Kerrankin pysyvä kynsilakka!

Joku on saattanut ehkä huomatakin, että kirjoitan todella harvoin kynsilakoista. Se johtuu siitä, että suurimman osan vuodesta haluaisin vain unohtaa nuo sormieni päissä olevat murheenkryynit, enkä yleensä halua kynsilleni mitään ylimääräistä huomiota. Häihinikin lakkasin kynnet vaatimattomalla nudelakalla, vaikka meikkiini ja pukuuni olisi sopinut kunnon ärhäkän pinkit kynnet. Kynteni ovat lähes aina todella huonossa kunnossa, kiitos luultavasti geenien mutta myös laiskan hoitamisen. Syön kyllä päivittäin biotiinia ja rasvaan käsiäni lähes maanisella innolla, mutta kynsien kosteuttaminen jää usein väliin. Nysäkynnet eivät inspiroi kirjoittamaan lakoista, varsinkin kun lakat olisi kiva kuvata kynsillä, ja näistä minun töpöistäni puuttuu kyllä kaikki valokuvauksellisuus.

Tänään haluan kaikesta huolimatta vinkata teille eräästä lakkakombosta, joka ihan oikeasti pysyi huonokuntoisilla kynsilläni noin viisi päivää hyvänä. Lakalle luvattiin kahden viikon kestävyyttä, mutta se olisi omalla kohdallani silkka mahdottomuus. Olen aina todella riemuissani löytäessäni oikeasti pysyvän lakan, sillä se on minulle todella harvinaista.

Kyseessä on Rimmelin Super Gel-sarjan värilakka ja päällyslakka, jotka sain Bernerin kevättapahtumasta. Nämä levittyvät reilun kokoisen sutinsa ansiosta vaivattomasti ja kunnollisen kerroksen saa levitettyä yhdellä vedolla. Kumpikin lakka tuntui kuivuvan nopeasti, mikä on aina plussaa. Jätin pikakuivattajan väliin, kun käsittääkseni tuon geelipäällyslakan kanssa sellaista ei kuuluisikaan käyttää (?), enkä kyllä kokenut sellaista tarvitsevanikaan.

Värilakan sävy 032 Cocktail Passion on herkullisen kesäinen ja lämmin pinkki, johon olen kovin ihastunut. Tykkään käyttää valoisina vuodenaikoina kynsillä väriä, koska pukeutumisestani ei muuta kuin mustaa löydy.

Olen tietoisesti ollut ostamatta uusia kynsilakkoja jo pitkään, koska entisillä varastoillani lakkaisin vaikka pienen kylän asukkaiden kynnet kuukausien ajan, mutta näitä sävyjä minun on ehkä pakko hankkia muutama lisää. Ei tosin vielä ainakaan tässä kuussa, sillä aloitin tosiaan ostolakon, joka saa kestää ainakin toukokuun ajan, ehkä pidempäänkin jos oikein innostun. Uutta kosmetiikkaa on virrannut alkukevään ajan tähän kämppään siihen tahtiin, että nyt on pakko pitää hengähdystauko ja keskittyä kuluttelemaan taas jemmoja pois. Ei voi muuta sanoa, kuin että hitsin 3+1 -päivät, Hullarit ja NYX…

Onko teillä muilla ongelmia kynsilakan pysyvyyden kanssa? Onko siellä joku muu ostolakossa? 🙂

*Lakat saatu blogin kautta.

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Kerrankin pysyvä kynsilakka!

    1. Kiitos. 🙂 Tämä lakka näyttää varmasti vielä paremmalta, kun ihoon on tarttunut hiukan rusketusta. Kuva on näköjään hyvin epätarkka sormusten osalta. 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s