Kesä tuu takas!

En tiedä ottaako joku muu niin raskaasti kesäisten ilmojen vaihtumisen sateeseen ja viileyteen, mutta minua se korpeaa aivan suunnattomasti. Haimme toissa viikolla miehen kanssa moottoripyörän ja kypärät esiin ja pääsimme jo ihan loistavaan ajofiilikseen, kunnes nyt sitten nämä ilmat sabotoivat suunnitelmamme viikonloppuvapaan suhteen. Ei saisi aloittaa maanantaita valittamisella, joten yritetään keskittyä johonkin mukavampaan nyt kuitenkin.

Joka vuosi kevään tehdessä tuloaan, intoudun ottamaan käyttöön kesäistä kosmetiikkaa. Hedelmäisiä tuoksuja, ihoa hellliviä koostumuksia ja kaikkea, jolla saisi hipiän kesäkuosiin. Olinkin mitä tyytyväisin, kun sain Bernerin kevättapahtumasta kokeiltavaksi useampia Herbinan kesäisiä uutuustuotteita. Näiden kanssa sain edes vähän helpotettua sitä harmistusta, joka seurasi ilmojen äkillisestä synkkenemisestä. Hommataan kesä vaikka sitten kylppäriin.

Tänään perehdytään tarkemmin Mango Spa-sarjan pehmentävään ja puhdistavaan Vartalokuorintaan, Ravitsevaan vartaloemulsioon sekä kosteuttavaan ja ravitsevaan Kauneusöljyyn.

Vartalokuorinnasta tuli heti ensi käyttämältä uusi suosikkini. Herkullisen mangon tuoksuisessa kuorinnassa on ja pieniä ja erittäin tehokkaasti kuorivia rakeita, jotka tuntuvat iholla hellävaraiselta. Kuorinta on siis tehokas, mutta se ei tunnu kuivattavan ihoa. Kuorinnan jälkeen iho vastaanottaa paremmin kosteusvoiteet- ja öljyt. Minun tekisi tällä hetkellä mieli käyttää tätä huumaavan tuoksunsa vuoksi jokaisen suihkun yhteydessä, mutta yritän malttaa venyttää käyttökerrat muutamien päivien välille. Tai sitten kuorin joka suihkukerta jonkun pikkualueen ihosta.

Ihmettelin aluksi hieman vartalovoidepönikän kokoa, mutta ymmärsin kyllä tuotetta ensimmäistä kertaa käytettyäni, että miksi pakkauskooksi on valittu 400ml vaikkapa 250ml sijasta. Tätä kuluu kerralla paljon, sillä voide on melko kevyttä. Tämä ei ole kuitenkaan sellaista lirua, joka humahtaisi ihoon jälkiä jättämättä. Päinvastoin tämä tuntuu ravitsevalta ja kosteuttavalta, vaikka imeytyykin kyllä supernopeasti. Tämä ei jätä minkäänlaista kalvon tunnetta iholle, mikä on itselleni tärkeää. Tämä on tällä hetkellä ihan suosikkikosteuttajani, sillä tätä voi läträillä huoletta vaikka juuri ennen nukkumaanmenoakin. Tässäkin tuotteessa tuoksu on mitä huumaavin. Totesimme kollogoiden kanssa tuoksun muistuttavan ihan hedelmäpommi-jogurttia, nam.

Piti oikein miettiä, että mikä kolmikosta on suosikkini. Kyllä se on kauneusöljy, vaikka kaksi muutakin tuotetta ovat ihan täysiä kymppejä markettituotteiden valikoimista. Ihoöljyt ovat usein aika tyyriitä, mutta Herbina on tunnettu edullisista hinnoistaan ja loistavasta hinta-laatusuhteestaan. Tämäkin puteli irtoaa muistaakseni alle kuudella eurolla, kuten kaikki nämä tuotteet. Kauneusöljystä lempparini tekee tällä hetkellä se, että se imeytyy ihoon nopeasti, vaikka onkin ihan kunnolla kosteuttavaa tavaraa. Nopea imeytyminen taitaa olla minulle nyt SE juttu ylipäätään. Kauneusöljy ei jätä ihoa yhtään klähmäiseksi, vaan vaatteet voi pukea päälle kohtuullisen ajan päästä. Tämä on ihan parasta esim. juuri säärien höyläämisen jälkeen. Koivista tulee sileät ja pehmeät. Tuotetta voi käyttää myös hiuksiin ja kasvoille, mutta itse tyydyn käyttämään kuontaloon ja kasvoille omia tuotteitaan.

Herbinaa myydään tavaratalojen ja supermarkettien lisäksi myös useissa päivittäistavarakaupoissa.

Oletteko te löytäneet uusia lemppareita Herbinan kesäuutuuksista?

Mukavaa uutta viikkoa!

*Tuotteet saatu blogin kautta.

4 thoughts on “Kesä tuu takas!

    1. Kuorinnan koostumus on mun mielestä samaan aikaan jännästi tehokas, mutta pehmeän kermainen. Mä tykkään ihan älyttömästi. 🙂 Kaurasuklaakuorintaa en ole tainnut kokeilla, muistan vain sen ihanan tuoksun. 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s