Lokakuun 2016 loppuneet

Blogissa onkin vietetty jo tovi hiljaiseloa. Lokakuu oli minulle tänäkin vuonna aika raskas, enkä ole jaksanut keskittyä kirjoittamiseen enää työpäivien jälkeen. Elämääni liittyy tällä hetkellä pari epävarmuustekijää, joista en ärsyttävästi ainakaan vielä puhu sen enempää, mutta elän toivossa että niihin saisi pian selvyyttä ja saisin ehkä palauduttua normaaleihin kuvioihin. Joka tapauksessa on ihanaa, että lokakuu on ohitse, vaikka joudun taatusti turvautumaan tulevina seuraavinakin kuukausina luvattoman suuriin suklaamääriin pimeyden selättääkseni.

Loppuneet-postaus on tuttu ja turvallinen kuunvaihteeseen liittyvä asia, joka saa tälläkin kertaa katkaista postaustaukoni. Lokakuussa loppuikin ilahduttavan paljon kaikkea.

Marc Anthony Deep Repair-sarjan sampoo ja hoitoaine olivat nimensä mukaisesti hoitavan tuntuisia siihen pisteeseen asti, että minun piti tihentää hiusten pesuväliä näitä käyttäessä. Nämä tuoksuivat hyvältä ja pakkaukset ovat nätit, mutta en tule ostamaan näitä kuitenkaan lisää, koska eivät nämä säväyttäneet mitenkään erityisemmin.

Herbina Raikastava kuivashampoo* oli huonoin vähään aikaan kokeilemani kuivasampoo. Tätä sai suihkutella tukkaan omaan makuuni liian suuren määrän, jotta klähmäisyys lähti tukasta. Tämä myöskin jätti hiuksiini harmaita läikkiä ja tuoksukin tökki. Ei jatkoon.

SebaMed Face & Body Wash on tuttu tuote vuosien takaa, enkä tajua miksi olin unohtanut pitkäksi ajaksi tämän erinomaisuuden. Meillä kuluu niin paljon kakkosvaiheen kasvoputsaria, että päätin ostaa jotain riittoisampaa pesuainetta ja päädyin tähän SebaMediin. Kasvojen lisäksi käytämme tätä miehen kanssa koko kropalle. Tämä korvaa meillä kolme tuotetta, joten tulen ostamaan tätä ehdottomasti lisää jatkossakin ja uusi jättitonkka on itse asiassa jo korkattu.

Dermosil Suihku -ja kylpyöljy mandariinin (tai minun mielestäni viinikumin) tuoksuisena kului pääasiassa miehen käytössä, koska oma innostukseni siihen loppui lyhyeen. Öljyisyys oli lopulta vain jotenkin liikaa minulle, ja niin paljon mieluisammat suihkugeelit odottivat käyttöä, että luovutin.

Sephora Strawberry Moisturising Body Lotion oli huhtikuisen Gdanskin reissun ostoksia. Rakastan tämän tuoksua sen herättämien muistojen vuoksi, mutta superkevyt koostumus ei riittänyt minulle tällä hetkellä.

Dermosil E-Vitamiini Ihonhoitovoide on ehkä hiukan tylsä tuote, mutta tykkään kovasti sen tuoksusta ja kosteutustehotkin riittivät vielä alkusyksystä. En nyt heti ole hankkimassa uutta puolen litran purkkia, mutta varmaan taas joskus kyllä.

Lushin tuotteista minulta loppui viime vuonna näihin aikoihin hankkimani Christingle Body Conditioner. Hammastahnalta näyttävä ja tuoksuva suihkussa käytettävä vartalovoide jätti iholle vahvasti viilentävän tunteen ja kosteutti tehokkaasti. Tykkäsin! Myös pari hierontapalaa loppui. Sekä Hottieta, että Shades Of Earl Greytä löytyy meiltä edelleen jemmoista ja käytämme ne tyytyväisinä pois. Hyvä että näitä tuli joskus hamstrattua alennusmyynnistä! 😀 Lämmittävä Hottie taitaa olla sekä miehen, että minun suosikki.

Degreen deodorantti tunnetaan Suomessa Rexonana, ja tämä yksilö onkin ostettu Jenkeistä. Kooltaan tämä on suurempi kuin Suomessa myytävät vastaavat. Minulle jäi tästä päällimmäiseksi mieleen se, että tämä tärveli monta mustaa paitaani kainaloiden kohdalta, sillä tämä jätti niihin pysyvät vaaleat läikät. En tule varmaan ihan lähivuosina ostamaan stick-deodorantteja kiitos tämän kokemuksen.

Kicksin oman sarjan Fresh Green Hand Cream oli turhan kevyttä lirua, joten se ei pääse jatkoon.

Freemanin Bare Hands Hand & Cuticle Renewal Scrub kesti käytössäni useita vuosia ja loppui nyt viimein. Tämä on todella tehokas ja kaikin puolin mainio tuote, mutta luovun mielelläni kaikista tällaisista hiukan harvemmin käytettävistä, erityisemmistä tuotteista, sillä haluan edelleen vähentää omistamaani kosmetiikkaa, ja käsikuorinnan voi hyvin tehdä ihan vartalokuorinnoillakin.

Lidlissä myytävät Isereen puhdistusliinat ovat halpoja ja hyviä, joten ostan niitä ehdottomasti jatkossakin.

Dermalogica Daily Microfoliant-kuorintajauhe oli käsittämättömän riittoisaa tavaraa. Tämä oli jo ainakin kolme vuotta vanhaa, joten hyvä että loppui viimein, vaikka jäänkin tätä kaipaamaan. Iho jäi tämän jäljiltä pehmeäksi ja siloiseksi, vaikka itse tuote olikin hellävarainen.

Ahava Purifying Mud Mask*  oli savinaamioksi yllättävän hellävarainen, eikä kuivattanut viiden minuutin  vaikutusajalla ihoani erityisemmin. En huomannut tämän tekevän iholleni oikein mitään, jos rehellisiä ollaan, mutta miehen t-alueelle tämä sopi hyvin. Kasvonaamion tyhjäksi saaminen on minulle harvinaista ja siksi ah niin riemastuttavaa!

Colosén Puhdistusemulsio* oli positiivinen yllättäjä. En ole ollut vuosiin puhdistusmaitojen ystävä, mutta tästä tykkäsin. Tämä toimi tehokkaana ykkösvaiheen putsarina meikkien poistamisessa. Tuoksu oli melko vahva, mutta pidin siitäkin. Korkkasin tämän jälkeen yllättävää kyllä jälleen puhdistusmaidon käyttööni, joten tämä pehmitti minut näköjään taas pitkästä aikaa emulsiomaisten meikinputsareiden käyttäjäksi.

Sensain näytekokoinen Emulsion (Moist)* oli ihmeellisen riittoisaa. Kosteutustehot eivät riittäneet minulle loppusyksystä enää, mutta kesällä tykkäsin tästä kovasti.

Dermakey Skin  Elixier 3D Perfectioner-seerumi päätyi minulle aikoinaan korealaisen MemeBoxin mukana. Tykkäsin tästä todella paljon, mutta silti se lojui luvattoman kauan laatikon pohjalla ja oli taatusti jo parhaat päivänsä nähnyt. Tämä oli voimakkaasti kosteuttava ja heleyttävä seerumi, joka muistuttaa minua hiukan Guerlainin Meteoriitti-seerumista. Käyttäisin tätä mielelläni lisääkin, mutta saatavuus Suomeen on tällä hetkellä heikko.

Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping Creamissa oli kaikki kohdallaan: kosteutustehot, tuoksu ja hinta-laatusuhde. Voisin ehdottomasti ostaa tätä joskus lisää.

Colosé Créme Egalisante* eli suomennettuna 24h-Erikoishoitovoide oli todella tuhtia ja ravitsevaa. Käytin tätä yövoiteena ja ihoni tykkäsi. Purkki hajosi kannestaan, joten aivan tämän näköinen tuote ei ollut alunperin. Colosén tuotteista voi lukea enemmän aiemmin kirjoittamastani postauksesta.

Pari meikkituotetta ja näytettäkin pääsi loppumaan. Clarins Wonder Perfect Mascara on luultavasti päätynyt minulle jonkin lahjapakkauksen kylkiäisenä. Sääli, että tämä kerkesi odotella käyttövuoroaan ja kuivua niin kauan, sillä tämä osoittautui aivan loistavaksi maskaraksi – juuri sellaiseksi, josta pidän tällä hetkellä. Wonder Perfect Mascara pidensi ja tuuheutti ripseni nätisti, ei sotkenut, ja se oli helppoa pestä pois. Kerkesin käyttää tätä vain kuukauden verran kunnes se kuivui liiaksi. Jonain päivänä ostan tällaisen uuden, sillä tämä ansaitsee ehdottomasti uuden mahdollisuuden.

Avonin Luxe-huulipuna* sävyssä Berry Tint oli vakiohuulipunani elokuisella häämatkallamme. En todellakaan saa usein kulutettua huulimeikkejä loppuun, mutta tämän paksu ja hieman vahamainen koostumus oli ripeästi kuluvaa lajia. Kulutin kuvaamishetken jälkeen vielä huulipunan rippeet loppuun, eli en huijannut, kuten kuvasta voisi epäillä. 😉

Käytin pois muitakin kosmetiikkanäytteitä, mutta nämä kaksi tekivät minuun erityisen vaikutuksen ja pääsivät blogiin asti tutkittaviksi. En ihmettele enää yhtään, miksi Sisleyn Black Rose Cream Mask on niin kehuttu tuote. Tämä todellakin teki kaiken mitä lupasi, eli kosteutti, silotti ja teki ihon välittömästi kimmoisan näköiseksi ja tuntuiseksi. Ostaisin tätä heti tuubillisen, ellei hinta ylittäisi kipurajaani. Biothermin Blue Therapy Serum-In-Oil oli myöskin ihastuttavan kosteuttava tuote, joka sai ihon tuntumaan todella hyvältä. Tätä voisin harkita joskus ostavani ihan täysikokoisen pullollisen.

Jopas oli taas loppuneita!

Miten teidän lokakuunne sujui? Miten te pidätte itsenne toimintakykyisenä näin synkkänä vuodenaikana?

*Tuote saatu blogin kautta.

8 thoughts on “Lokakuun 2016 loppuneet

  1. Olenkin vähän ihminyt, miksei rouvasta kuulu eikä näy juuri mitään. Ikävää, että on murheita. Toivottavasti asiat selkiintyisivät ja pääsisit taas takaisin normaaliin. En voi kuin toivottaa tsemppiä kovasti! ❤
    Täällä mennään normaaliin tahtiin. Lunta tuli yök, kai pitää myöntää jo, että kesä on ohi? 🙂

    Tykkää

  2. Itse pidän toimintakykyä yllä ajattelemalla, että kohta on joulu. 😀 Joulun jälkeen voikin alkaa odottamaan kevättä. 😀 Mutta joo loka-marraskuu on kyllä sellaista aikaa, että nukkuisin mielelläni talviunta, mutta ei voi mitään eteenpäin on painettava. Toivottavasti saat epämukavuustekijät tasapainoon ja sitä kautta elämän laadun paremmaksi. ❤

    Tykkää

    1. Voi ei, ikävää kuulla. 😦 En ala neuvomaan sua, koska tiedät itse mihin sulla on mahdollisuudet ja mihin taas ei. Mä tykkään mun työstä, mutta työasioihin minunkin pulmani liittyvät. Nää osaavat kyllä risoa ihmistä. 😦 Voimia! ❤

      Tykkää

  3. Ihanan paljon loppuneita:)

    Tuosta Herbinan punapulloisesta kuivashampoosta olen samaa mieltä. Se vihreä (en muista hänen nimeään) on minusta paras Herbinan kuivashampoista. Kelpo, edullinen tuote.

    Inhoan syksyä, talvea, kylmää ja pimeää yli kaiken. Yleensä tammikuussa alkaa mitta olla täysi, ei tuo suklaa, ei lakut, ei sitten yhtään mikään lohtua. Viltti vaan korville ja talviunille, ja herätyskello toukokuulle tai ehkä huhtikuussa voisin harkita silmien raotusta. Semmonen haave;)

    Tykkää

    1. Minunkin mielestäni se Herbinan vihreäkorkkinen kuivasampoo on paljon parempaa, vaikka en sillekään ihan täysin syty. Molemmat ovat jotenkin liian märkiä makuuni.

      Tuo sinun haaveesi voisi olla minunkin haaveeni. On kyllä epäreilua, että jossain maassa on näin pitkään pimeää ja kylmää. 😀 Mä kunnostauduin tänä vuonna joulukalentereiden kanssa, jospa ne auttaisivat selättämään joulukuun..

      Tykkää

Jätä kommentti