Uusia tukkatuttavuuksia

Pääsi tapahtumaan jotakin niin ihmeellistä, että hiustenpesutuotevarastoni pääsivät ehtymään ja pääsin ostamaan ihan tarpeeseen uuden sampoon ja hoitoaineen. Okei, muistin kotona, että yhdet Tigin pönikät odottelivat edelleen käyttöönottoa, mutta ei se mitään, en olisi pystynytkään pelkkiä niitä käyttää niiden superimelän ja esanssisen tuoksun vuoksi. Ihastuin Kicksissä näihin turkooseihin purtiloihin ja kiinnostuin kovasti, kun näin niitä mainostettavan aloe veran ja erityisen tehokkaan korjaavuuden ja kosteuttavuuden nimissä. Myös tuotteen hieman makea, mutta kuitenkin raikas tuoksu miellytti, ja sehän on minulle tärkeää hiustuotteissa. Koska nämä olivat sopivasti tarjouksessa, päätin kiikuttaa parivaljakon kassalle.

Huomasin vasta näitä käyttäessä, että kyseessä on sulfaatittomat tuotteet, eli nämä vaahtoavat vain hyvin hillitysti. Ennen en niinkään pitänyt tällaisista sampoista, mutta nyt olen jotenkin tottunut niihin, eikä vähäisempi vaahtomäärä enää haittaa. Vaahdotan muutenkin hiukset aina kahteen kertaan sampoolla, joten saan kyllä tukan puhtaan tuntuiseksi joka tapauksessa.

Sampoo tuntuu hiuksissa aluksi epäilyttävän liukkaalta ja jopa hiukan limaiselta. Se kuitenkin muuttuu veden kanssa kosketuksiin päästyään ihanan pehmeäksi ja paksuksi vaahdoksi, jota on helppoa työstää hiuksiin. Limaisesta alkufiiliksestä huolimatta minulla ei jäänyt sellaista oloa, että hiukset eivät tulisi puhtaaksi, vaikka olisinkin jättänyt vaahdottamisen vain yhteen kertaan. Sampoo jätti hiukset todella hoidetun tuntuiseksi, ja tuntui melkein kuin olisin käsitellyt ne hoitoaineella enkä sampoolla! Tuntuma oli siisi varsin mukava. Juuri sellainen, jota kaipaan kuiville ja huonokuntoisille hiuksilleni.

Sampoon INCI.

Hoitoaine ei yltänyt itsessään aivan näin hyvään lopputulokseen, vaikka sekin oli ihan miellyttävä. Koostumukseltaan hoitoaine on mukavan paksua ja voidemaista. Sain annostella sitä omiin hiuksiini todella runsaan määrän, sillä se tuntui häviävän jonnekin levitettäessä. Hiukset tuntuivat kosteutetummilta hoitoainekäsittelyn jälkeen, mutta ei tämäkään säkkäräisiä latvojani taltuttanut. Olen vältellyt piheyksissäni kampaajakäyntiä ja sen kyllä huomaa. Tukka on päässyt ihan suunnitellusti venähtämään pituutta melkoisesti, mutta latvat on pakko käydä ensi viikolla tasoittamassa.

Hoitoaineen INCI.

Nautin joka kerta suihkussa käydessä näiden pullojen kovasti silmääni miellyttävästä ulkomuodosta ja väristä. Pieniä, arkisia iloja. 🙂 Tykkään myös näiden pakkausmuodosta todella paljon, sillä tuubimallissa tuote on aina pullon pohjalla valmiina annosteltavaksi. Kaikenkaikkiaan olen tosi tyytyväinen siitä, että ostin nämä kokeiluun!

Näille jäi 20% alennuksen jälkeen hintaa reilu 9e kappaleelta ja normaalihinta oli muistaakseni noin 12e. Kyllä, minulla on huono matikkapää, enkä jaksa laskea.

Ovatko Marc Anthonyn hiustuotteet teille tuttuja? Kuinka paljon pakkaus vaikuttaa ostopäätökseenne hiustuotteiden kohdalla?

Aurinkoista sunnuntaita! 🙂

4 thoughts on “Uusia tukkatuttavuuksia

  1. Mua ärsyttää shampoo- ja hoitoainepulloissa se, jos ne on täysin identtiset ja pitää suurennuslasin kanssa tihrustaa suihkussa, kummassa purkissa on kumpaa. Näissä sentään on merkitty kunnolla vaikka ovatkin samankaltaiset:)

    Tykkää

  2. Hih, voisin ostaa nämä jo ihan nimensä vuoksi, sillä onhan Marc Anthony ollut mun suosikki artisti jo ikuisuuden. Näillä silti tuskin on mitään tekemistä laulaja Marc Anthonyn kanssa 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s