Burt’s Bees Smoothing Eye Cream – kuivan silmänympärysihon pelastus?

Satuin lukemaan viime kesän Amerikan reissun aikoihin erästä ulkomaista blogia, jossa hehkutettiin maasta taivaisiin Burt’s Beesin Smoothing Eye Creamia. Burt’s Bees on minulle niitä kosmetiikkamerkkejä, jotka ovat edelleen säilyttäneet uutuudenviehätyksensä, vaikka sitä onkin saanut jo useamman vuoden ostettua ihan Suomesta esim. Stockmannilta. Burt’s Beesin astetta laajempi valikoima jaksoi innostaa minua Jenkeissä ollessani siis vielä hyvinkin paljon, koska siellä oli Suomesta saatavan valikoiman lisäksi myynnissä monia tuotteita, joita en Suomessa ollut koskaan nähnyt.

Smoothing Eye Cream-silmänympärysvoiteen luvataan vähentävän syviempienkin ryppyjen ja tummien silmänalusten näkyvyyttä sekä parantavan ihon kimmoisuutta. Täytyy heti sanoa, että odotukseni olivat korkealla tuotteen suhteen. Ei niinkään ehkä lupausten vuoksi, mutta olin lukenut tämän olevan loistava tuote ihan hilseilevästäkin kuivuudesta silmänympärysiholla kärsiville. Olen kärsinyt Roaccutan-kuurin syömisestä (vuonna 2014) lähtien kuivista silmänalusista. Silmänalusiho tuntuu rypistyvän aivan silmissä, eikä mikään voide tunnu olevan sille riittävän tuhtia ja kosteuttavaa.

Mielestäni tuote ei häivyttänyt tummia silmänalusia, mutta en kaipaakaan kyseistä ominaisuutta silmänympärysvoiteelta, vaan minulla on siihen ihan omat tuotteet. Koostumukseltaan tuote on paksua ja minulle tulee tästä mieleen apteekin perusvoiteet. Levittyvyys ei ole samaa tasoa kuin monien silikonisten voiteiden kanssa, eli tätä saa kyllä hieroa ihoon jonkin aikaa ennen täydellistä imeytymistä. Imeydyttyään iho tuntuu samettisen mattapintaiselta.

Tämä ei ole missään nimessä huono, vaan tuote tuntuu kyllä kosteuttavan ihoani. Kaipaamani liukkaan kosteutettua ja kimmoisaa tuntua en kuitenkaan tällä saa, vaan sen tekevät luultavasti vain silikonisemmat tuotteet, kuten tämän Burt’s Beesin sy-voiteen ohella käyttämäni Cliniquen All About Eyes Rich.

Tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote monille sy-ihon kuivuudesta kärsiville, mutta silikonisen liukkaisiiin voiteisiin mieltyneet eivät välttämättä ystävysty tämän kanssa. Minulle tämä osoittautui ehkä sellaiseksi astetta mukavammaksi ja kosteuttavammaksi, mutta ei kuitenkaan täydelliseksi tuotteeksi. Olen levittänyt iltaisin tämän päälle Nivea Cremeä, jolloin olen päässyt lähemmäksi haluamaani ihotuntua. (En suosittele tätä vinkkiä herkkäsilmäisille tai niille, joilla on taipumusta sy-ihon turpoamiseen.)

Pumppupullosta annan pisteitä, sillä se on hygieeninen ja kätevä. Hintaa tällä oli vajaa 20 dollaria.

Millaisia ominaisuuksia te kaipaatte silmänympärysvoiteeltanne? Kivaa viikonloppua! 🙂

4 thoughts on “Burt’s Bees Smoothing Eye Cream – kuivan silmänympärysihon pelastus?

  1. Oletko kokeillut Louis Widmerin Eye Contour Creamia? Minä käytin vaikka mitä Dioreja yms. kunnes kokeilin Widmeriä. Kosteuttaa tosi hyvin ja on paksumpaa, täyteläisempää kuin Clinique joka on toki hyvä myös. Widmer on pitänyt pikku juonteet kurissa, ja se auttaa kutiseviin silmänympäryksiin. Levitän myös kasvojen seerumia/öljyä varovasti silmien ympärille ja laitan perään Widmeriä 🙂

    Tykkää

    1. Olen kokeillut ja käyttänyt sitä itse asiassa useamman purkin! Se on ihan loistavaa! En tiedä miten se olikin päässyt unohtumaan nyt pidemmäksi aikaa. Kiitos kun muistutit siitä! 🙂 Sitä ostankin taas seuraavaksi.

      Tykkää

  2. Sy-voiteet on olleet mullakin viime aikoina syynissä, sillä (todennäköisesti raskaudesta johtuen) mulla on tänä vuonna ensimmäistä kertaa ikinä kuivahtanut silmänympärysiho tosi kuivaksi, Välillä on ollut toisen silmän luomessa sellaista ikävää kuivaa ihottuman tapaistakin.

    Ensin mulla oli käytössä Lumenen joku tehokosteuttava sy-geeli, mutta se oli aivan liian kevyttä. Sen loputtua vaihdoin nyt Malu Wilzin Eye Control Creamiin, jota ainakin Sokoksen verkkokaupan asiakkaat ovat kovasti kehuneet. Tuo on nyt tuntunut parin viikon käytön jälkeen tosi hyvältä! Silmänympärysiho jää tosi kosteutetun tuntuiseksi ja tuota voi lätkiä huoletta silmäluomillekin ilman pelkoa turvotuksesta. Myös kuiva ihottuma on pysynyt poissa.

    Tykkää

    1. Olen itsekin todennut kaikki geelimäiset sy-voiteet liian kevyiksi oikein kuivalle sy-iholle.
      Kiitti, kun vinkkasit tuosta Malu Wiltzista! Kuulostaa kyllä hyvältä. 🙂 Mä suosittelen myös tuota Louis Widmeria, josta Charming Nails kirjoitti ylemmässä kommentissa. Se on myös ihan loistavaa tavaraa!

      Tykkää

Jätä kommentti