Salamarakastuminen Ritualsiin

Kävin alkuviikolla pyörähtämässä Viking Linella miniristeilyllä. Koska minua ei kiinnosta viettää aikaa baareissa, vietin lähes koko vapaa-aikani Tax Free-kaupassa. Edellisellä laivareissullani en ollut yhtään shoppailuvireessä enkä ostanutkaan juuri mitään, mutta nyt ollessani ostolakossa tunnelma oli aivan toinen. Olin antanut itselleni luvan hankkia jotain pientä ja järkevää, jos löydän jotain oikeasti selvästi maahintoja edullisemmin, mutta päädyinkin sitten tekemään vähän enemmänkin hankintoja. En ala nyt ripittäytyä niistä kaikista, mutta haluan heti hihkua teille eräästä minulle uudesta sarjasta ja ehkäpä maailman ihanimmasta pesutuotteesta.

Syy suureen ihastumiseeni oli se, että Viking Linelle oli tullut Rituals. Olen lukenut merkistä useista blogeista, mutta en ole koskaan ennen päässyt hipelöimään ja tuoksuttelemaan tuotteita. Täytyy sanoa, että vaikka olin osannut odottaakin jotain ihanaa, ylitti Rituals kaikki odotukseni. Tuoksut olivat toinen toistaan ihanampia, pakkaukset tyylikkäitä ja hinnat edullisia.

Ostin lahjapakkauksen, jonka mukana tuli useampia eri kokoisia tuotteita. Ajattelin tämän olevan paras tapa tutustua sarjaan saman tien hieman laajemmin. Kaikki pakkauksen tuotteet ovat osoittautuneet aivan mahtaviksi ja palaan muihin Rituals-ostoksiini ehkä vielä myöhemmin, mutta tänään haluan paneutua tarkemmin tähän yhteen purtiloon. Pahoittelen muuten kökköjä kuvia! Välillä ei vain onnistu.

13246122_10153628009153519_129639097_n

Lahjapakkauksen mukana tuli täysikokoinen Yogi Flow Indian Rose & Sweet Almond Oil Foaming Shower Gel Sensation. Pullosta tulee hyvin paljon sheivausgeeliä muistuttavaa geelimäistä vaahtoa, joka vaahtoutuu iholle levitettässä vielä lisää. Tuote on todella riittoisaa, eli tätä tarvitsee pumpata pullosta kerralla vain aivan pieni määrä, jonka kanssa pesee koko kropan. Vaahto on uskomattoman pehmeää ja hyvän tuntuista iholla, eikä se kuivata yhtään, päinvastoin koin tämän jopa hiukan kosteuttavan.

Makea ja eksoottinen tuoksu jäi leijailemaan koko asuntoomme pitkäksi ajaksi, kun avasin kylppärin oven suihkun jälkeen, ah. Tuoksut ovat Ritualsin tuotteissa se juttu. Pidin oikeastaan ihan kaikista tuoksuista, joita nuuhkin laivalla.

Olen kasvanut ohi Viking Linella myytävistä Victoria’s Secretistä ja Bath And Body Worksista (jälkimmäisestä jo ennen kuin edes ehdin kokeilla yhtäkään heidän tuotettaan!), mutta Rituals iskee aivan täysillä. Minulla oli täysi työ, etten raahannut jokaisesta tuoksusarjasta jotakin mukanani kotiin.

Oltuani pitkän päivän laivassa humalaisten ihmisten keskellä usempina peräkkäisinä öinä kasaantuneiden univelkojeni kanssa, tuntui oma suihku illalla kotiin päästyä maailman parhaimmalta paikalta ja tämän suihkugeelin hankkiminen maailman parhaimmalta idealta Olisin voinut olla pettynyt itseeni rikottuani ostolakkoani jo alle kolmen viikon jälkeen, mutta en ollut enkä ole. Mieluummin valitsin herätä seuraavana aamuna hyväntuoksuisena ja köyhempänä kuin pahoinvoivana ja köyhempänä. 😉

Ritualsia näyttäisi saavan tällä hetkellä ainakin Elevenistä, mutta hinnat ovat toki hieman korkeammat kuin tax freessa. Laivalla lahjapakkaus Ritualsin tuotteita maksoi n. 25e ja suihkugeeli yksittäin ostettuna 8,90e.

Onko Rituals teille tuttu sarja? Onko teillä jotain tiettyjä suosikkeja, joita voisitte suositella kokeilemaan? Viihdyttekö te laivoilla?

Ihanaa viikonloppua! ❤

6 thoughts on “Salamarakastuminen Ritualsiin

  1. Hyi, en juurikaan viihdy laivalla. Humalaiset ihmiset, tungos ja rääkyvät lapset, no thanks. Mutta nykyiset tax free -valikoimat alkavat olla kyllä sen verran houkuttelevia, että mieli tekisi pitkästä aikaa seilata Itämerellä. Bath and Body Works kiinnostelee minua ihan suunnattomasti, ei mahda mitään.:D Ehkä jos ottaisi reissun rentoutumisen kannalta, eli ostaisi sikana Tobleronea ja hengaisi hytissä?

    Tykkää

    1. Mä kestin ton reissun just sillä, että sain shoppailla tax freessa 😀 Viikkarilla on kyllä nykyään aika mahtavat valikoimat. Nimenomaan Gracella siis. Hytissäkin on tylsää, kauppa parempi! ;D

      Tykkää

    1. Nää tuoksuasiat on niin makukysymys! Tykkäätkö sä makeammista tai raikkaammista tuoksuista? 🙂 Huomasin, että Ritualsilla punaisiin/tummiin pakkauksiin pakatut tuotteet tuoksuu vahvemmilta ja valkeisiin pakatut on aavistuksen raikkaampia. 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti