Beauty Sleep by Supermood

Minulla kävi niin onnekas tuuri, että voitin Miten niin liikaa? -blogin ihastuttavan Elisan syntymäpäiväjuhlissa järjestetyssä arvonnassa ilmeisesti pääpalkinnon. Tulin paikalle myöhässä, jolloin arvonta oli jo suoritettu, mutta juhlapaikalle vihdoin väsyneenä ja eksyksissä olleena päästyäni, tuupattiin minulle syliin ihana, vaaleanpunainen pahviloota, jossa majailivat nämä kaksi kaunokaista: Supermood-sarjan Beauty Sleep Absolute Bliss Serum ja Youth Restoring Night Cream. Olin todella riemuissani voitostani, sillä Supermood on sarja, johon olen halunnut tutustua jo pitkään.

Supermood on Anne Kukkohovin luoma kotimainen ja luonnonmukainen kosmetiikkasarja, jonka kolme eri tuotelinjaa on kehitetty erilaisten ”moodien” ympärille. Beauty Sleepin ohella kaksi muuta linjaa ovat Egoboost ja Youth Glo. Yhden Egoboost-linjan tuotteen kanssa minulla on kunnon testailut kohta alkamassa.

”Supermood syntyi yksinkertaisesta oivalluksesta – Yksi ihovoide ei ihmeitä tee, vaan tarvitsemme ajattelua, joka ottaa huomioon koko ihmisen kehon ja mielen. Elämässämme on tarpeita, tilanteita ja hetkiä jolloin tarvitsemme eri tyyppisiä kauneustuotteita. On tärkeää myös oivaltaa, että ravitsemus on suorassa linkissa ihon kauneuteen. Siksi yhdistämme kauneuden eri elementit tukemaan toinen toisiaan, jokaisessa moodissa eri tavoin, eri tarpeita täyttäen.”

– Anne Kukkohovi

Otin yövoiteen ja seerumin heti käyttöön ennen kuin kerkesin edes perehtyä yhtään niiden tuotelupauksiin. Ihastuin tuotteisiin päätäpahkaa, enkä yhtään yllättynyt näiden sisällöstä, kun viimein maltoin tutkia mitä näiden oikein luvataan tekevän ja mitä purkkeihin on pakattu.

Sekä seerumin, että yövoiteen kerrotaan sisältävän merifenkolin kantasolu-uutetta, joka uudistaa ja auttaa ihoa palautumaan tehokkaasti. Merifenkolin antioksidanttipitoisuus tukee ihon kollageenituotantoa ja hidastaa kollageenin hajoamista. Tuotteita kehoitetaan käyttämään vain muutama tippa kumpaakin. Minä annostelin näitä aluksi aivan liikaa, sillä koostumus on molemmissa sen verran kevyen oloinen, että ajattelin kuivahkon ihoni imevän näitä itseensä tolkuttomia määriä. Pieni määrä kuitenkin riittää kumpaakin tuotetta, ja hyvä niin, sillä tämä kosmetiikka ei ole sieltä edullisimmasta päästä.

Yövoide maksaa suunnilleen 69 euroa ja seerumi 89 euroa. Jos ihoonsa on valmis satsaamaan, tuotteita malttaa käyttää kevyellä kädellä, ja jokailtaiselta ihonhoitorutiinilta hakee nautintoa, kannattaa näihin ehdottomasti tutustua. Itse myönnän, että en olisi ehkä rohjennut ostaa näitä ensimmäistä kertaa itse, mutta päästyäni kokeilemaan tuotteita voisin kyllä jatkossa ostaa näitä ainakin jonkun alennuslappusen kera.

Tuotteet ovat tosiaan kevyen oloisia, ja varsinkin seerumi humahtaa ihooni hetkessä. Levitän seerumin jälkeen silmänympärysvoiteeni, minkä jälkeen voinkin jo hyvin levittää iholle Beauty Sleep-yövoiteen. Yövoidetta saa pyöritellä ihoon hetken. Imeydyttyään voide jättää iholle lähes mattamaisen pinnan, mutta tuntuu silti kosteuttavan ihoa syvältä. Iho tuntuu samaan aikaan kosteutetulta ja napakalta. Pidemmän aikavälin käytöllä olen huomannut myös silmänympärysihoni (oikea murheenkryynini!) muutaman syvemmän juonteen tasoittuneen hieman. Olen tosin tehokosteuttanut sy-ihoani muutenkin viime aikoina, joten osasyy voi löytyä muistakin tuotteista. Beauty Sleep-tuotteista olen joka tapauksessa saanut iholleni silminnähtävästi kuulautta, tasaisuutta ja napakkuutta. Voin harvoin sanoa näin ylistävästi mistään ihonhoitotuotteesta, joten tuntuu jopa hiukan hassulta suitsuttaa tällä tavalla jotakin. Minä olen kuitenkin aivan ihastunut näihin.

Vielä yksi mahtava asia jäi mainitsematta, nimittäin tuoksu! Tuoksu on näissä kertakaikkisen upea, hempeän ja makean hattarainen.  Pakkauksetkin ovat niin nätit, että ne tekisi mieli jättää lavuaarin reunalle koristeeksi, ellen pelkäisi niiden putoavan…

Yhdestä asiasta minun on kuitenkin kitistävä, ja se on pumppupullojen annostelumekanismi. Yövoiteen kanssa ongelma ei ole vielä suuri, mutta seerumipullo ruiskii kallisarvoisia pisaroita aivan minne sattuu. Sen lisäksi, että on ärsyttävää, kun kallista tuotetta päätyy seinälle tai lavuaariin, on myös hiukan työlästä hinkata seerumia pois hiuksista tai yöpaidalta. Tässä olisi tuotekehittelyn paikka, sillä muuten nämä ovat täyttä kultaa!

Oletteko te kokeilleet näitä? Mitä tuotteita suosittelisitte minulle Supermoodilta? 🙂

Leppoisaa sunnuntaita! Muistakaa nauttia elämästä!

*Tuotteet voitettu arvonnasta.

10 thoughts on “Beauty Sleep by Supermood

 1. Millä olet tehokosteuttanyt sy-ihoa? Tarviin vinkkejä kun omassa naamassa kys. alue muistuttaa lähinnä saharaa ja tuntuu ettei mikään auta. Tai aiheuttaa vaan ihoärsytystä :/

  Tykkää

  1. Tuo onkin hyvä kysymys! Olen etsinyt todella kauan sellaista yhdistelmää, joka kosteuttaisi sy-ihoa tarpeeksi. Laitan siis ensin silmänympäryksille tarkoitettua seerumia. Minulla on tällä hetkellä käytössä korealaisen Bory-merkin seerumi, mutta näitä on toki muillakin merkeillä. Sen jälkeen laitan tuhdin sy-voiteen (Louis Widmer), minkä jälkeen levitän vielä näiden kahden päälle kevyesti kasvoilla käyttämääni seerumia tai yövoidetta. Minulla tämä toimii, mutta monilla moinen tuotteiden kerrostaminen saattaa turvottaa aika pahastikin.

   Tykkää

 2. mulla loppui eilen seerumipullo ja pääsen VIHDOIN korkkaamaan tän seerumin! …tosin luin sitten vasta tänä aamuna purkin kyljestä että jaa, tää onkin yöseerumi, eli olisin voinut ottaa tän heti käyttöön 😀 hohhoi. Olin niin tuhinoissani käyttämässä loppuun edellistä pulloa että en keskittynyt mihinkään muuhun 😛 noh, tänään joka tapauksessa pääsen Supermoodin kelkkaan!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s