Kuivaihoisen lempparivoide Clarinsilta

Päivävoidesuosikkini on ollut jo pitkään normaalille ja sekaiholle tarkoitettu Clarinsin Multi-Active Day Early Wrinkle Correction Cream-gel. Postauksen otsikko on hiukan harhaanjohtava, sillä kyseessä ei tosiaan ole mikään varsinaisesti kuiva-ihoisille suunnattu tuote, mutta minä olen kuitenkin kokenut tämän erittäin kosteuttavaksi. Anti-Age-tuotteet ovat useimmiten vähän täyteläisempiä ja kosteuttavampia, joten se varmastikin tekee minulle tästä niin mieluisan tuotteen. Tämä voide on tarkoitettu nitistämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ihossa, joten olen aika täydellisesti voiteen kohderyhmää noin ikäni ja tarpeideni puolesta. Ensimmäisten harakanvarpaiden hidas, mutta varma hahmottuminen silmäkulmiin ahdistaa välillä, myönnän. Yritän kuitenkin ottaa tämän vain haasteena yrittää kosteuttaa ja ravita ihoani entistä enemmän ja ahkerammin ja etsiä tietenkin siinä sivussa aina vain parempia tuotteita.

Clarins edustaa minulle ennen kaikkea laadukasta kosmetiikkasarjaa, johon olen aina voinut luottaa. Clarinsin tuotteissa ei ole turhaa kikkailua, ja siitä tulee ainakin itselleni sellainen olo, että merkin kosmetiikka halutaan pitää ennen kaikkea oikeasti toimivana ja tuotelupaustensa mukaisena. Olen käyttänyt Clarinsia jo kymmenisen vuotta, enkä ole tainnut pettyä kuin joihinkin meikkituotteisiin. Ja siihen Beauty Flash Balmiin, jonka ihmeellisyyttä en ole koskaan käsittänyt.

Multi-Active Day -voide on koostumukseltaan melko paksua ja runsasta. Se kuitenkin imeytyy iholle todella nopeasti ja tekee ihosta samantien kosteutetun ja kimmoisamman näköisen. Minulla on ollut testissä muitakin voiteita tässä Clarinsin ohella, mutta vähänkin tarkempi silmänympärysihoni tutkiminen saa minut palaamaan tämän voiteen pariin. Tämä on ollut minulle ihanteellinen tuote meikin alle, sillä ihoni näyttää helposti elottomalta ja hauraalta meikattuna, jos olen käyttänyt liian kevyitä voiteita. Ihoni imaisisi kyllä sisäänsä rasvaisemmankin voiteen, mutta ei minulla ole aamuisin aikaa odotella sellaisen imeytymistä ihooni, kun meikki tehdään nykyään aika pitkälti on-the-go.

Ostin muuten Hulluilta päiviltä Clarinsin Double Serumin, jota pääsen vihdoin testailemaan edellisen seerumini loputtua viimein. Siitäkin on siis luvassa tarinointia jossain vaiheessa.

Mitkä ovat teidän suosikkituotteitanne Clarinsilta, vai kiinnostaako sarja teitä ylipäätään?

*Tuote saatu blogin kautta.

8 thoughts on “Kuivaihoisen lempparivoide Clarinsilta

  1. Minusta Clarins on aina tarjonnut luotettavia tuotteita sellaiseen hintaan, että sen vielä maksaa. Olen tykännyt kaikista ihonhoitoon hankkimistani tuotteista, varsinkin Multi Acive päivä- ja yövoiteista. Käytin niitä joskus pumppupulloissakin. Nyt on kaapissa Clarinsin kuoriva hedelmähappokasvovesi ja silmänympärysvoide.

    Tykkää

    1. Oo.. kuoriva hedelmähappokasvovesi kuulostaa mahtavalta! Minun tekisi mieli testata Clarinsilta jotakin sy-voidetta, sillä en ole koskaan kokeillut yhtään. Clarins on kyllä mukavan edullinen merkki. 🙂

      Tykkää

  2. Tota päivävoidetta oon kokeillu vaan muutaman kerran mut siitä yövoiteesta ja seerumista tykkäsin yhessä vaiheessa ihan älyttömästi! Kannattaa sunki kokeilla kerran tosta tykkäsit ^_^

    Tykkää

    1. Kiitos vinkistä! 🙂 Yövoiteesta minulla on näytepussukka testaamatta. Olen säästellyt sitä reissuihin, mutta mielenkiinto heräsi nyt aika lailla, joten täytyy ehkä korkata se jo ja käyttää pois. Double Serumia voin muuten suositella todella lämpimästi, jos et sitä ole vielä kokeillut!

      Tykkää

  3. Mä tykkäsin ihana sairaasti Clarinsin Daily Energizers -sarjan tuotteista muutama vuosi sitten, kun ihoni oli selkeämmin sekaiho, eikä pintakuivuutta ollut. Ihana tuoksu ja toimivat tuotteet. Sen jälkeen en ole pitkään aikaan käyttänyt mitään Clarinsin ihonhoitoa, pitäisi varmaan korjata tilanne. 🙂

    Tykkää

    1. Niissä on todellakin ihana tuoksu! Mäkin muistan käyttäneeni sitä sarjaa joskus viitisen vuotta sitten. Olisi kiva kuulla mitä sä tykkäät esim. Double Serumista. Uskoisin, että sä voisit tykätä. 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti