Muuttoilmoitus ja Amerikan terveisiä

Tervehdys!

Terveisiä Amerikasta! Lähdimme reilu viikko sitten mieheni kanssa häämatkalle tarkoituksena ajaa autolla Los Angelesista Miamiin. Näpyttelen tätä postausta El Pasosta Texasista. Ajomaileja on kertynyt tähän mennessä yli 2000 ja taakse ovat jo jääneet Kalifornia, Nevada, Arizona ja New Mexico. En ole kerinnyt kirjoittelemaan matkastamme vielä lähes ollenkaan, koska etenemistahtimme on ollut melko hurja, mutta onneksi olemme ottaneet paljon kuvia muistojen tueksi. Aion ehdottomasti jakaa joitain kokemuksia ja reissussa mieleen juolahtaneita asioita myös teidän kanssanne.

28660045774_8e6d81ceea_c

Suomessa blogosfäärissä ja sosiaalisessa mediassa on kohistu viime päivinä jonkin verran Purkkimafia-portaalin toiminnan päättymisestä. Portaali tosiaan lakkautetaan tämän kuun loppuun mennessä. Virallisen tiedotteen asiasta voi lukea Purkkimafian Facebook-sivuilta. Olen ollut tietoinen asiasta jo jonkin aikaa, joten olen valmistautunut tulevaan alustamalla itselleni uuden blogipohjan. Avaan siis uuden blogin, josta tulee kuitenkin löytymään myös vanhat postaukset. Kaikki on erittäin kesken ja toivonkin teiltä kärsivällisyyttä ja ymmärtämystä, kun piakkoin avaan uuden sivustoni. Heinäkuun häätohinoiden keskellä blogille ei jäänyt juurikaan aikaa, eikä häämatkakaan ole se otollisin aika säätää WordPress-asetuksia. Erittäin moni asia tulee siis olemaan rempallaan uudella sivustollani vielä syyskuussakin. Olen iloinen, jos pysytte kaikesta huolimatta mukana! ❤ Ilmoitan uuden osoitteeni hiukan lähempänä muuttopäivää.

29248822516_1cce0fc982_c

Reissusta vielä hiukkasen.. Tämä on ollut kyllä uskomattoman hieno kokemus ja olen joka hetki kiitollinen siitä, että olen saanut rinnalleni ihmisen, jonka kanssa voin toteuttaa tällaisen reissun. Road trip Amerikan halki kun ei ole se kevyin ja helpoin tapa viettää lomaa. Olen haaveillut tämän tyyppisestä matkasta lähes kymmenen vuotta, mutta olin oikeastaan jo haudannut unelmani, koska sen toteutuminen ei näyttänyt aiemmin missään kohtaa kovin realistiselta. Miehellä oli onneksi ollut samankaltainen unelma jo vielä pidempään kuin minulla, joten tuntui hyvältä idealta toteuttaa tämä nyt yhdessä.

28660045524_fb24e422dc_c

Reissua on jäljellä vielä pari viikkoa. Hektisin ajo ja jatkuva eteenpäin siirtyminen on tosiaan ohi, joten nyt voimme myös hetken hengähtää ja rentoutua. Siinä sivussa pystyn toivottavasti keskittymään hiukan muuttoasioihinkin…

Kuulin, että Suomessa alkaa olla jo syksyiset ilmat. Pitääkö tämä paikkansa? Me paahdumme tällä hetkellä 40 asteessa.

Kuulemisiin toivottavasti pian! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s