Huhtikuun 2016 loppuneet

Huhtikuussa loppui yllättävän vähän täysikokoisia tuotteita, sillä olin koko alkukuun hyvin kiireinen. Toisaalta yritin hoitaa ihoani mahdollisimman hyvin lähestyviä häitäni ajatellen, joten voiteita kului kyllä paljon, ne eivät vain vielä kerinneet tämän kuun loppuneisiin. Hiuspuolelta ei loppunut muuta kuin yksi sävyte, sillä hamstrasin huomaamattani niin paljon uusia sampoita ja hoitoaineita, ettei mikään yksittäinen tuote varmasti päässyt eikä pääse loppumaan lähiaikoina.

Mitäs kaikkea kaapeista sitten jouti pois?

Kiko Cleansing Water Micellar Lotion oli viimeinen jäljellä ollut tuote viime kesän Rooman reissultamme. Tätä jää vähän ikävä, sillä tuotteen raikas tuoksu vie minut suoraan aurinkoisiin ja rakkaudentäyteisiin lomamuistoihin. Misellivetenä tämä oli erittäin tehokasta ja toimivaa, joskin hiukkasen kuivattavaa. Voisin ostaa lisää.

Herbina Moisture Balance Puhdistusvaahto* oli kaikin puolin hyvä aamuputsari tai kakkosvaiheen putsari iltaisin. Käytimme tämän aika pitkälti puoliksi miehen kanssa, hänkin nimittäin tykkäsi tästä. Vaahto oli sopivan jämäkkää, tuoksu raikas ja hyvä, eikä tämä kuivattanut ihoa yhtään. Voisin hyvin kuvitella ostavani tätä joskus, sillä hinnatkin Herbinan tuotteissa ovat oikein kohdallaan.

Lush 9 to 5 Cleansing Lotion* oli mahtava tuttavuus, sillä mielipiteeni siitä vaihtui matkan varrella lähes inhosta suureen ihastukseen. En tykännyt aluksi tämän tuoksusta tai käyttötuntumasta yhtään, vaan siirtelin sitä kylppärin hyllyllä pari kuukautta nenääni nyrpistellen. Otettuani sen lopulta aktiivikäyttöön, ihastuin siihen aivan hirmuisesti. Tuote jätti ihon todella kosteutetun tuntuiseksi ja tuntui muutenkin kaikin puolin sellaiselta hellävaraiselta putsarilta, joita minun tulisi jatkuvasti käyttää ihoni kuivuusongelman vuoksi. Jos puhdistin tällä meikkejä, käytin aina kaverina puhdistusliinaa, mikä vähän tappoi Lushin ideologiaa luontoystävällisyydestä, mutta se oli laiskan putsaajan ratkaisu, sillä tämä oli sen verran nahkeaa, että ilman puhdistusliinaa pumpulityynyjä (ja aikaa) olisi kulunut aivan liikaa. Ihastuin lopuksi myös tämän voimakkaaseen ja mummomaiseen tuoksuun. Voisin ehdottomasti ostaa tätä lisää! Postaus.

Supermood Beauty Sleep Youth Restoring Eye Serum oli ylellisen oloinen (ja hintainen!) silmänympärysseerumi. Tykkäsin tästä kyllä, mutta koin tämän ennemminkin ihan voiteeksi kuin seerumiksi. Pakkauksesta annan ison miinuksen, sillä melkein 70e maksavan tuotteen haluaisi mielellään saada ulos pullosta hiukan helpommin. Pumppu annosteli tuotetta miten sattuu ja viimeisten pisaroiden saaminen ulos pullosta oli mahdotonta. Kaivoin puhtaalla pumpulipuikolla pohjalta jämät käyttöön, mutta pullon yläreunaan jäi vielä paljon tavaraa. Tätä oli kivaa päästä kokeilemaan, mutta en ostaisi tuotetta itse. Saman sarjan seerumista ja yövoiteesta olen tykännyt todella paljon. EDIT. Muistin ensin, että olen saanut tämän blogin kautta, mutta ostinkin tämän itse joulun tienoilla lahjapakkauksessa. Taisin maksaa tästä kolmasosan normihinnasta onneksi.

Herbina Moisture Balance Kasvonaamio* oli erittäin kosteuttavaa ja koostumukseltaan melko paksua. Käytin tätä pakkasilla välillä ihan päivittäin sekä omaan, että miehen naamaan. Tästä jäi aavistuksen klähmäinen tuntuma iholle, mutta annostelin tätä kyllä useimmiten aika reippaalla kädellä. Voisin hyvin ostaa tätä joskus lisää. Ehdottomasti edullisten yön yli jätettävien naamioiden parhaimmistoa! Postaus.

Mádara Daily Defence Hoitava Nokkossuihke*  oli tuote, jota jään ehdottomasti kaipaamaan. Ostaisin tätä lisää, ellei minulla olisi jo ennestään kolme kosteuttavaa kasvosuihketta jemmoissa. Jäin tähän koukkuun viime kesänä, kun suihkauttelin tätä helteellä kasvoille raikastamaan oloa. Talvella tämä oli loistava lisäkosteuttaja pakkasen runtelemalle kuivalle iholle. En uskonut aluksi kasvosuihkeisiin, vaan pidin niitä hyvinkin turhana, mutta vakiokäyttöön ovat lopulta jääneet. Voisin ostaa joskus lisää. Tässä on plussana makean raikas tuoksu. Postaus.

Erittäin kuivalle iholle tarkoitettu L300 Intensive Moisture Body Lotion kosteutti ihoa hyvin, mutta tuntui iholla heti levityksen jälkeen hiukan kalvomaiselta. En varmaan sen vuoksi ostaisi tätä lisää, sillä parempiakin vartalovoiteita löytyy ja tykkään kokeilla jatkuvasti uusia vaihtoehtoja. Edullisesta, alle neljän euron hinnasta plussaa.

Lavera Regenerating Shower Cream With Organic Cranberry & Organic Argan Oil* oli ihoa hellivä puhdistusvoide, joka tuoksui todella hyvältä. Tällaiset tuotteet ovat ihan parhaita ihoni ollessa kuivimmillaan. Voisin ehdottomasti ostaa lisää näitä. Postaus.

Nurme Grapefruit Sugar Scrub* oli tehokkaasti kuoriva, mutta samalla ihoa öljyjen avulla kosteuttava tuote, josta tykkäsin todella paljon. Iho oli käytön jälkeen pehmeä ja kosteutetun tuntuinen, eli tämä oli loistava niinä iltoina, kun en jaksanut erikseen rasvata ihoa. Miinusta annan siitä, että tämä ei ollut kovin riittoisaa. Postaus.

Dermosilin Sensitive Hand Cream oli kaikin puolin miellyttävä tuttavuus. Melko täyteläinen voide kosteutti ja imeytyi hyvin ja pieni tuubi oli kätevä käsilaukussa. Oli mukavaa vaihtelua käyttää välillä tuoksutonta käsien kosteuttajaa. Voisin ostaa tätä lisää.

Olen tykännyt todella paljon kokeilemistani Elivon tuotteista, joten ostin apteekkireissulla Arganöljy Käsivoiteen kokeiluun. Tämä oli ihan mukava käsivoide, mutta ei niin ihmeellinen tai ihana kuin monet muut kokeilemani Elivon tuotteet. Tykkään enemmän omenan tuoksusta kuin tästä arganöljystä.

Urban Decay All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray on paras meikin kestoa parantava suihke, jota olen koskaan kokeillut. Tämä oli pelastus silloin, kun kärsin vielä rasvoittuvasta ihosta, mutta tämä toimi moitteettomasti myös nykyisellä kuivemmalla ihollani. Tulen varmasti ostamaan tätä joskus lisää, mutta nyt käyttelen pois ennestään omistamiani suihkeita, koska en tällä hetkellä varsinaisesti tarvitse tällaista. Postaus.

Käytin Urban Decayn näytekokoista Eden Eyeshadow Primer Potionia ikuisuudelta tuntuvan ajan. Tästä tuntui oikeasti riittävän pohjustajaa kolmeksi viikoksi. Hyvä että viimein loppui, sillä en ihastunut tämän keltaiseen sävyyn. Tykkään enemmän alkuperäisestä UDEPP:sta.

Pannuprojektistanikin löytyvä Wet’n Wildin Brulee-luomiväri oli suosikkini mattavaaleista luomiväreistä. Yksittäistä, kevyttä nappia oli kätevää kantaa mukana. Sain käytettyä tämän melkein loppuun, mutta viimeiset murut jouduin heittämään pois napin jämien rikkouduttua.

Wella Color Fresh-sävyte 7/19 pelasti minut tukkakatastrofilta ennen hääpäivää. Tämä vei kaiken keltaisuuden hiuksistani jo yhdellä käyttökerralla ja toinen käsittely teki hiuksistani jo todella viileän sävyiset. Aivan parhautta! Ostan tätä varmasti lisää, mikäli tulen tällaista tarvitsemaan. Postaus.

La Roche-Posayn Barrier Repairing Balm-huulivoide on lahja apteekkikosmetiikan erittäin hyvin tuntevalta ystävältäni. Kiitos, E. ❤ Tämä oli tehokasta ja miellyttävää käytössä. Voide levittyi ohuelti, eikä tuntunut huulilla miltään. Taisin levittää enimmät tuubin jämät miehen rohtuneille huulille, sillä hän tarvitsi tämänkaltaista tehokosteutusta vielä enemmän kuin minä.

Burt’s Beesin Hand Salve lojui yöpöydän laatikossa koskemattomana ainakin vuoden, mutta kun pääsin tutuiksi tuotteen kanssa, käytin sen pois muutamassa viikossa. Käteni olivat alkukeväästä aivan kammottavassa kunnossa, joten käytin ennen häitä sekä päivisin, että öisin todella tujuja käsivoiteita. Tämä salva oli hyvä yökäytössä. Kuorrutin käteni tällä ennen nukkumaanmenoa ja aamulla iho oli pehmeä. En ostaisi tätä silti uudestaan, sillä tuoksu ja klähmäinen ihotuntuma alkoivat tökkiä loppumetreillä. Purkki oli myös hankala avattava. Mutta mitäpä en olisi kärsinyt hääpäiväni eteen.. 😀

YSL:n Forever Youth Liberator Cremen ja Joe Blasco Radiance Revealing Cremen* näytekoot kuluivat loppuun häämatkalla. Molemmat tekivät ihosta todella kosteutetun tuntuisen. Voisin käyttää molempia mieluusti enemmänkin. Joe Blasco oli erityisen kiva meikin alla, sillä siinä oli mukana hiukan hohtoa.

*Tuote saatu blogin kautta.

Haaveilen varovaisesti toukokuusta tulevan erityisen hyvä kuukausi loppuneiden suhteen ja myös, että pystyisin olla kasvattamatta kosmetiikkajemmojani nykyisiä suuremmiksi. En halua sanoa sitä O-kirjaimella alkavaa yhdyssanaa edes ääneen, mutta se tekisi todella hyvää!

Herättikö joku tuote teissä ajatuksia tai kiinnostusta? Aurinkoista viikonloppua ja huhtikuun viimeistä päivää! ❤ Niin ja hauskaa vappua!

6 thoughts on “Huhtikuun 2016 loppuneet

    1. Mä otin Madaran nimenomaan kosteutuskäyttöön, koska se ei mielestäni meikin kiinnittäjäksi sovi, joten se kului tasaiseen tahtiin omassa tehtävässään. 🙂 Käytettyäni tuon Madaran, olen huomannut, että muutkin suihkeet hupenevat ihan eri tahtiin kuin aiemmin, koska totuttuani suihkeisiin en osaa enää olla ilman. 🙂

      Tykkää

    1. Herbinalla on yllättävän paljon hyvän tuntuisia uutuuksia. Ei oikein pysy enää edes perässä.. 🙂

      Kävinkin lukemassa! Sulla oli kivasti loppuneita kanssa. 😀

      Tykkää

  1. Postauksesta löytyi myös luonnonkosmetiikkatuotteita, mitä arvostan. 🙂 Ostin siskolle (Belle) lahjaksi tuon Madaran Nokkossuihkeen, mutta hän ei voinut käyttää sitä. Iho lemahti nimittäin siitä punaiseksi -kuten myös minulla ja äitillä. Suihke sisältää pari säilöntäaineitta, jolle me kaikki ollaan herkkiä. Aika jännä, että niitä laitettiin herkän ihon tuotteeseen.

    Mulla on ollut testeri Laveran cranberry vartalovoiteesta ja se tuntui olevan hyvää kamaa. Voin vaan kuvitella, millainen tuo suihkuvoide on. Sen voisin hyvin ottaa kokeiluun jossakin vaiheessa. 🙂 Myös Nurmen tuotteet kiinnostaa, muutenkin tosi sympaattisen oloinen brändi.

    Tykkää

    1. Unohdin laittaa tunnisteeksi luonnonkosmetiikan! Aika paljon sitä löytyy nykyään loppuneista. 🙂
      Olen kuullut, että aika monille on tullut tuosta Nokkossuihkeesta jotain reaktiota. Olisi kyllä voinut jättää pois tuon ainesosan… 😮

      Laveran vartalovoiteet ovat minun mielestäni vielä parempia kuin nämä suihkuvoiteet, ne ovat ihan omaa luokkaansa. Voisin käyttää melkeinpä pelkästään Laveran kropparasvoja, ne ovat ihania. 🙂 Nurmelta suosittelen ainakin Body Buttereita! Ne ovat loistavia monitoimituotteita. Itse käytän niitä eniten käsiin ja jalkoihin. Taitaakin Mango Body Butter päätyä toukokuun loppuneisiin… 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti