Tilannepäivitystä ja meikkivoideyllättäjä

Joudun välillä tunnustaa olevani hieman ennakkoluuloinen kosmetiikan suhteen. Se on tylsää, koska olen kuitenkin bloggaaja, joka ammentaa bloginsa sisällön erilaisten tuotteiden testaamisesta. Tämänkertainen kosmetiikkaihastukseni muistutti minua siitä, että ennakkoluulot eivät ole hyvästä. Löysin aivan mielettömän hyvän tuotteen, joka on jäänyt päivittäiseen käyttöön ja saanut minut jopa jättämään erään kauan suunnittelemani ostoksen kauppaan.

Olette luultavasti huomanneet, että päivitystahtini on hiipunut puoleen siitä mitä se oli vielä viime vuonna ja tämän vuoden alussa. Elämäntilanteeni on muuttunut radikaalisti, oikeastaan kaikki on mennyt ihan uusiksi, enkä ole vieläkään löytänyt tasapainoa vapaa-ajan käyttöni suhteen. Kaikki tuotteet, joista kirjoitan blogiin, käyvät aika tarkan syynin läpi, sillä kun postauksia ilmestyy puolet vähemmän kuin ennen, ei tylsistä tuotteista tee mieli kirjoittaa. Huomaan myös alkaneeni vältellä tiettyjä tuotteita, joista tiedän arvostelun tai kirjoittamisen olevan hiukan työläämpää. Tämä siitä syystä, että haluan pitää yllä edes nykyistä julkaisutahtia, enkä halua postailun alkavan tökkiä esim. jonkin tuotteen myötä. Meikkivoiteet ovat jostain syystä olleet minulle jo pitkään tuoteryhmä, joista en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa. Minulla on roikkunut vuoden postausjonossa esim. meikkivoiteet YSL:ltä ja Guerlainilta. Kummallista. Nyt oli kuitenkin pakko tarttua härkää sarvista, sillä olen tästä tuotteesta niin intopiukeana!

Olen sanonut tämän ennenkin, mutta nyt minulla alkaa olla taas aika kovat poltteet bloggailuun, ja voisin kuvitella kirjoittavani hiukan useammin. En kuitenkaan voi luvata mitään, joten toisaalta on vähän tympeää ottaa tätä aihetta aina puheeksi… Mietin tällä hetkellä myös uuden harrastuksen aloittamista, joten saa nähdä miten käy. Kosmetiikka on ainakin tällä hetkellä kivaa ja kiinnostavaa, ja vaikka en ole pitkään aikaan seurannut esim. meikkitrendejä, inspiroidun jälleen kovasti erilaisista purkeista ja kosmetiikkauutuuksista. 🙂

Mennäänpä postauksen varsinaiseen aiheeseen.

Yves Rocherin Zéro Defaut Flawless Skin Foundation on melko peittävä meikkivoide, jonka luvataan pysyvän iholla kauniina jopa 14 tuntia. Pakkaus toi mieleeni luonnonkosmetiikan meikkivoiteet, joista monet eivät tahdo levittyä iholleni millään, koska levittyvyyttä parantavia aineita. En tiedä miksi mielsin tämän sellaiseen kategoriaan, mutta joka tapauksessa sain yllättyä todella iloisesti. Tuote levittyy iholle vaivattomasti, vaikka se onkin koostumukseltaan melko paksua. Peittävyys on todella hyvä ja oikeastaan aika täydellinen tämänhetkisiin tarpeisiini. Tahdon meikkivoiteelta peittävyyttä, joka näyttää kuitenkin luonnolliselta.

Sävy 100 Beige näyttää aluksi melko tummalta, vaikka olen vielä kesän jäljiltä ruskettunut. Voide kuitenkin häivyttyy iholle kauniisti niin, että iho näyttää terveen hehkuvalta. Talvella tämä on varmasti liian tumma minulle (olen MACilla talvella NC15), joten käytän tätä nyt vielä toistaiseksi erityisellä innolla.

Yves Rocherin meikkivoiteen kesto on omalla, tällä hetkellä kuivuuteen taipuvaisella ihollani erinomainen. Meikki pysyy aamusta myöhäiseen iltaan todella kauniina. Aavikkoiholle tämä ei ole paras vaihtoehto, sillä oma ihoni on juuri siinä rajalla, ettei tämä ole koostumukseltaan liian kuivaa. Puuterointia tämä ei itselläni juurikaan kaipaa.

Meikkivoiteen ekstrajujuna on ihana, todella pehmeä ja miellyttävä tuoksu. Mietin pitkään, että mikä parhaillaan käyttämäni tuote oikein tuoksuu tältä samalta, ja keksin viimein, että Supermoodin ihonhoitotuotteet! Eli mahtava tuoksu on kyseessä.

Sain meikkivoiteen ihastuttavan Miten niin liikaa? -blogin Elisan syntymäpäiväjuhlien goodiebagista. En ole saanut aikaan kirjoitella synttäreistä erikseen, mutta pakko todeta, että oli kyllä mahtavat pippalot! Oikein kosmetiikkaihmisen unelmatapahtuma. Ja vaikka en ole käynyt pitkään aikaan blogitapahtumissa ja postailuni ja erityisesti toisten blogien kommentointi on ollut mitä on, sain tuntea oloni tervetulleeksi. Kiitos vielä, Elisa! 🙂

Oletteko te testanneet Yves Rocherin meikkivoiteita? Mikä on teidän suosikkimeikkipohjatuotteenne juuri nyt? Kivaa loppuviikkoa!

*Tuote saatu blogin kautta.

10 thoughts on “Tilannepäivitystä ja meikkivoideyllättäjä

 1. Olinkin jo vähän pohtinut, että mihin kirjoituksesti ovat jääneet. Tämän luettuani, muistinkin elämäntilanteesi muuttumisesta. Kyllä me täällä pysymme, vaikka postaustahtisi olisi väljempi. Tsemppiä kovasti muutoksiin.
  Onkohan tuota meikkivoidetta vaaleampana? Tekisi mieli kokeilla, mutta olen niin kalkkilaivan kapteeni, että aika vaalea saisi väri olla.

  Tykkää

  1. On harmi kyllä, jos on väärä sävy. Näitä löytyy tosi vaaleina myös, joten jos bongaat hyvästä tarjouksesta, niin suosittelen harkitsemaan vaaleamman sävyn kotiuttamista! Sä pystyt tietty koostumuksen jne. arvioimaan sen liian tummankin sävyn kanssa. 🙂

   Tykkää

 2. YR:lla oli aikoinaan Couleurs Nature sarjassa yksi meikkivoide, jota taisin käyttää pari pulloa loppuun. Oli sitä aikaa kun YR:lla ei ollut vielä tähän malliin meikkipohjia kuin nykyään. Joten mulla on ollut aina usko, että heiltä löytyy hyviä pohjia, näihin uudempiiin en BB-voidetta lukuunottamatta ole ehtinyt tutustumaan. 🙂

  Tykkää

  1. Parin pullollisen käyttäminen samaa meikkivoidetta kertoo kyllä jotain.. oli ilmeisesti aika hyvää tavaraa. 🙂 Jännä, miten mulla on YR jäänyt edelleen jotenkin tosi vieraaksi merkiksi.

   Tykkää

  1. Kiva kuulla! Itselleni YR on lapsuusvuosien merkkien liimailuja lukuunottamatta ihan vieras maailma, joten kiva tietää, että heiltä löytyy hyviä pohjatuotteita. 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s