Rentoutusta ja hemmottelua ystävänpäivään Lushin hierontapaloilla

Noukin pari kuukautta sitten Helsingin reissulla hyppysiini elämäni ensimmäisen Lushin hierontapalan. Ihastuin imelän suklaantuoksuiseen sydämeen palavasti ja koin välittömästi sielunkumppanuutta sen kanssa. Viime kuussa poikkesin uudelleen Lushilla ja ostin muutaman lisää. Ei auta kuin myöntää, että olen näihin ihan koukussa.

Hierontapalat ovat kiinteää, mutta käsien lämmössä helposti sulavaa massaa. Ne tuoksuvat Lushille tyypillisesti erittäin voimakkailta, joskin niissä on tuoksujen intesiivisyyden suhteen hieman eroavaisuuksia. Mr. Kameleontin hyppysissään pitelemä Soft Coeur on tuoksultaan todella voimakas ja imelä – aivan ihana. Palasen keskellä oleva suklaasydän vaatii hierontahetkeen hiukan seikkailumieltä, sillä se tosiaan on ihan oikeaa suklaata.

Kauhistelin ensin hieman hierontapalojen hintoja, jotka vaihtelevat noin 8-17 euron välillä, mutta opittuani käyttämään niitä oikein oivalsin, että ne ovat jokaisen senttinsä arvoisia. Yhdestä palasesta riittää useampaan käyttökertaan. Arvelisin, että viimeksi ostamamme Hottie riittää jopa kymmeneen käyttökertaan. Pihin kannattaa jättää menemättä suihkuun ja säästää öljyt ja voit ihollaan yön yli, ja aamulla iho on samettisen pehmeä.

Olen ollut viime aikoina monestakin syystä melko stressaantunut. Eilisillan pelastus oli hierontapalan kera tehty hartiahieronta. Kaikki väsymys ja turhautuminen haihtuivat samaan aikaan, kun hierontapala suli iholle. Tässä on mahtava idea sunnuntaille, mikäli joku aikoo lahjoa jotakuta rakasta ihmistä!

Miten teidän viikkonne on sujunut?

Ihanaa ystävänpäivää! ❤ 🙂

2 thoughts on “Rentoutusta ja hemmottelua ystävänpäivään Lushin hierontapaloilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s