Mietteitä ihonhoidosta ja hiukan Colosésta

En ole varmaan ainoa, jolla erityiset kosmetiikkaan liittyvät ihastukset ja kiinnostukset vaihtelevat kausittain eri tuotekategorioiden välillä. Itse olen todellinen kausi-ihminen. Välillä minua kiinnostaa hirveästi hiustuotteet tai meikit, välillä taas tuoksut tai ihonhoito. Ihonhoito on ollut minulle viimeisen vuoden ehkä se kaikkein kiinnostavin osa-alue kosmetiikasta, mutta siinäkin on ollut vaihtelua, että minkälainen ihonhoito on aiheuttanut eniten värinöitä. Pääsin huhtikuussa tutustumaan minulle ennestään täysin vieraaseen merkkiin, sveitsiläiseen Coloséen. En tiennyt yhtään mitä odottaa tuotteilta, tiesin vain että kyseessä on hoitolasarja. Päädyin ihastumaan sarjaan kovastikin, joskin se vaati pienen sysäyksen ja ihan konkreettisen käynnin hoitolassa.

Koska tämä postaus on sekä mietteitäni ylipäätään ihosta, että pohjustusta uuden ihonhoitosarjan testailulle, hyppään tässä kohtaa toiseen aiheeseen. Sain mieheltä jouluna lahjakortin turkulaiseen kauneushoitola Diivaan (joka ei siis liity millään tavalla Coloséen). Käyn aivan liian harvoin kasvohoidoissa, vaikka kiinnostukseni ihonhoitoon onkin varmasti keskimääräistä suurempaa. Jotenkin en vain saa aikaiseksi ja onhan se rahakysymyskin. Jostain syystä en raaski perisuomalaiseen tapaan maksaa yhtä helposti palveluista kuin kotona käytettävistä purkeista. Päätinkin ottaa kaiken irti hoitolakäynnistäni ja laitoin oikein kunnolla kyselyvaihteen päälle. Käytän paljon aikaa ja rahaa ihonhoitoon, joten halusin jonkinlaista palautetta uurastuksestani, oli se sitten hyvää tai huonoa.

Minua Diivassa palvellut ihastuttava kosmetologi vaikutti ilokseni erittäin asiantuntevalta ja kiinnostuneelta omaa työtään kohtaan. Hän kertoi ihoani luupin läpi katsottuaan, että ihoni vaikuttaa erittäin hyvin hoidetulta ja että siinä ei ole lähes yhtään epäpuhtauksia. Kun sitten tivasin edes jotain, jossa voisin parantaa ihonhoitorutiinejani, kertoi hän, että ihoni on erittäin normaali ja hyvin kosteutettu, mutta että se toki janoaa lisää ravinteita. Roaccutan-kuurin jäljet ovat edelleen havaittavissa ihostani. Kosmetologi levitti iholleni kerta toisensa jälkeen erilaisia tehotiivisteitä, seerumeja ja voiteita ja kuulemma kaikki humahti ihoon helposti. Olin todella ilahtunut kuullessani, että ihoni vastaanottaa kaikki sille levitetyt tuotteet, eli se on hyvin vastaanottavainen eri tuotteille. Tämähän kertoo muunmuassa hyvästä ihonhoidosta. 🙂 Ajattelin mielessäni, että jes, kaikki tuhtaaminen kylppärissä ei ole ollut turhaa. Positiivisen palautteen saaminen tuntui ihmeellisen hyvältä ja inspiroivalta!

Kotona mietin mitkä olisivat kaikkein ravitsevimmat omistamani ihonhoitotuotteet. En tehnyt suurta numeroa syntymäpäivästäni, mutta täytin tosiaan viime kuussa 30 vuotta. Voin siis hyvällä omallatunnolla jo alkaa käyttää niitä hiukan tuhdimpia ja ravitsevampia tuotteita, joista olen aina pitänyt. Päädyin kaivamaan hoitolareissun jälkeen esiin Colosén maahantuojalta saamani purnukat, sillä ne oli valittu nimenomaan omien tarpeideni pohjalta. Osasin onneksi nimetä ihoni tarvitsevuudet melko hyvin jo ennen hoitolakäyntiä ja ammattilaisen palautetta. Minulta siis tiedusteltiin etukäteen ennen Colosé-iltaa, että minkälainen ihoni on juuri nyt. Heitin aika lonkalta, että se on kuivahko ja kovasti rypistymään päin.

Nautin aivan suunnattomasti hoitolakäynnistäni ja inspiroiduin sen aikana aivan valtavasti hoitamaan ihoani entistä paremmin. Colosén tylsähkön näköisiin purkkeihin tarttuminen vaati siis tämän sysäyksen, mutta aloitin hoitolakäynnin jälkeen innolla niiden määrätietoisen testaamisen. Nehän olivat juuri sellaisia, joita kosmetologi minulle nyt suositteli – hoitavia, ravitsevia ja kosteuttavia. Hoitolasarjat ovat minulle yleisesti ottaen hyvin vieraita, joten olen todella innoissani, kun pääsen testaamaan nyt yhtä sarjaa niinkin laajasti, kuin viiden tuotteen verran. Minulle tulee näistä tuotteista sellainen fiilis, kuin olisin taas kosmetologin käsittelyssä. 🙂

Olen testaillut Colosén puhdistustuotteita, savinaamiota, seerumia ja kasvovoidetta nyt säännöllisesti kolmisen viikkoa. Palaan niihin piakkoin omassa postauksessaan.

Voin muuten lämpimästi suositella Kauneushoitola Diivaa kaikille turkulaisille, tai miksei muillekin. Ihonhoitoon laajasti perehtyneenä ja kosmetiikan harrastajana osaan olla aika vaativa asiakas, enkä todellakaan voi suositella montaakaan kokeilemaani paikkaa. Diivassa oli kaikki kohdallaan. Ja lahjakortti oli tosiaan mieheltä lahjaksi saatu, joten kyseessä ei ole mikään minua hyödyttävä mainospuhe. 😉

Ovatko Colosén tuotteet teille tuttuja? Kuinka rohkeasti te yleensä alatte kokeilla uusia ihonhoitosarjoja?

Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

 

Kuvan tuotteet saatu.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Mietteitä ihonhoidosta ja hiukan Colosésta

  1. Oonpa hämmästynyt, että Colose on vielä olemassa! Se ilmestyi näköpiiriin 80-luvulla ja silloin sitä myytiin niin kuin Oriflamea tai Avonia eli omien konsulttien kautta. Luulin sitä kyllä ranskalaiseksi, joten jotain uutta opin taas vuosikymmenten jälkeen :-). Tuotteet olivat hyviä, mutta sellainen muistkuva, että olisivat olleet kalliita. Mutta ehkä se vain tuntui siltä, kun itse oli koululainen.
    Mitä tulee kokeiluihin, niin vaihdoin vuosi sitten Hauschkaan. Iho oli ollut ärtynyt ja laikukas ja päätin tehdä radikaalia vaihdosta. Olen ollut tyytyväinen. Yritin nyt vaihtaa Sensaihin, mutta niiden tuotteiden kokeilu ei aiheuttanut kuin loven lomapkkoon ja pahaa mieltä. Ei napannut yhtään. Joten takaisin Hauschkan pariin.

    Tykkää

    1. Hauskaa kuulla, että sarja on sinulle ja esim. monelle mun ystävälle tuttu, kun mä en ollut tästä ikinä ennen kuullut! 🙂 Colosé on itse asiassa kai edullisimmasta päästä hoitolasarjoja. Hauschkan tuotteet ovat loistavia. Ne auttoivat minuakin joskus, kun kärsin iho-ongelmista. Kaipaan edelleen Puhdistusvoidetta ja Kasvovesi Spezialia. 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s