Pehmeä ja kirkas iho vartissa

Kerroin hiljattain saaneeni blogin kautta testiin muutamia sveitsiläisen ihonhoitosarja Colosén tuotteita. Sarja paljastui olevan joillekin lukijoilleni ja ystävilleni tuttu vuosien takaa, mutta itselleni se oli ennestään täysin vieras. Paneudun vielä myöhemmin hiukan tarkemmin itse sarjaan, mutta tänään haluan jo kertoa teille yhdestä merkin tuotteesta, joka on erottunut joukosta ja kiilannut tiensä pysyväksi osaksi ihonhoitorutiinejani. Pistinkin tämän saatuani suosiolla eteenpäin pari aiemmin omistamaani savinaamiota.

Kyseessä on Masque à l’argile verte, eli ytimekkäämmin Savinaamio, joka sisältää yhdessä puhdistetun saven kanssa aloe barbadensista, antioksidantteja ja luonnon mineraaleja. Naamion luvataan kirkastavan, puhdistavan ja rauhoittavan ihoa, sekä myös kuorivan kevyesti. Kuulin etukäteen, että useampi ihminen olisi ihastunut Colosén tuotteista nimenomaan tähän naamioon. Ajattelin silloin, että savinaamio tuskin on ainakaan minun juttuni, mutta kokeilenpa kuitenkin.

Ilokseni tämä simppeliin valkoiseen tuubiin pakattu kaveri osoittautui kaikkea muuta kuin perinteiseksi kuivattavaksi saavinaamioksi. Tämä levittyy kasvoille pehmeästi ja helposti ja tuntuu miellyttävältä kasvoilla. Ihoni kihelmöi aluksi muutaman minuutin verran, mutta se on kuulemma ihan normaalia. Naamio tuo iholle myös ihanan viilentävän tunteen, mikä on varsinkin näin kesällä tosi mieluisa ominaisuus. Naamio alkoi kuivua iholleni noin viiden minuutin kuluttua, mutta siitä ei missään vaiheessa tullut sellaista kiristävän tuntuista koppuraista maskia, kuin monista savinaamioista tulee. Pystyn hyvin ilmeillä ja puhua tämä kasvoillani. Tuoksu tässä on mieto ja kukkainen, todella hyvä itse asiassa.

Naamio ei tuntunut kuivattavan ihoani yhtään, vaan päinvastoin hiukan jopa kosteuttavan, mistä olin todella iloisen yllättynyt. Tämä savinaamio sisältääkin kosteuttavaa auringonkukkaöljyä. Iho on naamion jäljiltä todella pehmeä ja tasaisen sekä kirkkaan näköinen. Erityisesti tuohon pehmeään ihotuntumaan olen jäänyt täysin koukkuun.

En ole kauheasti naamioiden perään noin yleisesti, enkä ole ihastunut koskaan savinaamioon niin, että jaksaisin käyttää sitä säännöllisesti. Yleensä innostun vain kosteuttavista, yön yli jätettävistä tuotteista. Tämä on kuitenkin ollut todella mieluisa tuttavuus, sillä minulla on nyt taas meneillään kausi, jolloin en jaksa meikata yhtään, vaan viiletän nakunaamalla töissä ja joka paikassa.

Naamiota suositellaan käytettävän 1-3 kertaa viikossa ja ymmärtääkseni hiukan ihotyypistä riippuvalla vaikutusajalla. Olen itse antanut tämän vaikuttaa välillä vartin, välillä puoli tuntia ja välillä jopa pidempään. Arvelen, että minulle sopiva käyttötahti on 1-2 kertaa viikossa. Tuote vaikuttaa riittoisalta, joten 50ml pakkaus tulee varmasti kestämään pitkään säännölliselläkin käytöllä. Tuotteen suositushinta on 25 euroa.

Tuotteita ja lähimpää Colosé-jälleenmyyjää voi tiedustella maahantuojalta careliana@colose.fi. Maahantuojalta voi myös suoraan tilata tuotteita ja postikulut saa yli 50 euron tilauksiin ilmaiseksi. Heinäkuun loppuun saakka saat myös kaikista tuotteista -20%, kun mainitset olevani blogini lukija.

En hyödy itse kenenkään mahdollisista ostoksista mitenkään.

Onko tämä jollekin teistä tuttu tuote? Mikä on teidän suosikkinaamionne? Aurinkoista viikonloppua! ❤

*Tuote saatu blogin kautta.

4 thoughts on “Pehmeä ja kirkas iho vartissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s