Helmikuun 2016 loppuneet

On taas oman kuukauden suosikkipostaukseni aika. Saanko esitellä: helmikuun loppuun kulutetut kosmetiikkatuotteet. Tunnen tässä kohtaa aina kiusausta valottaa hieman myös ensi kuun todennäköistä saldoa, ja täytyy taas todeta, että maaliskuustakin vaikuttaisi tulevan hyvä kuukausi loppuneiden suhteen. Monta tuubia ja purkkia jäi nimittäin muutaman käyttökerran päähän tyhjenemisestä.

L’Oréal Men Expert Hydra Sensitive Shaving Gel on suosikkituotteeni ihokarvojen ajelussa, sillä se kosteuttaa ihoa ja näin ollen myös suojaa sitä rasittavan höyläämisprosessin aikana. Pakkaus on tainnut uudistua, eikä tämän näköistä pulloa enää luultavasti ole myynnissä. Tämä oli alunperin miehen, mutta omin sen käyttööni. Uusi on jo hankittuna.

Tammikuussa loppui kaksi vuoden 2015 joulunajan suihkugeeliä, mistä olen todella tyytyväinen, vaikka kovasti molemmista tuotteista pidinkin. Jotenkin helmikuussa luopuu jo erittäin mielellään kaikista jouluisista ja talvisista asioista. Lush Rose Jam Shower Gel oli erittäin makealle vaniljalle ja ruusuille tuoksuva suihkugeeli. Tykkäsin paljon niin tuoksusta kuin paksusta koostumuksestakin ja kokonaisuudessaan tämä oli aivan ihana suihkugeeli, jota haluan lisää ensi jouluksi. Tätä jää ikävä, vaikka kuinka jouluista onkin!

The Body Shop Frosted Cranberry Body Polish kuului arvontapalkintoon, jonka voitin ihanan Keyword: Love -blogin Jonnan edellisvuoden jouluarvonnasta. Kävin tämän kuorivan suihkugeelin kanssa melkoista ’tykkään, en tykkää, tykkään’-kisailua ja päädyin lopulta pitämään tästä paljonkin. Tuoksussa on jotakin aavistuksen tunkkaista ja liian hyökkäävää, mutta paksu ja hyvin kuoriva koostumus pelasti paljon.

Claris Roll-On Deodorant on blogimaailmassa paljon hypetetty tuote, josta pidän itsekin paljon. En tiedä onko tässä loppujen lopuksi mitään niin ihmeellistä, että maksaisin tästä selektiivisen kosmetiikan hintaa, mutta ostan näitä mielelläni hyvistä tarjouksista silloin tällöin. Onhan tätä kivempaa käyttää kuin jotain parin euron Rexonaa, vaikka Rexona yhtä hyvin toimisikin. Tämä ei ole pettänyt minua kertaakaan, ja tuoksu tässä on todella miellyttävä. Kuivuminen kestää melko kauan. Näitä on vielä yksi jemmoissa odottelemassa käyttöön ottoa.

Yleensä minulla loppuu joka kuussa vähintään pari-kolme vartalovoidetta, mutta helmikuussa olin laiska ja laiminlöin ihon rasvaamista. Käytin vihdoin loppuun Lushin African Paradise Body Conditionerin*, sillä suihkussa käytettävä vartalovoide oli ehkä parasta, mitä tässä kuussa tiesin kosmetiikkarintamalla. Tämä oli todella kosteuttavan ja ravitsevan tuntuista, paksua voidetta, joka tuoksui ihanalle. Ostaisin lisää, jos raaskisin maksaa tästä pyydetyt yli kolmekymppiä.

Garnier Intensive 7 Days Soothing Gel Body Lotion oli mukavan kevyttä ja nopeasti imeytyvää, mutta sen koostumuksesta erottui iholla hiukan hiekkaa muistuttavaa pientä kidettä. En tiedä johtuiko tämä siitä, että tuote on lojunut Prisman alehyllyllä ties kuinka kauan ennen minulle päätymistä. Tuntuu, että nykyisin todella monet vartalovoiteet käyttäytyvät oudosti ihollani. Lienevätkö vain sitten niin vanhoja?

Sensai Silky Purifying Cleansing Balm on vielä vanhan mallisessa tuubissa, sillä olen ostanut tämän jostain alennusmyynneistä jo melko pitkän aikaa sitten. Tämä oli loistokamaa, jota tulen varmasti ostamaan joskus lisää. Sensain puhdistustuotteet ovat sellaisia, että palaan niiden pariin aina tasaisin väliajoin uudestaan. Kiinteähkö voide suli iholle notkeaksi öljyksi lämmön vaikutuksesta. Tällä lähtivät taatusti kaikki meikit pois, mutta toisaalta iho jäi melko öljyiseksi niin, että Clarisonicin harja oli vielä kakkosvaiheen putsauksen jälkeen melko klähmäinen ja sitä sai pestä paljon tätä Balmia käyttäessä.

Ostin Elivon herkälle iholle tarkoitetun Puhdistusvaahdon Siamese Lipstick -blogin Kaisulin postauksen innoittamana. Elivo on minulle tuttu merkki vuosien takaa ja muistin Kaisulin postauksen luettuani miten paljon pidin aikoinaan merkin tuotteista. Puhdistusvaahto ei tuottanut pettymystä. Se tuoksui ihanan raikkaalle, oli makuuni tarpeeksi paksua ja jämäkkää ja puhdisti hyvin. Ostan tätä varmasti joskus lisää. Mies käytti tästä itse asiassa suurimman osan, joten ilmeisesti hänkin tykkäsi…

WYCON Biphasic Makeup Remover Wipes on viimeisiä jäljellä olevia Rooman reissun tuliaisia. Halusin kokeilla jotakin tältä itselleni ennestään täysin tuntemattomalta merkiltä ja päädyin ostamaan nämä pari euroa maksaneet puhdistusliinat. Liinojen materiaali oli turhan kovaa, mistä ihoni ei tykännyt yhtään, mutta positiivisena puolena nämä pysyivät loppuun asti sopivan märkinä.

MAC Fix+ oli ainakin kolmisen vuotta vanhaa, joten oli aika käyttää se vihdoin loppuun. Minulle tulee kausia, jolloin nämä kasvosuihkeet ovat mielestäni aivan turhia ja välillä taas käytän niitä päivittäin todella paljon. Nolona tunnustan, että minulta löytyy MACin kasvosuihkeita vielä kolme lähes täyttä pulloa…

Bory Q-10 Moisture Eye Serum kesti käytössä ikuisuuden, sillä silmänympärysseerumia kuluu todella pieni määrä kerrallaan. Tykkäsin tästä todella paljon, mutta olin silti ihan tyytyväinen sen loputtua, sillä nyt pääsen käyttämään muita sy-seerumejani. Tämä toi mukavasti lisäkosteutta sy-iholle, mutta ihoa tiukentava fiilis oli ehkä hiukan turhankin vahva.

Egoboost The Perfect Day Creamista* olen kirjoittanut oman postauksensa, jonka voi käydä lukemassa täältä. Tykkäsin tästä kovasti, vaikka tämä ei ollutkaan tarpeeksi kosteuttavaa iholleni. Onneksi tykkään kerrostaa tuotteita ja lisäillä niihin sekaan öljyjä.

Siivousinnostuksissani olen ottanut tavoitteeksi käyttää pois kaikki matkakokoiset hoitoaineet ennen täysikokoisen pullon korkkaamista. L’Oréal Elvital Color-Vive Balsam silotti tukkaani yllättävän huonosti, vaikka yleensä tällaiset värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet tekevät hiuksistani pehmeät ja sileät. Onneksi ei ollut tämän suurempi pakkaus kyseessä. Saman merkin Excellence Creme Balsam toimi loistavasti, kuten nämä hiusvärien mukana tulevat hoitoaineet aina minulla tekevät.

Dior Créme Abricot alkoi olla jo todella vanhaa. Jään kaipaamaan tätä, sillä mikään muu kynsinauhojen kosteuttamiseen tarkoitettu tuote ei ole toiminut näin hyvin. Tuotteesta voi lukea enemmän täältä. Säästän ehkä purkin myöhempää käyttöä varten, tämä on todella suloinen!

Ja taas loppui yksi Crazy Rumorsin huulirasva. Mint Chocolate* on yksi suosikkimauistani, jota ostan varmasti joskus lisää.

Ensimmäinen miehen äidiltä jouluna saaduista Dermosilin minikäsivoiteista loppui. Vitamin E on ikisuosikkini, sillä tässä ovat kohdallaan niin tehot kuin pehmeä tuoksukin.

YSL Volupté Tint-In-Oil marjaisan pinkissä sävyssä loppui ihan yllättäen. Onneksi minulla on vielä toinen sävy jemmassa, sillä tämä on ihan parhaita huulimeikkituotteita, joita tiedän. Tuote antaa huulille sävyä ja kiiltoa yhdellä sipaisulla ja on samalla todella hoitavaa ja ravitsevaa. Melkein neljänkympin hinta on kirpaiseva, mutta tarjouksesta voisin ostaa uuden. Suosittelen näitä lämpimästi! Mainitsinko jo, että nämä tuoksuvat ihan älyttömän hyvälle?

L’Oréal Lumi Magique Pure Light Primer on lojunut meikkalaatikossa luvattoman kauan ilman että olen ottanut sitä aktiiviseen käyttöön. Jokunen kuukausi sitten päätin kokeilla sitä pitkästä aikaa ja ihastuin. Pohjustaja tekee ihosta kuulaan ja raikkaan näköisen, sekä tuntuu kosteuttavan ihoa samalla. Tällainen on varmaankin pakko hankkia joskus uudestaan, sillä useat omistamani silikoniset, tasoittavat primerit eivät vain enää ole ihoni parhaita kavereita. Muovinen, kevyt tuubi oli todella kätevä. Taidan itse asiassa ostaa tällaisen uuden piankin, ellen saa MACin Strobe Creamia toimimaan ihollani vastaavaan tapaan.

Avon Mega Effects Mascara* on ollut auki huomattavasti kauemmin kuin ripsiväreille suositellut kolme kuukautta. Tykkäsin tämän tekemästä jäljestä niin paljon, etten raaskinut laittaa sitä aiemmin pois. Olen kirjoittanut tästä enemmän täällä.

Palataan asiaan taas ensi kuussa!

Ps. Onko siellä joku muu yhtä innoissaan lisääntyneestä valosta ja pidentyneistä päivistä? Kevät tulee! 🙂

*Tuote saatu blogin kautta.

9 thoughts on “Helmikuun 2016 loppuneet

  1. Todellakin olen innoissani lisääntyneestä valosta, kuvia on ihan erilaista ottaa, musta vaan kaikki näyttää luonnonvalossa kauniimmalta kuin keinovalossa, keinovalo on aina keinovalo. 😀

    Tykkää

  2. Itse sain noita YSL:n huulimeikkejä joululahjaksi ja oon todella rakastunut niihin ❤ Ihania!

    Jos en ole hirmu väärässä, niin tuota Lumi Magique -primeria ei ole tainnut enää hetkeen olla myynnissä? Muistaakseni en ole sitä nähnyt ja joku puhui joskus niitä löytyneet ale-laarista. MUTTA voin olla kyllä väärässäkin 🙂

    All in all, hyvä satsi loppuneita, tuttuja ja tuntemattomampia! 🙂

    Tykkää

      1. Yritin jättää yksi päivä sinulle kommenttia tähän vielä, että näitä primereita löytyy ainakin Sokoksen verkkokaupasta, että ehkä eivät olekaan poistuneet markkinoilta! :3 Hyvää viikonloppua!

        Tykkää

      2. Sun aiempi kommentti oli mennyt jostain syystä roskaviesteihin! 😮 Hei kiitos, kun kerroit! Voipi olla, että joudun ostamaan yhden tällaisen jemmaan. 🙂

        Tykkää

Jätä kommentti