luukussa tosiaan olisi kosmetiikkaa, eikä mitään turhaa sälää, kuten paperinpaloja. Olen tykännyt lähes jokaisesta koskaan kokeilemastani L’Occitanen tuotteesta, joten uskoisin, että kalenterin sisällössä ei ole omaan makuuni moniakaan huteja. Mahtavaa päästä tutustumaan sarjaan näin laajasti. 🙂

Miehelle päätin hankkia viime vuonna saamatta jääneen olutjoulukalenterin. Tästä ideasta kiitos kuuluu Myylle. 🙂 Saveur Bieren kalenteri on loppuunmyyty tältä vuodelta, mutta tämän halutessaan suosittelen olemaan ensi vuonna kärppänä jo lokakuussa. Kalenterin mukana tuli nopean tilaajan etuna olutlasit, jotka eivät omaa silmääni miellytä, mutta joista mies oli kovin innoissaan. Tämä oli ihan nappihankinta oluthifistelijälle, ja vaimopisteet ropisivat. 😉

Ehkä näitä kalentereita tuli hankittua tänä vuonna aika monta, mutta en kadu ainoankaan hankkimista. Jäin jopa kaipaamaan yhtä kalenteria, nimittäin Dolce Guston kahvikapselikalenteria. Se olisi ollut niin siisti! 🙂 Niitä on ilmeisesti jonain vuonna ollut, mutta tänä vuonna en löytänyt niitä mistään. No, ehkä selviän näiden neljän kalenterin turvin…

Raportoin kalentereiden sisällöistä joulukuun aikana mahdollisesti täällä blogissa, mutta varmemmin luukkujen sisältöjä voi bongailla Instassa.

Onko teillä omaa joulukalenteria? 🙂 Mikä teistä on tämän vuoden kiinnostavin kalenteri?

12 thoughts on “Joulukalenterimme 2016

  1. Itselläni on Veikkauksen kalenteri ja Kinderin suklaakalenteri sellainen ISO. Jätin tällä kertaa kosmekalenterit väliin, olisin halunnut Kiehl`sin kalenterin, mutta siinä vaiheessa kun heräsin siihen, se oli jo ulkolaisista kaupoista loppuunmyyty, nyyh.

    Noista teidä kalentereista mua olisi ehdottomasti eniten kiinnostanut olut-kalenteri. 😀

    Tykkää

  2. Mulla on tuo English Tea Shopin kalenteri plus Sonnentorin teekalenteri. Ja Star Wars- suklaakalenteri. 😀 Kaikki yhteisiä miehen kans. ETS:stä on tullu jo kivoja teitä. Oon alottanu jo aukomisen, ku ei joka päivä aukase ni riittää iloa pitkään. 😀

    Tykkää

    1. Mä lupaan esitellä Kicksin kalenterin sisältöä ainakin Instassa ja eiköhän joku tuote päädy blogiinkin asti. Muakin kiinnostaa sisältö tosi paljon, koska tämä oli tosi edullinen, mutta sisällön on luvattu olevan tosi hyvä. Muistaakseni siellä oli ainakin täysikokoinen meikkivoide semiselektiiviseltä merkiltä… Jos näytekokoisista tuotteista ei ole pulaa, niin eihän L’Occitanen kalenteri mikään välttämättömyys ole. 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti