Vau, mikä iho!

Pääsin tässä syksyn aikana osallistumaan tilaisuuteen, jossa esiteltiin Chanelin ja Guerlainin syksyn ja talven uutuuksia. Kotiinviemisiksi sain kaksi tuotetta, joista toinen on Guerlainin uusi Météorites Oxygen Care Moisturizer & Radiance Booster, eli tuttavallisemmin sanottuna happiseerumi. Olen viimeisen vuoden aikana innostunut aivan hirmuisesti seerumeista, joten tätäkin kokeilin enemmän kuin mielelläni. Ja niin, onhan tämä tuote kaikin puolin houkutteleva, vaikka seerumit eivät keikkuisikaan kiinnostuksenkohteiden kärkisijoilla.

Happiseerumin, eli Oxygen Care Moisturizer & Radiance Boosterin luvataan kosteuttavan, silottavan, elvyttävän ja parantavan ihoa. Iholle luvataan sekä välittömiä, että pidempiaikaisen käytön myötä seuraavia pitkäkestoisempia tuloksia.

Seerumi tulee painavassa, mattapintaisessa ja huurretussa lasipullossa, joka huokuu ylellisyyttä. Tähän on ilo tarttua joka ikinen aamu. Käytän seerumia nimenomaan aamuisin päivävoiteen päällä, sillä miellän tämän ennenkaikkea meikinalustuotteeksi. Seerumi on koostumukseltaan fluidia, joka imeytyy ihoon nopeasti. Tuote jättää iholle upean, hiukan helmiäisen hehkun, sekä erittäin kosteutetun ja uskomattoman pehmeän tunnun. Meikki levittyy tämän päälle helposti ja kauniisti. Käyttäessäni tätä ensimmäistä kertaa, seisahduin kesken päivän katsomaan itseäni peilistä ihmettelemään, että miksi ihoni näyttää tänään niin hyvältä.

Eräs asia tekee seerumista vielä astetta ihanamman, se nimittäin tuoksuu niiltä kuuluisilta ja hypetetyiltä meteoriiteilta. Tuoksu on todella vahva, mitä aluksi jopa hieman säikähdin, mutta se ei jää nenään leijailemaan kovinkaan pitkään seerumin levittämisen jälkeen. Guerlainille tyypillisesti tämäkin tuote on tarkkaan suunniteltu tuoksua ja pienimpiäkin yksityiskohtia myöden.

Tuote irtoaa alle seitsemälläkympillä. Jos ihoonsa tykkää satsata hyvien hoitotuotteiden muodossa, tai ostoslistalla on heleyttävä primeri tai seerumi, suosittelen testaamaan tätä. Minä voisin nimittää tätä tuotetta jopa sellaiseksi pikakaunistajaksi, jollaisia kaupataan yleensä erikseen omana tuoteryhmänään.

Minua kiinnostaisi kovasti tietää, että käyttääkö joku tätä myös iltaisin yötä vasten? 🙂

*Tuote saatu blogin kautta.

4 thoughts on “Vau, mikä iho!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s