Leikkisät Evo-hiustuotteet

Olen maininnut blogissa useaan otteeseen, että innostukseni ja kiinnostukseni taso eri kosmetiikan tuoteryhmiä kohtaan vaihtelee paljon. Hiustuotteet ovat suurimman osan vuodesta kategoria, joka ei juurikaan hetkauta minua, mutta välillä tulee niitäkin aikoja, kun hiusjutut kiinnostavat paljon. Olen kieltäytynyt monta kertaa erilaisista hiustuotteista, joita minulle on blogin kautta tarjottu testiin, koska olen pelännyt, ettei minulla olisi niistä mitään sanottavaa. Tuotteen täytyy olla kiinnostava, jotta siitä viitsi tehdä postauksen – varsinkin nyt, kun bloggaustahtini on edelleen epäsäännöllinen ja pienikin ”häiriötekijä” saattaa tuhota kauan harkitun kirjoitushetken aloittamisen. Tämän postauksen hiustuotteiden kohdalla en kuitenkaan epäröinyt hetkeäkään, vaan ilmoitin heti kokeilevani näitä todella mielläni. Suurimpana syynä pidän Ilonan hehkutuspostausta, joka sai minut kiinnostumaan tuotteista ihan hirmuisesti. Toisena syynä voisi pitää sitä, että näissä tuotteissa iskee minuun pakkauksia myöden oikeastaan ihan kaikki.

Evo-tuotteet pyritään tekemään mahdollisimman luonnonmukaisesti korvaamalla synteettiset ainesosat luonnollisemmilla aina kun se on mahdollista. Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja tai parabeeneja. Sarja pyrkii erottumaan muista sillä, ettei sen tuotelupauksiin lisätä turhia väittämiä, eikä yksittäisiä ainesosia lisätä ainesosalistaan vain sen vuoksi, että niiden olemassaolon mainitsemalla tuotteeseen saataisiin mahdollisesti kuvitteellista lisäarvoa. Pakkaukset on valmistettu kierrätysmuovista.

Evo on varsin laaja hiustenhoitosarja, josta löytyy tuotteita kaikenlaisten hiustyyppien tarpeisiin. Huomasin jääväni suunnittelemaan mitä kaikkea voisin yhdistellä eri linjoista saadakseni itselleni parhaan mahdollisen yhdistelmän kaipaamaani kosteuttavuutta, siloittavuutta ja ravitsevuutta. Kaikkien tuotelinjojen pakkaukset ovat samanlaisia, mutta niiden kylkeen painetun tekstin väri paljastaa niiden kategorian. Tämä on mukavan selkeää. Ainoa asia, joka minua jäi kaivelemaan on se, ettei minulle parhaiten sopiva kosteuttava sarja voi olla pinkein tekstein varustetuissa pulloissa. No ei kai, vitsi.

Sain valita Evo-hiustuotesarjasta kolme tuotetta. Olen käytellyt ihastuneena kaikkia nyt jokusen viikon, joten haluan kertoa niistä teillekin hiukan. Valitsin laajasta valikoimasta suolasuihkeen, lämpösuojan ja kiiltotipat. Suomennokseni ovat kovin kotikutoiset, mutta oikeat nimet näette purkkien kyljistä. Eikö olekin ihanat pakkaukset?

Lämpösuoja on itselleni tuote, josta en yleensä osaa sanoa kauheasti muuta, kuin että se toimii joko hyvin, tai sitten se toimii, mutta siinä on jokin häiritsevä ominaisuus. Monet lämpösuojat tekevät hiuksistani ikävän pörröiset, vaikka toimisivat muuten hyvin. Icon Welder Hot Tool Shaper, 250ml / 27e, toimii lämpösuojana moitteettomasti, eikä missään nimessä pörrötä tukkaani. Se myös tekee hiuksistani ihastuttavan pehmeät ja lähes silkkisen tuntuiset. Tuoksu on raikas ja hyvä. Tästä tuli ihan suosikkini!

Love Perpetua Shine Drops-kiiltotipat (50ml / 27e) on pakattu hellyttävään pieneen pulloon. Pieni pakkauskoko muistuttaa siitä, että näitä tippoja saa todellakin annostella hyvin säästeliäästi. Yksi-kaksi pientä pisaraa riittää tekemään pörröisestä, luonnonkiharasta ja nyt jo keskipitkästä tukastani silkkisen tuntuisen. Hienon hiustuntuman lisäksi tipat tuovat hiuksiin lupaamaansa kiiltoa ja elinvoimaisempaa ilmettä. Tykästyin näihinkin kovasti. Nämä ovat kivaa vaihtelua jatkuvasti käyttämilleni hiusöljyille.

Salty Dog Salt Spray (200ml / 27e) toi tukkaan kivasti rakennetta, mutta toivottu lopputulos ei kestänyt aivan aamusta iltaan asti. Suosikkini suolasuihkeista on edelleen edullinen Biozell, eikä tämä kirinyt sen ohitse, eikä tästä tullut muutenkaan niin selkeää suosikkia kuin sarjan muusta kahdesta tuotteesta. Niinä päivinä, kun kaipaan tukkaani vain kevyttä nostetta ja hiukan rikottua lookia, toimii tämä kuitenkin ihan mukavasti.

Uuden asuntoni kylpyhuoneen kaappi on kovin ahdas, joten annan kiitosta näiden puteleiden kätevästä, kapeasta muotoilusta. Olen huomannut siirtäväni monet vähänkin epäkäytännöllisemmät pakkaukset sinne ”joskus käytettävien” hiustuotteiden koriin, josta niitä ei tule koskaan poimittua käteen.

Evo-sarjaa myydään valikoiduissa parturi-kampaamoissa ja maahantuoja IdHairin nettisivuilla.

Onko Evo teille tuttu sarja? Iskevätkö tämän tyyppiset pakkaukset ja tekstit teihin yhtä paljon kuin minuun?

*Tuotteet saatu blogin kautta.

 

2 thoughts on “Leikkisät Evo-hiustuotteet

  1. Evo…tuo on kyllä ylivoimaisesti huonoin ”kampaamosarja” mitä tiedän. Korppuhiuksia ja lätistäviä koostumuksia…raaka-aineet halvimmat mahdolliset. Toisaalta, eivät ne kyllä mitään lupaakaan, kun ihan varta vasten kertovat, ettei niiden tuotteissa ole mitään erikoista 😉

    Tykkää

    1. Onpa harmi, jos sulla on noin huonot kokemukset sarjasta! Mulla nää kaksi tuotetta toimi hyvin, mutta meitä on moneen junaan samoin kuin mieltymyksiä ja tarpeitakin. 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s