Vielä tyynymeikkivoiteista – IsaDora Nude Cushion Foundation

Tämä tuote ei varmaan ole enää uusi juttu monillekaan lukijoilleni, mutta halusin silti kirjoittaa muutaman sanasen saamastani IsaDoran ”tyynymeikkivoiteesta”. Tulen usein jälkijunassa, mitä tulee uusiin meikki-innovaatioihin. IsaDoran Nude Cushion Foundationkin odotteli korkkaamistaan kuukausitolkulla, vaikka periaatteessa arvasin tykkääväni siitä.

Koska ihoni on nykyisin hyvässä kunnossa, eikä kaipaa juurikaan peittoa yhtä keskellä naamaa olevaa punaista täplää ja tummia silmänalusia lukuunottamatta, pidän kovasti luonnollisen näköisen lopputuloksen antavista meikkivoiteista. IsaDoran Nude Cushionilla lopputulos on juuri sellainen josta pidän, eli kevyt ja luonnollinen.

Minulle tuli siis jo ensimmäisellä käyttökerralla selväksi, että pidin meikkivoiteen ominaisuuksista. Tämän tyyppiseen pakkaukseen ujutetun tuotteen kokeilemisessa kuitenkin oleellisin asia kohdallani oli se, että miten tuo pakkausmuoto toimii käytännössä ja pidänkö siitä. Ihastuin aluksi käytön helppouteen, sillä tuntui mahtavalta saada sudittua meikkipohja paikoilleen muutamalla vedolla pakkauksen mukana tulleen vipan kanssa. Meikkaan edelleen enimmäkseen kiireessä ja usein automatkalla/bussissa, jolloin tämä on todella kätevä. Totesin kuitenkin melko nopeasti, ettei tuo vipan käyttö olekaan niin hyvä juttu, sillä se täytyy muistaa pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Siirryinkin melko pian käyttämään tuotteen kanssa sivellintä, mikä vei ehkä vähän idean varsinaiselta tyynymeikkivoiteelta. Minua vain ällöttää ajatus meikkivoiteisena muhivasta, jo kertaalleen käytetystä vipasta. Edelleen tykkään toki tosi paljon käyttää tuota vippaa meikkivoiteen levitykseen, mutta se peseminen, sen kun muistaisi.

Tykkäsin siis paljon IsaDoran Nude-meikkivoiteesta, mutta en ehkä ostaisi sitä tässä pakkauksessa, vaan tyytyisin perinteiseen pullotettuun muotoon. Onko joku teistä ihastunut tyynymeikkivoiteisiin niin, että on ottanut ne pysyvään käyttöön? Mikä niissä ihastuttaa eniten?

Kirjoitinpas pitkästä aikaa meikkituotteesta! Ainakin minusta tuntuu siltä, että edellisestä kerrasta olisi todella pitkä aika. Olen kovin jumittunut ihonhoidon maailmaan nykyisin. Kaipaako joku teistä enemmän meikkijuttuja blogiini? 🙂

*Tuote saatu blogin kautta.

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Vielä tyynymeikkivoiteista – IsaDora Nude Cushion Foundation

  1. Mä en jostain syystä syttynyt tälle. Hintakin aika kirpakka markettituotteeksi. Lisäksi mä säilytin (tyhmänä) tätä meikkipussissa samalla tavalla lappeeltaan kuin Lancômen Cushionia niin pakkaus oli valuttanut kaikki meikkivoiteet toiseen nurkkaan, josta niitä sitten tihuutti yli ja sotki pakkausta. Olen säilyttänyt noin Lancômeakin eikä siitä ole koskaan valuneet voiteet noin. Ehkä Isadorassa on sitten niin paljon meikkivoidetta, että sieni ei pysty pitämään sitä paikallaan noin säilytettynä.

    Tykkää

    1. Hinta tässä tuotteessa on kyllä harmillisen korkea! Ei enää mikään sellainen, että tätä ostaisi ihan huvikseen kokeiluun päästäkseen tutustumaan tyynymeikkivoiteisiin. Mua ärsyttää markettihintojen jatkuva nouseminen. >:O

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s